Forum despre Ipsos Research Romania


@Student Sambata, 29 Martie 2014
in jur de 1700 + bonuri si va trebui generezi tabele cu ajutorul unor scripturi facute de tine (mai multe detalii nu cunosc)
Anonimus Joi, 3 Aprilie 2014
Ce presupune mai exact testarea pentru data prosessing?
Va multumesc.
RI Vineri, 4 Aprilie 2014
Buna,am fost selectata sa particip la interviul pt junior programmer si as dori sa stiu cam in ce ar consta testarea?algoritmi,scheme logice,java script,ceva mai multe detalii sau exemple daca a-ti avea as fii recunoscatoare.
Catalin Luni, 7 Aprilie 2014

Salutare,

Ma poate ajuta cineva cu nr de tel? Am fost la testare si nu pot da de ei ca nimeni nu rasp pe tel care am fost sunat....

Student Luni, 7 Aprilie 2014
Salut Catalin,

Cand ai fost la testare ? Daca nu te-au contactat probabil nu ai trecut testul...
Pi Luni, 7 Aprilie 2014
Ri , nu vad pentru ce trebuie sa dai testare din agloritmi , scheme logice si javaScript pentru ca defapt in aceasta firma nu se face programare. Practic operezi cun un program modifici niste formulare adica esti programator. Din cate imi aduc aminte buclucasul program se numeste diMensions!
RI Marti, 8 Aprilie 2014
Pi,se pare ca in asta a constat testarea,2 algoritmi de dificultate medie sa zic asa,un tabel in html,ceva javascript si schema logica dupa chestionar si desigur testul de engleza.Nici eu nu am inteles de ce a fst nevoie de testarea aceasta din moment ce ni s-a zis ca o sa lucram in Dimensions daca vom trece de aceasta etapa si bineinteles facem trainning pt acest program,ma rog....raspunsul cica o sa-l primim in 2 sapt...sper ca va fi unul pozitiv.
hhh Miercuri, 9 Aprilie 2014
eu am dat testarea pt data processing sapt trecuta si azi am fost la interviu. Acum astept :)
asd Joi, 10 Aprilie 2014
@hhh
Cat a durat testarea pt DP?
hhh Vineri, 11 Aprilie 2014
testarea pt DP a durat cam 2
Cristi Luni, 14 Aprilie 2014
Eu am fost joi la interviu, mi-au spus ca e probabil sa primim in descursul zile de azi raspunsul, dar pana acum nu am primit nimic. Voua in cat timp v-au raspuns ?
Student Luni, 14 Aprilie 2014
Nu, nici eu :)
maria Miercuri, 16 Aprilie 2014
a trecut cineva de interviul nr.2 si ne poate povesti experienta finala, call cu un director din america (cine a aplicat pe posturile de dupa-amiaza) ?
multumesc
un om Joi, 17 Aprilie 2014
Buna.
Eu am primit deja oferta de angajare, am fost la trei interviuri insa nici unul dintre ele cu un director din america. Am aplicat pentru postul de dupa-amiza, data processing associate.

Mult succes !
mihai Joi, 17 Aprilie 2014
stie cineva detalii despre testul pentru Panel Analyst sau Respondent Data Base Analyst? Se pare ca cele doua denumiri sunt una si acelasi lucru. A fost cineva pana acum la interviu?
un alt om Vineri, 18 Aprilie 2014
@un om

Poti sa imi zici cum a fost la oferta de angajare? O sa merg si eu joi si as vrea sa stiu cum decurge.

Multumesc!
un om Vineri, 18 Aprilie 2014
Salut,

Oferta de angajare am primit-o in scris, pe mail, dupa confirmarea telefonica in prealabil.

Mult succes !
dydy Vineri, 18 Aprilie 2014

eu sunt de ceva timp in iis pe pozitie de project manager. intr-adevar poate salariul nu este unul de vis, desi ok pt piata. pot spune sincer ca am invatat extraordinar de multe, nu numai legat de job. m-a ajutat ca formare personala si profesional (organizare, responsabilitati, interactiune umana). sunt si colegi mai reticenti, poate mai duri, insa atunci cand ai nevoie de ajutor intotdeauna cineva te ajuta (programare sau pm). cel putin in marketing oamenii sunt f uniti si intelgatori, saritori si chiar de caterinca.
legat de overtime: se face rar, daca vrei; dac anu vrei se lasa pe shirt (tura 12-21 iti vine randul 2 sapt poate de 2 ori pe an) se completeaza in aplicatie si se aduna ca ore libere pt cand ai nevoie.

NG Marti, 22 Aprilie 2014
Stie cineva cum se plateste customer support pe prog 2h de la domiciliu?
Am interviu in 2 zile. Vad asa multe lucruri negative dar fiind lucru de acasa nu prea ma afecteaza
mn Marti, 22 Aprilie 2014

@NG prin ce dai interviul? Te duci fizic la sediu sau dai prin video conferinta?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?