Forum despre Job Mayer Vermittlung SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 27 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Job Mayer Vermittlung SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Job Mayer Vermittlung.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
raluca Vineri, 29 Martie 2013
A PLECAT CINEVA PRIN ACEASTA AGENTIE??? ASTEPT RASPUNSURI PRO SI CONTRA??? VA MULTUMESC!
Kristina Luni, 8 Aprilie 2013
Raluca. Eu am m-am inscris la ei pe sait si astept sa ma sune . tu ce ai facut? te-au sunat ? astept un raspuns
Corina Miercuri, 10 Aprilie 2013
Am fost sunata astazi pentru depunerea actelor ( 250 lei ).

In luna mai sa se achite la plecare 200 euro.
Doamna cu care am vorbit la telefon mi-a garantat ca este foarte serioasa firma, dar sceptica din acest punct de vedere sunt.
Unde m-as putea interesa despre aceasta firma daca este OK!
Lenuta Duminica, 14 Aprilie 2013
Eu am depus actele si cei 250 lei si astept sa plec in luna mai catre sfirsit la cules de capsuni.
Corina tu pentru ce te-ai inscris?
Lenuta Duminica, 14 Aprilie 2013
De unde esti Corina?
Lenuta Duminica, 14 Aprilie 2013
Corina,
daca vrei sa vorbim trimite-mi un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de mail lenutza_bobaru@yahoo.com,si tesun eu
pacalici Duminica, 14 Aprilie 2013
Atentie pentru toata lumea! Nu Dati Bani Inainte La asa Zisele Firme INTERMEDIARE...Eu Am Patito Cu 100 Ron Si Acu Mai cere 250 euro....O Firma care se respecta nu cere bani inainte daca e posibil iti opreste diin primu salariu.....Daca e cazu platitiva decit biletu in tara respectiva unde va trimite!..eu stiu o firma de germania care cere 0 lei Comision cazare mincare asigurata dar cere sa comunici germana...Inca o dta...Nu Dati Bani La Escroci....Mai Bine cu 250 euro luati cva la copilasii sau fceti cva cu bani aia...decit sa plingeti ..cu 250 euro supravetuiti 2 luni....sau 1 luna...Va Multumesc! Si Scuze De Deranj!
Maestrul Duminica, 12 Mai 2013
Intr-un final a plecat cineva eu ei ?Sau este o teapa,ei spun daca sunt inscrisi la ajfom si la la la ,dar eu nu prea cred ca cer comision asta mi se pare suspect ...astept pareri,O zi buna!
lenuta Joi, 16 Mai 2013
pleaca cineva la cules capsuni pe 5 iunie?
lori Luni, 20 Mai 2013
Asa a zis doamna cu care am vb azi de la firma mayer ca se pleaca pe 5 iunie si trebuia sa se plece la sfarsitul lunii mai!
seika Marti, 21 Mai 2013
buna- si eu mi-am facut actele la firma Mayer sa plec la cules de castraveti in germania la data de 25-05 am platit 250ron+200eu la plecare.Surpriza....ma suna ca trb sa plecam pe data de 15-05,am platit si aia 200eu,si nustiu din ce cauza mai trebuia sa dam 5eu la vama, in fine...am ajuns in germania la ferma cam la 04 dimineata, ne-au cazat la niste baraci si in ziua respectiva nu am iesit la camp am stat prin curte, seara cand au venit muncitorii de la cealalta echipaam aflat mai multe nereguli. Noua ne-a promis dna Bianca ca ne duce la castraveti si am ajuns la capsuni, ne-a promis ca primim 5eu la ora si nu 3,nea zis ca trb sa ne descurcam cu mancarea acolo am primit mancare asa a zis sefa de acolo ca ne trage 2eu pentru mancare-dar eu ma intreb:cine mananca 2eu pe ora?20eu pe zi?,acolo vine bucatareasa seara si imparte mancarea pt dimineata si seara se da 4 filiute de paine 2 salam 2 parizer o branzica topita si la ameaz am primit 3 cartofi cu sos si o bucatica de carne, dar nu a primit toata lumea(cred ca se si fura),erau doar 2 toalete si 5 dusuri cand am ajuns de la camp nici nu am avut apa calda neam spalat si cu apa rece(asa e la boiler), sa va povestesc cum a fost si prima si ultima zii de lucru am plecat dimineata la 6 sa fim in camp trebuia sa plivim iarba din solarii a vost un cosmar manusi nu ne-au dat a fost plin de polomida si urzici si pir trebuia sa lucrezi fugind si eu stau la curte si am gradina, si am avut si eu zilieri dar nu am putut sa ma comport asa in fine...nu am rezistat decat o zii si am avut noroc ca a venit sotu meu cu masina dupa mine a fost un cosmar
nico Marti, 21 Mai 2013
ATENTIE ! Nu semnati nimic pana nu cititi contractul si trebuie sa va arate FISA DE CONDITII pe care vo da la semnat fara sa vo prezinte.Eu am cheltuit o gramada de bani sperand ca plec la castraveti si am ajuns sa traiesc clipe groaznice la smuls iarba pentru 3 euro pe ora,dupa ce ni sa promis 5 euro.Am ajuns sa fiu sclava la niste escroci .Sa nu credeti nimic din ce vi se spune mai ales dna BIANCA. O sa va plangeti de mila acolo si nui pasa nimanui.Vi se promit multe iar asteptarile,putine.
camy Joi, 23 Mai 2013
Seika unde ai fost la capsuni cum se numeste satul si de ce nu ai mai stat
camy Joi, 23 Mai 2013
Nico dar tu ai venit din germania cat timp ai stat acolo ai castigat ceva
alina Joi, 23 Mai 2013
Pleaca cn la cules de capsuni in nurtwitz sau cam asa
seika Joi, 23 Mai 2013
camy - eu am fost la Newitz la Embach( Violeta)si nu am stat pentru ca ne-a mintit Bianca de la ARAD ca ne duce la castravet si ne da 5 euro la ora, dar cand am ajuns acolo am ajuns la capsuni si doar 3 euro la ora(cica 2 euro masa) dar eu ma intreb cine maninca 2 euro pe ora, adica 20 euro pe zii mancarea e groaznica, si acolo trebuie sa muncesti fugind parca esti un negru pe plantatie, oamenii aia lucreaza cate 14 ore pe zii si cand incepe culesul nu primesc nici pauza apa primesti cu portia, adica 1 bidon pe zii
nico Joi, 23 Mai 2013
camy nu am stat mult ca lucri pe nimica vi an tara cu 500 E pe luna si lucri zilnic 10 12 ore bataie de joc promisiuni multe pana pleci si acolo lucri sai faci pe alti cu bani
dana Joi, 23 Mai 2013
Seika dar la capsuni nu se plateste in acord atat cat fc cu at esti platit
dana Joi, 23 Mai 2013
Nico de ce numai 500 pe luna dc zici ca lucrezi zilnic cate 14 ore ori trei E pe ora in 30 de zile cat fc 1260 e pe luna nu iar in doua luni vi cu 2000 nu ramasi

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?