Forum despre Iulius Management Center SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 6 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Iulius Management Center SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Iulius Management Center.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Elena Marti, 28 Octombrie 2014
Buna ziua. Imi poate da cineva mai multe detalii legate de aceasta firma? (mediu de lucru, salarii, posibilitati de avansare, etc)
..... Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Salariul e mic , de munca e mult, orele suplimentare nu se platesc, de avansat nu ai unde sa avansezi. Mediul de lucru e destul de aiurea, pe zi ce trece descopera cine stie ce si iti baga pe gat tot mai mult de lucru fara sa fii platit. Se munceste pe acelasi salariu de la inceput. Programul de lucru e aiurea, oamenii sunt tot mai putini... etc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?