Forum despre Ixia Romania


manu Duminica, 25 Martie 2012
hello, cineva ceva despre IXIA? :)
ramo_91 Luni, 18 Iunie 2012
buna seara. si pe mine m-ar interesa sa aflu informatii despre firma IXIA. cred ca ar fi util pt toti daca cineva ne-ar putea spune cate ceva. in avans :*
Cornite Marti, 30 Octombrie 2012

Pentru proaspetii absolventi de facultate poate sa fie un punct de plecare bun. Ai ocazia sa "pui mana" pe niste tehnologii, dar trebuie sa-ti faci singur loc printre colegii mai vechi. Nu te va ajuta nimeni daca nu intrebi! Ceea ce nu e tocmai bine pentru ca de multe ori poate nu iti dai seama ce intrebari sa pui.
In firma nu au existat multi ani proceduri de lucru, cele care se implementeaza acum (Scrum/Agile) nu sunt deloc potrivite; echipele au un nr mare de oameni care, pe deasupra, nu se cunosc intre ei. Munca in echipa lipseste cu desavarsire, dar poate asta depinde de la proiect la proiect. Comunicarea intre membrii echipei si intre echipe este destul de "rece", ceea ce nu e bine ptr proiect.


Proiectele sunt mari cu dependinte intre ele care trebuie mereu tinute up-to-date, prioritatile se schimba de multe ori intr-o zi.

n/a Luni, 21 Ianuarie 2013
per total e f ok firma. great facilities and benefits, infrastructura si echipament f bun, program flexibil, proiecte chalange, colegi bine pregatiti.

cons: putin mai greu la inceput din lipsa documentatiei, atmosfera not so fun (colegi cam geeky), uneori poate fi mult de munca si te poate chema in weekend.
mos craciun Marti, 23 Aprilie 2013

depinde de noroc... sunt echipe si echipe... trebuie sa ai bafta de un manager bun care sa fie pe picior de egalitate cu sefii din state.


cu overtime sau nu, oportunitatile sunt extraordinare, sunt oameni de pe bancile facultatii care in timp au ajuns sefi sau in pozitii care influenteaza arhitectura proiectelor.

trifoi Sambata, 25 Mai 2013
ma interesa pe QA cum e daca stie cineva?
alice Miercuri, 20 Noiembrie 2013
f ok compania. beneficii extraordinare. In continua dezvoltare. Eu am manager direct din State si intelegerea este una f buna, mai buna chiar decat daca as fi avut manager roman ...
ana Miercuri, 5 Februarie 2014
Din punctul meu de vedere este super OK la Ixia. Salarii peste medie, bonsuri consistente si colegi bine pregatiti.
J Vineri, 11 Aprilie 2014
Si ca bani pt un QA cum e? Ce salarii sunt?
sally Vineri, 20 Iunie 2014
Am auzit ca programatorii au salarii foarte mari la IXIA. E adevarat? Cam ce salarii sunt?
angajat07 Luni, 6 Aprilie 2015
Poate cineva de la testare sa descrie mediul de lucru?
UnUserNou Sambata, 6 Iunie 2015
Acum o luna am fost la ei la un interviu pentru internship java dev. Mie personal nu mi-au lasat deloc o impresie buna. Cand le-am zis ca vreau un internship care sa imi ofere ...
eusitu Joi, 30 Martie 2017
Am fost la interviu la ei pt Web Developer. Erau 2 juniori care habar nu aveau cu ce sa mananca programarea. M-au intrebat ce face var, iar eu le-am spus ce face var, let si ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?