Forum despre Intro Marketing


Anonymouss Duminica, 9 Octombrie 2016
Aș vrea să vă povestesc cum a fost experiența mea în cadrul unui interviu la această firmă. Am aplicat pe EJobs. Am fost sunat relativ repede. A doua zi, cred. Sediul lor este Calea Floreasca, No. 55 , Grand Offices building, 1st floor, sector 1, aproape de metroul din Ștefan cel Mare. Sediul este ok. Acolo am fost preluat de un tip. Apoi mi s-a explicat în ce constă acest job, adică trebuia să sunăm diferiți oameni și să îi convingem să investească la bursă. Și el a recunoscut că acest job presupune multe concesii. Adică să suni clienți, îi minți, îi aburești. Ceva de genul The wolf of wall street. Bineînțeles că totul se desfășoară în eng. Așadar și în cadrul interviului mi-au fost testate cunoștințele de limbă engleză. Totul a fost ok, doar că a fost o chestie care m-a deranjat. Am fost întrebat ce cheltuieli am. Zic și eu: mâncare, haine, chirie nu plătesc. Îmi zice: deci 1000 de lei îți sunt de ajuns. Așadar 1650 cât este salariul net, este prea mult. Deci nu ai fi un angajat motivat. Zic eu: și care e problema? Poate cu restul mă duc la femei. Nu văd logica acestei politici. A doua zi am fost sunat și cică ar fi urmat o săptămână de training neplătit, apoi mi s-ar fi dat un feedback. Am zis că jobul ăsta nu e de mine. Nu regret, deoarece nu pare a fi mare pierdere.
ans Luni, 30 Ianuarie 2017

As putea spune eu cateva lucruri despe ei pentru ca am lucrat o perioada. In mare este o atmosfera placuta, poti lega prietenii si iti poti perfectiona limba engleza daca asta iti doresti si esti la inceput de cariera. Exista si unele neplaceri cum ar fi:

1. Muzica incontinuu si clientii te pot intreba: esti petrecere sau ce e acolo? si pentru cateva secunde te blochezi daca este primul client care iti pune intrebarea asta;
2. Esti obligat sa stai in picioare pentru ca `asa te aude clientul mai bine`;
3. Daca n-ai inregistrari sau FTD-uri te pot da afara si din primele 2 saptamani maxim.(acolo pleaca si vin pe banda rulanta);
4. Sunt multi care se plimba printre cei care dau telefoane si daca vede ca stai jos, te ridica( sunt si zile in care am stat mai mult jos, decat in picioare, dar depinde de zile si de noroc);
5. Din cand in cand, se mai uita sa vada cate inregistrari are si daca ai ghinion, te numeste in fata salii si te face de cacao de fata cu toti (multi au plecat singuri din cauza asta).

Daca ai nevoie mare de bani, poti trece si cu vederea peste toate cele mentionate mai sus. Comisionul pentru juniori este de 5% si daca ai norocul sa dai de un client care baga 1000 euro sau dolari, o sa ai la mijlocul lunii in plus 200 lei.
In concluzie, poti face bani daca ai noroc si te duce mintea ;)

CrissCristi Vineri, 3 Martie 2017
Salutare,

Am fost si eu aici la un interviu.

In primul rand, era interviu de grup si nici macar nu am fost anuntat de acest lucru.

In al doilea rand, vine un tip in trening si ne spune ca este casual friday la ei si ca de-asta nu este la camasa si incepe sa ne intrebe asa direct unde lucram si daca stim despre ce este vorba legat de bursa.

Nu mi-a placut atitudinea si imbracamintea (zici ca venea din spatele blocului din Ferentari, avea chiar sapca pe cap) asa ca am decis sa ma ridic si sa plec dupa 2 minute.

Pe tabla era mentionat salariul de 1650 net si 5% cum spuneau cei din commenturile anterioare.

Mult succes celor interesati!
AndreeaM25 Duminica, 5 Martie 2017
Buna Criss Cristi, poti sa imi spui te rog cum se numea pozitia pentru care ai fost chemat? Eu am aplicat pentru Account Manager si vreau sa stiu daca este acelasi lucru.
ans Luni, 6 Martie 2017
#AndreeaM25, toata lumea e angajata doar pe un post si anume Account Manager(Junior).
Faza cu casual day e adevarata si in restul zilelor cel care tine trainingul se imbracata la 4 ace in restul zilelor. Faptul ca a fost chemat intr-un interviu de grup cred ca se intampla destul de rar cand aplica prea multi, de fapt interviul este individual.
CrissCristi Miercuri, 19 Aprilie 2017
Buna AndreeaM25. Da, pozitia era de Account manager.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?