Forum despre International Leasing IFN


Carcotasu` Joi, 22 August 2013
Ce tare e Vlad asta ! Astepti sa credem toate balivernele ? sau ai semnat cu Trendo sau cu Tandem ? hehehe
nickname Sambata, 24 August 2013
Asta spune povesti .
Curios Joi, 12 Septembrie 2013
Nasoala firma : nishte combinatori , cumpara de la unii cu un pret , Necula mai da km inapoi si dupa aia vinde cu un alt pret . Daca nu se vinde , angajatii sunt de vina ! Trageti voi concluziile.
Obiectiv Miercuri, 25 Septembrie 2013
Daca sunteti constransi sa lucrati undeva atunci ... e bine si aici ; altfel fugiti si nu va incurcati. E o firma gen " bataie de joc " : multe povesti gen " firma in dezvoltare , sustinem oamenii competenti " , etc . O bataie de joc : raman doar oamenii vechi : Claudiu - exact ca in comentariile de mai sus , Ioana Necula si Dan Necula ( " fondatori" ) care nu fac decat " combinatii " - cine a scris mai sus avea mai multe informatii .
La HR dai de o ... persoana care nu are nici o legatura cu realitatea. Concluzie : multe minciuni , o firma mica dar " in dezvoltare " ... de vreo 6 ani ! - de vreo 2-3 ani sunt in " reorganizare" ; dar legea permite multe : acum se numesc International Leasing Asset Solutions !
nickname Luni, 30 Septembrie 2013
De acord cu cele spuse de "Obiectiv" - in special pe partea de HR. Acea doamna....manager HR - departe de realitate!
nick Vineri, 18 Octombrie 2013
Se vrea o firma profi si este una de samsari. Probleme sunt peste tot. Vlad asta bate campii, cred ca trebuie pupe in fund ca sa mai fie primit inapoi. Vlade se fura prea bine si iti pare rau?
Pestele se impute de la cap.
NICIODATA Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Ce e sau ce a fost NU conteaza ! Sunt pe val : au reusit sa cumpere ROMEXTERRA LEASING !!! = o firma in " organizare " a reusit sa cumpere alta firma ... UNDE TRAIM ???
sorin Vineri, 22 Noiembrie 2013
Eu sunt curios ce punct de vedere are BNR-ul in povestea asta......conform regulamentului ifn-urilor, o entitate ce sustine aceasta activitate trebuie sa fie puternic capitalizata.....dar asta e o alta poveste
OM SIMPLU Duminica, 1 Decembrie 2013
ZI BUNA!
STATORNICU' sau chiar articulat Duminica, 1 Decembrie 2013
V-am citit si cred ca ..va recunosc.
Sunteti SLAB PREGATITI, aveti scoli putine si balonul de spuma din anii 2005-2009 v-a indus intr-o grava eroare sociala.
ERA un baiat la FC BARCELONA, FREUD pe numele de la tata....a murit saracul!
A STUDIAT oamenii si comportamentul acestora in padure, respectiv societate.
Comportamentul- determinat de:
-SINELE ”“ genetica pura(adica ANIMALU' lui Ion Iliescu)
-Supra Eul- sau vocea constiintei(Constiinta!!!! un termen abstract...)
-Eul ”“ este partea care se vede(adica animalu' vizibil, cu 525, amanta, familie si cu 23,4 fraze de intimpinare. Si.....sa-i ramina putin si lui sa duca acasa...ca salaru' a fost mic la valoarea adusa.).
Restul este circ...
Lumea este un circ doar ca beneficiaza de un cort mult mai mare.
Aprindeti luminari pentru ca CEL DE SUS ca are grija de cei neajutorati si multumiti vesnic NOUA, CELOR care am muncit in locul vostru cind ati ''lucrat'' la firma .aceasta.
FRUSTARILE ...dauneaza grav sanatatii!
ps: imi pare rau ca o duceti greu acum si ca nu va vrea nimeni!
Un sfat: RECALIFICATI-VA!
@STATORNICUL Joi, 5 Decembrie 2013
E bine ca ati ramas voi " filozofii lui FREUD " si " munciti " pe rupte !
Daca te-ai uita mai bine , toti oamenii care au plecat sau au fost dati afara lucreaza la firme cu MULT peste voi ! Pe de alta parte nu au ramas decat oameni cu buze moi - care pupa bine , si cei care au diferite combinatii si firme bagate sa mai traga cate ceva ... " ca salariul a fost mic " ...
Prin urmare , Claudiu , FII mai CALM si judeca la rece : nu ai fi reusit sa cumperi la Giurgiu niciodata daca nu " munceai " atat de mult . NU mai judeca tu pe altii ! E un forum unde oamenii care au lucrat sau care inca lucreaza isi pot scrie parerea.
Observator Vineri, 6 Decembrie 2013
Am citit azi toate comentariile de la inceput si m-a bufnit rasul.

L-am identificat pe Mr. BMW 525 care e clar ca a facut o obsesie pentru International Leasing si se semneaza de fiecare data cu alt nickname. Cred ca job-ul lui l-a marcat pe viata si nu mai poate trai fara International Leasing.
Ii propun sa-si faca o firma cu INTERNATIONAL LEASING BMW 525 SA poate s-o linisti sa mai piarda timpul p-aici. O sa poata chiar sa-si faca forum ca timp are destul...iar bani...de asemenea. Noroc ca-i plateste ibovnica ratele la BMW ca altfel ii scade randamentul...
Statornicu' v-a descris exact cum sunteti. Niste frustrati incompetenti...ca doar de asta ati fost dati afara...
J'ai ... Luni, 30 Decembrie 2013

Ce tare ! NU POATE SA TRAIASCA FARA INTERNATIONAL LEASING ! Ma bufneste rasul ! Hai LA MULTI ANI ! Dar oameni buni , feriti-va de firma asta : va pot spune cei de la Romexterra - care acum lucreaza pentru ei . Ce naibii !

ITL Marti, 7 Ianuarie 2014
Cainele moare de drum lung si prostii de grija altora.
nickname Vineri, 10 Ianuarie 2014
pentru "ITL"
a vorbit si doamna HR. asa cum ne-a obisnuit...departe de realitate!
Neutru Miercuri, 12 Martie 2014

Mai oameni buni : nu comenteaza decat fosti si actuali angajati ILI si ILAS ( stiti ce inseamna - firma si-a schimbat denumirea ..) , dar nimeni din Romexterra nu-si spune OF-ul - asta inseamna ca e bine ... Leasing nu mai fac demult ... Dar ceva nou din cei de la Romexterra : EX - o parere ceva ... nimic !?! Deci e bine la International Leasing !

nick Miercuri, 16 Aprilie 2014
Vezi-ti de treaba !
Manager Vineri, 25 Aprilie 2014

Doar frustrati !! Ce comentarii puneti ? Din cei care sunteti activi la ILI , ILAS ...NIMIC ; dar va protejati afacerile si alti nemultumiti ?
Vreti sa lucrati la HOTI : aici e locul !
Bine ati venit !

Tare Vineri, 2 Mai 2014

Tare ultimul !! Ha , ha , ha .
Esti tot din cei " disponibilizati " ? :)
La ei nu raman decat cei atasati de management : Claudiu Filipescu + Mihai Larion : ei sunt " smecherii " ! Au furat tot ce au putut de la parcul Romexterra ( inclusiv gardul , stalpii , etc - mai aveau piatra ... !!!! ) , dar le merge in continuare desi au capusat firma : cu una de recuperari , cu una de prestari servicii , etc ... Nimeni nu vede nimic !!!
Vreti un job ? - aveti grija pentru cine lucrati !!!

Activ Joi, 15 Mai 2014
NU va recomand sa lucrati aici !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?