Forum despre JTI Romania


unu Luni, 23 Iulie 2012
Stie cineva care sunt conditiile de lucru, procesul de angajare, etc ?

Multumesc!
Flo Vineri, 31 August 2012
Stie cineva in ce consta testul la angajare in jti?
emil Miercuri, 31 Octombrie 2012
se fac angajari la JTI?
m-ar interesa un post in productie, cum probabil sunt multi interesati
bumbu Marti, 13 Noiembrie 2012

Am lucrat in Jti multi ani... chiar prea multi in vanzari: reprezentant vanzari. Am cunoscut vremuri f.bune si vremuri f.proaste. Am cunoscut ce inseamna un program de munca decent: 7-16 si unul mai putin decent 6:30 - 19 sau chiar 20, am cunoscut sefi care lasau de dorit dar si oameni minunati pentru care nu erai doar un subordonat, erai in primul rand coleg. Salariul este unul bun, peste media din piata, asigurare medicala si de viata.

liana Vineri, 22 Martie 2013
stie cineva cam care este salariul pentru un contabil?
pt voi Sambata, 23 Martie 2013
depinde de regiune/ judet
In tara un un contalil nou cred ca pleaca cu un salariu net de la 1600 lei in sus.
anonim Duminica, 24 Martie 2013

salariul unui agent pleaca de la 600 lei si poate ajunge maxim la 2200 daca iti atingi obiectivele,tichete de masa,cota de tigari 1 k pe luna,asigurare medicala si de viata ,masina noua full time si km interes personal, suna bine nu ?

anonim Joi, 16 Mai 2013
Am aplicat la un post la JTI si zilele trecute am fost la prima etapa a recrutarii: testele. Teste de logica/ rationament numeric, test tehnic (cunostinte PC pe ce este nevoie pentru fiecare post) si test de limba engleza - umpic peste o ora. Impresie generala: un test serios, nu imposibil de facut dar cu siguranta nu unul usor, Trebuie sa fii destul de pregatit pentru cel tehnic - nu sunt lucruri foarte complicate, dar daca nu ai lucrat destul de mult cu programul respectiv nu ai prea multe sanse. In special din cauza faptului ca testul tehnic il dai pe hartie (!! am inteles ca asa se poarta mai nou) si cerintele sunt de genul: cum faci .... in programul.... . Una ar fi sa te puna in fata calculatorului si sa stii sa gasesti acolo ce iti trebuie, si cu totul altceva este sa fii numai tu cu hartia in fata si incerci sa-ti aduci aminte exact unde gasesti instructiunile, cum se numesc etc. Incercati sa faceti asta acasa, inainte de interviu. Acum astept sa vad daca voi fi chemata la etapa urmatoare - un interviu one-to-one. Si daca da, revin cu detalii :)

Cat despre angajati - cunosc pe cineva care a lucrat acolo, salariul este unul bun (peste medie) si ai norma de tigari pe luna :)
elena Miercuri, 29 Mai 2013
buna..a mai aplicat cineva vreodata pt internship la jti..daca da..ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii utile despre interviu..interviu este cu cei de la human gest, firma de recrutare..daca mi ar putea cineva da cateva tipis&tricks pt interviu as fi mai mult decat recunoscatoare:D
iuliana Joi, 18 Iulie 2013
Sa inteleg ca se da si un interviu in limba engleza?
Bau Marti, 23 Iulie 2013

Salut...am reusit sa dau si eu de acest forum in speranta ca o sa aflu si alte detalii despre firma.


Sunt proapat anajat la ei si sper ca totul sa fie oke si sa merite. Succes tuturor.

zza Vineri, 4 Octombrie 2013
Buna, are cineva adresa de mail a departamentului de resurse umane de la jti?
alina Sambata, 5 Octombrie 2013
Buna! Imi poate spune si mie cum este munca pentru postul de Receptionist la JTI? Care sunt avantajele? Au un anunt ca ar fi part-time. Multumesc
mirc76 Luni, 20 Ianuarie 2014
ca agent vanzari stiti cumva care este salarul net? aproximativ.
alex Miercuri, 4 Iunie 2014

se merita sau nu sa muncesti la JTI?

cristina Vineri, 6 Iunie 2014

Eu sunt proaspat absolventa interesata sa lucreze in jti. As dori sa stiu daca  atunci cand iti cauti un alt loc de munca la alta firma dupa ce ai lucrat la ei, cel putin ti se deschid mai multe usi la alte companii....sau nu ?? despre cursurile oferite de ei ce-mi puteti spune ??

u22 Vineri, 6 Iunie 2014

Pentru Cristina: ti se deschid mai multe usi la alte firme daca ai experienta nu pentru ca ai lucrat la Jti. Pe angajatori nu ii intereseaza unde ai lucrat tu, ci experienta acumulata in timp. Nu te lasa inselata de acest aspect. Oriunde ai merge, daca ai experienta ti se deschid usi. Daca nu stii sa faci nimic poti sa ai pe CV doar companii cu nume sonore ca tot nu se uita nimeni la tine.
Legat de cursuri, intr-adevar Jti ofera cursuri de perfectionare, traininguri, etc. Dar sa nu te astepti sa primesti asta imediat ce te angajezi. Trebuie sa curga ceva apa pe Dambovita (cam un an) si sa ai un sef care te propune pentru cursul respectiv. Daca ai un sef care nu se preocupa decat de binele lui atunci iti iei adio de la cursuri. Daca esti agent,cum am fost eu, atunci te trimit mai repede la cursuri de perfectionare.
Daca vrei sa aplici pentru un job de internship la Jti eu zic ca se merita dar salariul este in jur de 800 ron net. Dupa terminarea perioadei de internship, daca ai fost fata isteata, poata ai noroc si ti se ofera un job permanent dar nu este ceva batut in cuie. Multa bafta iti doresc

Anghel Sambata, 14 Iunie 2014
Am fost recent la un interviu in cadrul Jti, Interviul a durat aprox o ora, am dat cu doi manageri de vanzari de pe Bucuresti. Nu te suna inapoi sa-ti zica daca ai fost acceptat, chiar daca sustine cu tarie aspectul asta, la finalul interviului...f urat mi s-a parut
contabila Miercuri, 18 Iunie 2014
buna. mi-am depus cv la ei pentru a ma angaja in dep financiar si vreau sa stiu cum este in dep de finante (atmosfera, colegi, posibilitati de avansare in cariera) ???
magda pentru contabila Miercuri, 18 Iunie 2014

Stai intai sa te si cheme la interviu, nu-i de ajuns sa depui cv-ul. Asteptam sa te angajezi sa ne spui o parere din interior :). Bafta multa

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?