Forum despre International Leasing IFN


ADMIN - undelucram.ro Luni, 20 August 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firmaInternational Leasing IFN, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de International Leasing IFN.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
nickname Sambata, 20 Octombrie 2012
Atata timp cat manager de operatiuni este pusa o persoana care in 10 ani a schimbat 10 job uri, desprindeti d-voastra concluziile cum merg treburile in International Leasing!
s.r.l. Luni, 29 Octombrie 2012
Sunt unul dintre cei multi care au fost la interviu in cadrul acestui S.R.L. / numit LEASING. NU ANGAJEAZA PE NIMENI!!!!! repet NU ANGAJEAZA si nu au cum..sunt in groapa . Scopul interviurilor este acela de a FURA si a INVATA de la oameni cu experienta. Sunteti chemat si chestionat despre modalitati concrete de lucru, o tanti de la hr noteaza constiincios/pune intrebari de genul..cum puteti sa ridicati cu mana un excavator din groapa.. si apoi va promite solemn ca va recheama. Dupa 1 sapt primiti un mail..gen "Va multumim..bla bla.." Precizez ca aceasta este experienta mea si a altor cativa cunoscuti ce au fost chemati la "interviu"
viorel Luni, 28 Ianuarie 2013
da...cunoastem articolul...si cunoastem si firma!
NO COMMENT!
nickname Miercuri, 13 Martie 2013
Bine ca nu mai este director financiar....M.B.!
Cand a plecat acest "profesionist" ....International Leasing s-a ridicat cu trei trepte!
:))))))
eu_si_restul Miercuri, 24 Iulie 2013
MB nu mai este ... a ramas MD >>> MARIUS DANAILA , dar el macar trage cu " firma " !!!
Scurt : Dna Ioana eate un extrordinar manager : stie ce vrea de la tine in prima secunda ; Dl. Necula : un samsar : km inapoi , masini " Coafate " ..etc ........ sotia il sustine ; Claudiu Filipescu : HOT cu acte , este vechi in firma : cine il vede il crede " o caracatita " .... 2 tentacule : Mihai Larion si Mica Aurel ..... ca asociat AGNES TRANS ....
ETC ...
Firma mica ...cine vrea ... POATE ..
eu_si_tu Miercuri, 24 Iulie 2013
Mai sunt si altii ... :vezi cine semeneaza ........acolo e banu! ... Edy ce faci ma !
eu_si_noi Vineri, 26 Iulie 2013
Nu cumva "eu_si_restul" ( "eu_si_tu") ai incercat sa faci unele mizerii cu unii furnizori de masini si ai fost data afara? Ce sa-i faci? S-au prins oamenii. Iti inteleg frustrarea.
doar_eu Vineri, 26 Iulie 2013
E plin de oameni frustrati !!! Oricine poate sa scrie si sa posteze orice ! Nu cred ca e corect sa dai cu pietre si sa faci afirmatii care nu sunt sustinute de nimic ! Cine are ceva de spus pertinent sa se semneze nu sa stea ascuns in spatele unui "nickname" !
treaz Vineri, 26 Iulie 2013
pe tine te cheama in buletin <<doar "underscore" eu>> ?????
doar_eu Sambata, 27 Iulie 2013
Dar va inmultiti ca ciupercile . Apropo " treaz" : mai citeste si tu ceva in engleza poate gasesti ceva mai pro-fund ! :)
@doar_eu Sambata, 27 Iulie 2013
Treaz nu stie sa citeasca in engleza iar in curand nu va mai sti nici romana: sta prea mult pe acest forum, unde de cele mai multe ori limba romana este macelarita cu sange rece. :-)
EX___ Luni, 29 Iulie 2013
Lasa-ti naibii leasing-ul ! Traiti mai bine din combinatii !
Claudiu_Filipescu Marti, 6 August 2013
Eu nu fur si nu sunt hot ! Iau TOT ce e al meu ! Ce comentati voi ma ?
nickname Miercuri, 14 August 2013
raspuns ptr "eu_si _restul"
cand am zis M.B - m-am referit la Mirela Barbu
toate bune!
Vlad Luni, 19 August 2013
Nici nu stiu ce as putea spune dupa ce am citit atatea.
Ma semnez asa cum ma si cheama : Vlad . Astazi 19.08.2013 m-am intors din concediu si am constatat ( mai greu ce-i drept pentru ca nici la HR nu se stia sigur ) ca am fost concediat .
Astfel , as face cateva comentarii acum insa nu cred ca as fi obiectiv ; mai astept cateva zile .
Stima,
nickname Miercuri, 21 August 2013
Raspuns ptr Vlad!
Nu ai pierdut nimic. Ti-o spune unul care a lucrat trei ani in aceasta companie. Ti-au facut un bine!
Toate bune!
Vlad Miercuri, 21 August 2013
Da , poate..
Aceasta este ultima postare : simt inca un gust amar pentru cum s-a incheiat. Sper sa fi fost corecta decizia , insa indiferent de situatie nu am decat sa o respect !
Am citit intr-una ce s-a mentionat mai sus si nu pot sa aduc multe completari , insa unele trebuie facute : Ioana Necula este intr-adevar un mare om de afaceri , o femeie de succes ( indiferent de ce mi s-a intamplat a fost obiectiva si corecta ) ; ce s-a scris de Claudiu nu stiu daca este corect ! - cine a scris , probabil , nici nu a lucrat cu el - chiar este un om deosebit ( eu am facut o greseala fata de el si nu stiu daca o voi putea indrepta - este un om corect si cerebral ! ).
De Companie e simplu : daca aveti ocazia de a lucra pentru ILAS inseamna ca aveti o oportunitate ; daca veti crede tot ce scriu altii ratati ( poate ) o cariera .
Simplu : Ioana Necula - Director General ( greu , foarte greu sa te ridici la acelasi nivel dar sa spui ca poti face aceleasi lucruri ..) ; Claudiu Filipescu - Director Vanzari - un om deosebit , eu am lucrat cu foarte mare placere pentru ILAS sub indrumarea lui !
Cam asta pot spune .. de domnul Dan Necula nu fac si nu voi face nici un fel de comentarii ; nu am lucrat pentru dansul .
Bafta tuturor ! Fiti intelepti si nu ratati ocazia !
Stima,
nickname Joi, 22 August 2013
Mai Vlad ai tras ceva ? Cam toti cei care am trecut pragul acestei companii stim ce e acolo . De unde bati tu campii ???

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?