Forum despre Jouve International


ADMIN - undelucram.ro Marti, 27 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Jouve International, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Jouve International.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
bobo222 Sambata, 8 Decembrie 2012
La Jouve nu se cauta competenta si oameni foarte siguri pe ei deoarece angajatul trebuie sa fie usor de manipulat. Se promoveaza incompetenta si pupincurismul de catre niste "sefe" cu aere de corporatiste si competente de "kissengeala".
Daca aveti deja experienta si cautati un loc de munca EVITATI! pe cat se poate, asta daca va cautati un loc de munca adevarat si nu doar o ocupatie, si daca aveti respect de sine si personalitate si nu sunteti gata sa va lasati indoctrinati si sa va contopiti intr-un univers care nu face altceva decat sa va uniformizeze personalitatile si stilul, sa va inrobeasca si sa va stoarca de toate resursele in folosul personal.
Si totul deghizat intr-o maniera prietenoasa, cu un mediu decent, un salariu destul de caldut unde ti-se bate capul ca sunt adepti ai managementului participativ....iti creaza iluzia ca esti important si poti face performante. Iti creeza o senzatia de pretuire a angajatului si a sustinerii acestuia.......of si ce pacat cand realizezi ca totul este atat de steril si lipsit de substanta, ieftin, meschin si cand odata cu inaintarea in timp realizezi ca se surpa fiecare caramida pusa la altarul pe care tu le-ai construit in inocenta si naivitatea ta de la inceput...si te trezesti un soi de robotel care ajunge sa presteze munca din inertie si dependenta de bani in general sau alte cele.
Asa nu sunt nici seriosi nici atat de competenti pe cat par sau se pretind .... pentru cei ce sunt la inceput si reusesc sa reziste tendintelor de indoctrinare si sa nu-si compromita si altereze propria personalitate si pentru cei ce pot privi lucurile in profunzimea lor si pot penetra cu mintea dincolo de fatada superficiala a tot ce inseamna aceasta companie si nu numai este un loc bun pentru o perioada scurta de timp ... pentru cei care au deja experienta nu recomand DELOC ....e o parere personala doar insa daca cineva dintre voi va ajunge acolo va trage singur concluziile...mult succes tuturor!!!
gugu26 Luni, 10 Decembrie 2012
da, asa este. daca stii sa ... ai sanse de promovare mergi in Franta si alte favoruri. exista 4 serpisori in aceasta firma care dirijeaza toate operatiunile, ele sunt niste tarancute venite de la mama natura carora le-a intrat in cap ideea ca sunt SEFE. unde sunt numa femei e de rau, se mananca intre ele mai rau ca ...dar in rest sunt prietene bune si ele decid cine ramane si cine pleaca. asa ca sper sa aveti brevet de... daca vreti sa reusiti in aceasta stimata firma.
adi28 Luni, 10 Decembrie 2012
firma de ...!!!
bissisica Luni, 10 Decembrie 2012
asta nu este atitudine de angajati..o sa fiti penalizati!!!
like Marti, 11 Decembrie 2012
As vrea sa dau si eu un like la ce s-a scris mai sus da' nu nimeresc butonu', off, facebook-ul asta...
cineva Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Sunt intru totul de acord cu ce s-a spus mai sus...din pacate, pana nu ajungi sa simti pe propria piele, parca iti este imposibil sa crezi ca pe lumea asta poate exista atata ...
y Duminica, 3 Februarie 2013
bobo222 - aparent, un mesaj atat de muncit, scris din suflet... In realitate, un copy-paste dintr-un mesaj scris de Anna Menzies despre Accenture, postat cu o luna inaintea ...
the keymaster Joi, 7 Februarie 2013
@yuna dintre..? luminatia ta, te rog sa faci un proofreading, sa pui litera mare si litera mica, tu maestra a corecturilor, care te crezi o enciclopedie ambulanta si un geniu ...
un angajat Joi, 7 Februarie 2013
Bey , mica blonda vopsita bruneta vezi ca e "cultivata", stie literaturi franceze, l-a citit chiar si pe Rudyard Kipling, in plus iti raspunde la orice intrebare de ...
hihi Joi, 7 Februarie 2013
@ the keymasternu are o viata trista, doar ca isi cauta si ea de munca disperata...na daca tot fac francezii restructurari, le tremura si stau si ele pe saituri din astea sa ...
vera Joi, 14 Februarie 2013
la aceasta firma se fura mancarea din frigider
curioasa Vineri, 6 Septembrie 2013
Si dupa aproape jumatate de an, sa vedem in ce ape se mai scalda lumea. Ati scapat de firma sau firma de voi? "Conducerea" o duce bine? Am auzit ca nu prea :))

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?