Forum despre IT Six Global Services


asdasd Miercuri, 17 Februarie 2016
Am facut un internship la ei cu scopul angajarii si am fost foarte dezamagita de felul in care au procedat la finalul internshipului. Pe langa faptul ca eram singura persoana care putea sa fie angajata imediat si am avut rezultate foarte bune la testele de la final, au decis sa angajeze persoane care aveau relatii in firma, ceea ce mi s-a parut urat din partea lor. Mediul de lucru pare ok din ce am vazut, am fost doar o luna la ei. Oamenii sunt deschisi si este un colectiv tanar. Dar se merge pe nepotisme din cate am observat si am auzit. Salariile sunt micute si beneficii nu prea sunt. Este o firma la care sa te duci sa cresti pentru ca din cate am vazut chiar ajuta angajatii sa invete lucruri noi, dar nu este o firma in care sa ramai dupa ce ai posibilitatea sa "fly solo". Daca se iveste oportunitatea sa participati la internshipuri la ei, recomand sa va duceti, dar sa nu sperati sa si fiti angajati, chiar daca vi se spune de manageri ca internshipul este organizat in scopul angajarii.
FlorentinaMaican Vineri, 13 Mai 2016
@asdasd ai putea sa imi spui ce salarii ofera?
Alex_F5 Luni, 10 Octombrie 2016

Am lucrat la aceasta firma pana am facut ceva exp. Esti folosit si vazut ca ultima resursa. Nu poti sa spui o parere ca deja in putin timp esti dat afara. Find acolo, stiu ca veneau oameni foarte pregatiti si ii respingeau pur si simplu, le era frica cred ca erau mai destepti ca ei. Se munceste la norma, trebie sa faci si sa stai numai cu "DA SEFU" de parca ai fi ultimu om. O alta chestie este ca daca intra pe minus si pica un proiect, gata te si dau afara. Pur si simplu esti vazut doar ca o resursa care nu valoreaza nimic.
PS: nu va mai pierdeti timpu si bataie de cap pe la firmele din Craiova(nu numai it six, toate din craiova sunt la fel) veniti in Bucuresti sau Cluj. Acolo chiar o sa fiti respectati si nu va trage nimeni la raspundere. Posibilitatile de dezvoltare sunt enorme, nu stai de vorba cu oricine care e manager si vine sa-ti spuna ce sa faci!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?