Forum despre Internet Concept SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 1 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Internet Concept SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Internet Concept SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
numaieu Luni, 16 Septembrie 2013
foarte ok, corecti cu banii,program flexibil, totul e sa vrei sa muncesti,ca banii se fac...recomand cu drag, firma e serioasa
Rica Catalin Miercuri, 19 Februarie 2014
Bun cunoscator in domeniu , vreau sa dobandesc functia de admin , in asteptarea unui start profesional oferit de catre firma dumneavoastra . Sunt deschis la noi incercari si oportunitai , imi place sa invat lucruri noi iar acest pas v-a fi unul important in cariera mea . Astept un raspuns si m-as bucura forate tare ca acesta sa fie unul pozitiv . Astept un e-mail ( ciuryexe@yahoo.com ) sau un apel telefonic ( 0764821112 ) cu raspunsul dvs. ! O zi placuta

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?