Forum despre Intesa Sanpaolo Bank


ADMIN - undelucram.ro Marti, 12 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Intesa Sanpaolo Bank, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Intesa Sanpaolo Bank.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Gogu Duminica, 13 Ianuarie 2013

Mediul de lucru - ok, fara mare stres, decat din partea sefilor pt realizarea targetelor
sanse de promovare- doar cand mai pleaca unul, ramane gravid etc
relatia cu managementul - f buna, in sensul ca pe manageri ii doare spate de angajati atata timp cat nu le este pus in pericol venitul gras
salarii - 1000 lei front office incepator, creste cam cu 200 lei anual. pe retail ai intr 1300 si 2000, pe firme intre 1600 si 2500
sefi de agentie peste 3000 de lei
bonus 100 ron la doi ani pentru "fidelitate"

john reese Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Mediul de lucru este acceptabil, in sensul ca oamenii sunt civilizati si se vorbeste frumos. Problema este ca salariile sunt mici si daca apuci sa negociezi ceva la inceput cu aia ramai. Stiu sa-ti prezinte marfa frumos la angajare. Pe mine m-au pacalit cu promisiuni de bonusare care apoi nu s-au materializat din cauza "situatiei dificile" prin care trece banca, desi de muncit am bagat la greu, nu am facut rabat de calitate. Banca din RO este in cofa din cauza managementului ineficient. Nu stiu sa manevreze fondurile si nici resursa umana. Se ocupa mai mult cu mutarea angajatilor de la un birou la altul, amenajari de spatii, infiintari si desfintari de departamente ... si in felul asta isi justifica managementul italian prezenta. O gramada de sefi si greul il duc cativa oameni. Centrala din Bucuresti are un singur om la logistica care il alearga in toate partile (si in concediu vine tot la munca) si 2 oameni de IT care ofera suport la tot managementul plus agentiile din jumatatea de est a tarii. Evident ca nu fac fata si sunt prost dimensionati. In rest sunt multi la Centrala din Arad, dar si acolo e frecus mare. Salariile nu au cum sa fie mari, asa cum de fapt nu sunt in tot sectorul bancar.
Crisia Sambata, 19 Martie 2016
Buna ziua,
Imi poate spune cineva ce salarii se ofera pentru postul de Relationship Manager Retail in Bucuresti si daca se acorda si bonusuri pt target realizat?
Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?