Forum despre Iron Mountain SRL


eu Marti, 8 Octombrie 2013
cunoaste cineva informatii despre aceasta firma?
eu Vineri, 1 Noiembrie 2013

Dau niste salarii mizere. (eu personal nu am lucrat dar stiu cum e fiinca am colaborat prin alta firma deci nu as avea de ce sa o zic ca frustrare).

rider Vineri, 1 Noiembrie 2013
Eu am lucrat la aceasta firma uriasa din mai multe puncte de vedere, firma de top Americana, multinationala, cu standarde inalte de calitate, insa cu o atitudine mizerabila fata de angajatii de jos. Va pot spune ca am experimentat pe pielea si oasele mele un regim de munca de puscarie, in sensul ca esti muncit sistematic si tratat, nu ca om, ci mai degraba ca un utilaj de productie.
postul pe care l-am ocupat timp de o luna a fost cel de manipulant marfa, dupa numai o luna, cei care se ocupau de operatiunile de coordonare a activitatii, decideau daca esti apt pt regimul de munca silnica, pt ca asta era, MUNCA SILNICA, ori se descotoroseau de tine, pt ca ii incetineai pe ceilalti "incatusati" de propria conditie. Ce intampla de fapt? incornoratii dispun de un sistem de exploatare informatizat (chipurile), prin care cei care lucreaza la serviciul de transport, distributie, receptie, predare, manipulare a documentelor, trebuie sa completeze zilnic un formular de activitate, atentie!, prin care nu se urmareste sa se vada ce ai muncit in ziua respectiva, ci se doreste SILIREA, sa muncesti pana cazi jos, lucru care s-a si intamplat cu mine, este de fapt un formular prin care ti se cere sa indeplinesti o norma nenorocita la fel ca si cel care a instituit-o, si ca cei care o propaga la rang de conduita profesionala fireasca. Cei drept, cei mai multi dintre angajatii din serviciul de "hamali" proveneau din zona rurala, insa sunt oameni ca si noi, nu-ti da dreptul sa-i calci in picioare. Descrierea activitatii "monstruase", am numit-o astfel pt ca de fapt, se desfasoara in niste depozite uriase, unde sunt depozitate hartoage, hartii pe care mii de firme le arhiveaza. Documentele sunt puse in cutii care variaza ca si greutate intre 500 g - 25 kg!, cele mai multe peste 5 kg. Clientii le bag in deposit, apoi le cer inapoi, in functie de nevoi. Smecherii din firma iti cer sa cari sute de cutii / ora, ori sa depozitezi alte sute de cutii / ora ca sa faci o norma pe care ei o considera "normala". Sunt niste depozite cu milioane de cutii, unde ti se cere indirect sa fugi pentru a depozita ori retrage de la raft cutiile cu "pretioasele" hartoage, e infernal alergatul asta, trebuie sa treci prin asta si sa povestesti. Unde am ajuns dupa 500 de ani de civilizatie? inapoi la exploatarea de catre cei care cred ca pot face asta numai pentru ca ceilalti sunt nevoiti sa-si intretina familiile, ori sunt intr-o situatie disperata, totul pt un profit cat mai gras pt cei de sus.
Alin Vineri, 1 Noiembrie 2013
Esti retardat rider, stii foarte bine ca lucrurile nu stau chiar asa si ca aberezi cu gratie.
haha Sambata, 2 Noiembrie 2013

Eu sunt angajat de curand tot in depozit. Intr-adevar trebuie completat un formular cu activitatea zilnica pentru ca sefii nu stau dupa tine sa te verfice ce faci, daca faci sau nu. Plus ca in prima saptamana nu ai asa ceva (deci ma minunez cat se plange asta de mai sus care a stat o luna, ce-i drept, ziceau sefii inca de la interviu, ca unii au stat si cateva ore si abandon:)), marea problema fiind statul in picioare. In primele zile stai pe langa cineva, nefiind nevoie de experienta anterioara.
Program de L-V de la 8-17 cu o ora pauza. Pauza se respecta intocmai, fiind impartita in 3 la ora 10, 12 si 15, iar peste program nu se pune problema sa stai peste avand autocar care pleaca la 17:10, cele 10 min fiind sa te schimbi. Salariu 1100 + bonuri + decontare transport, contractul pentru inceput facandu-se prin Manpower, semnezi contractul, iar urmatoare zi la munca, nu prin alte parti cand semnezi dupa nu stiu cat timp (un plus).
Sute de cutii pe ora ? Neadevarat. Target-ul fiind cam de 25 dosare / ora si 50 cutii / ora, chiar daca nu le faci nu-i o problema mai manipulezi liza, putina curatenie ca intr-un depozit. Greutatea cutiilor intr-adevar variaza de la 500 de grame pana la 15 kg maxim, de 25 kg n-am pus mana pe niciuna si da majoritatea fiind cuprins intre 5 si 10 kg. Asta de mai sus zici ca s-a angajat la birou, nu intr-un depozit. Sa te duci ma la un depozit de gresie si faianta ca acolo stai o ora nu o luna:)))

haha Sambata, 2 Noiembrie 2013

Formularul de completat avandu-l inclusiv si cei de la birou.

nu ca prin***

rider Sambata, 9 Noiembrie 2013
se vede ca au mai fost adaugate niste comentarii de baietii "destepti", menite sa denatureze adevarul, formulare pentru cei de la birou? ha, in care completeaza ce? cate butoane au apasat pe tastatura calculatorului? fara relevanta, comentariile mele nu privesc activitatea celor care stau si muncesc la birou, ci a acelora care muncesc ca manipulanti de marfa. Pauza e prost impartita in 3 parti de-a lungul celor 8 ore de munca si sunt prea scurte, prima pauza e la ora 10.00 si are 10 minute, a doua pauza la ora 12.00, are 40 de min, iar a treia pauza la ora 15.00 care e de 10 min. Am spus ca e prost impartita pt ca, pauzele de 10 min sunt prea scurte, nu reusesti sa-ti tragi sufletul cat de cat, iar cea de 40 de min, pauza in care iei masa, iarasi, e prea scurta, pt ca, du-te tu cu burta plina dupa ce ai mancat si incepe sa arunci cutii de 10 kg in sus si in jos de iti iese mancarea pe ochii. Pauza pentru cei care lucreaza ca manipulanti de marfa in depozitele iron mountain ar trebui sa fie de 2 ore daca ai fi respectat ca om, nu judecat dupa conditia ta. Dar pentru ca fundul celor care mentin aceasta situatie sta bine mersi confortabil pe un scaun, nu le pasa catusi de putin, afirmand cinic: "daca nu-ti convine esti liber sa pleci, mai sunt zeci cu care te pot inlocui". Cel care a afirmat asta este seful de depozit, un tip ignorant care profita de naivitatea ta, si care iti tine un discurs in prima zi de munca, in care iti zice, chipurile, ca pentru el, a lucra in conditii de siguranta, pentru a evita accidentele de munca este foarte important, insa nu da doi bani pe asta, accidentari au fost si vor mai fi cat timp mai e in functie, prin simplul fapt ca aceste accidentari sunt "invitate" sa se produca prin mentinerea sistemului sclavagist de exploatare.
Nu va angajati la aceasta firma ca manipulant marfa si chiar sofer, nu va angajati cel putin pana cand cei de la inspectia muncii vor investiga situatia si o vor corecta!
facepalm Sambata, 9 Noiembrie 2013
@rider, tu nu stiai cand te-ai angajat cum e intr-un depozit ? Ca te plangi ca o fetita...
horia Sambata, 9 Noiembrie 2013
daca lucrezi la depozit asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi calcat in picioare, sunt limite
Haha Sambata, 9 Noiembrie 2013
rider, accepta parerile chiar daca nu sunt in acord cu ale tale. Daca am zis de formular la birou inseamna ca asa e, asa e politica firmei. Nu stiu cat te-ai intersectat tu intr-o luna cu seful depozitului pt ca el n-are treaba cu angajatii, doar la interviu.
Doamne fereste, nici de pauza nu esti multumit... nu-ti ajung 40 min este?:-)) De cate ori ai intrat in depozit la fix 10:10, 12:40, 15:10? Chiar daca s-a depasit cu 2, 3 min ti-a zis cineva ceva?
ruica Marti, 12 Noiembrie 2013

firma asta nu te angajeaza personal, ci apeleaza la o firma de recrutare si plasare de personal (man power ori alta firma) pentru a putea sa-ti dea papucii dupa bunul plac, care in mod normal este un abuz

Banciu Joi, 14 Noiembrie 2013
Ruica, la manpower apeleaza primele luni, iar pe urma te angajeaza la ei unde salariile sunt putin mai mari. Si nu pentru ati da papucii, ci pentru faptul ca multi abandoneaza destul de rapid gen mucea de mai sus.
rider Luni, 18 Noiembrie 2013

apeleaza la o firma de inchiriere de personal in mod expres ca sa te testeze, sa va vada daca te incadrezi in sablonul lor, iar daca nu te incadrezi, afara cu tine, insa iron mountain ramane cu mainile "curate" pt. ca nu existi pe statele lor de plata, nu existi in evidentele lor contabile, esti doar o cheltuiala operationala, nu un om.

costel Luni, 18 Noiembrie 2013
dar macar salariile se platesc la timp, firma e sanatoasa, bonusuri ? asta cu orarul care se respecta mi se pare rara ...
HaHa Marti, 19 Noiembrie 2013
Da se platesc la timp in data de 10, iar bonurile cu o zi inainte. Bonusuri se dau doar cand iti fac contract pe Iron totodata atunci facandu-ti pe nedeterminata, dupa aproximativ un an. Pana atunci ai contract cu Manpower.
aghiutza Marti, 19 Noiembrie 2013
in primul rand nu recomand job-ul asta nici celui mai mare dusman al meu, in al doilea rand, daca vrei sa ai plamanii zdrente este locul ideal. de ce?! pentru ca se lucreaza la o temperatura de 6' ceea ce este foarte putin, este aidoma muncii in aer liber. grupurile sanitare sunt de pe vremea bunicii (adica baia sau wc-ul este undeva la 30 m de hala, nu in interior), oamenii sunt ok. la angajare nu veti primi indicatii foarte multe din contra, veti primi incurajari sa va duceti acolo, aveti temperatura optima de lucru si conditii ca la orice firma de arihavre. sfatul meu e sa va ganditi de doua ori inainte sa semnati contractul ... aaa nu exista diferenta intr-o hala unde gasim halci de carne si ceea ce gasim aici ... poate ca in locul halcilor sunt oameni dar atat .... aviz sinucigasilor, daca aveti un gand ceva, putei sa va duceti linistiti :) este locul ideal ... pentru oamenii normali nu :)
Banciu Marti, 19 Noiembrie 2013
:)))))) au aerul conditionat setat la 6 grade sa nu arda cutiilede stie asta :))))) Du-te ma, aghiuta in ce perioada ai lucrat tu ma si unde era depozitul? Cred ca confunzi ceva :)
aghiuta Vineri, 22 Noiembrie 2013
nu stiu de ce am impresia ca tu esti angaajatul sau avocatul lor neplatit pentru ca prea toma necredinciosul esti :)
Banciu Vineri, 22 Noiembrie 2013
Zi ma in ce perioada ai lucrat si nu mai fa off topic.
costel Marti, 26 Noiembrie 2013
am vorbit cu cineva care lucreaza la ei de 6 ani si n-ar pleca in alta parte decat daca i s-ar dubla salariul.
@aghiuta : cand scrii asa ceva, nu cred ca te poate lua cineva in serios " poate ca in locul halcilor sunt oameni dar atat .... aviz sinucigasilor, daca aveti un gand ceva, putei sa va duceti linistiti :) este locul ideal ... pentru oamenii normali nu :)"

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?