Forum despre Janis Group


ADMIN - undelucram.ro Marti, 1 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in Janis Group, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Janis Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Flower Joi, 3 Octombrie 2013
La Janis se fac angajari fara sa se ceara experienta pt jobul la care aplici, cam asta e partea buna. Dezavantaje sunt mai multe .. momentan salariile au intarziere de 2 luni si de obicei ca sa-ti primesti banii trebuie sa te rogi de conducere, sa te umilesti si oricum nu-i primesti integral. Penalizarile sunt la ordinea zilei, de multe ori din motive stupide, chiar absurde. Deci dupa mult timp cand ajungi sa-ti iei salariul pe maxim jumatate de luna ..ai surprize ca de fapt iei mai putini bani pt ca ai fel de fel de penalizari. Asta cred ca e cel mai important de stiut despre Janis pentru cei care vor sa se angajeze la ei.
Another flower Vineri, 21 Martie 2014
O firma in care esti sclavul patronilor + prietenii lor, amantele, dentistii lor, etc. Sunt extrem de neprofesionisti, nu-ti primesti salariul muncit decat cu intarzieri de 3 luni, esti chemat din timpul liber sa lucrezi. In plus e umilitor fata de clienti sa servesti mancarea stricata din bucataria lor. Nu recomand nimanui, nici macar persoanelor disperate de un job pentru ca nu ai stabilitate, nu iti primesti salariu, nu ai program de lucru normal si nici conditii ok de lucru.
DM Duminica, 7 Septembrie 2014
Banii nu se dau la timp sau nu se dau deloc.
Esti chemat din timpul liber, modificarile in orar facandu-se dupa bunul plac al managerei.
Penalizarile sunt la ordinea zilei, de cele mai multe ori din motive cu adevarat stupide sau inexistente.
Multa bataie de joc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?