Forum despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel


BCD Joi, 29 Ianuarie 2015
Din punctul meu de vedere, este o companie in cadrul careia te dezvolti, atat pe plan profesional, cat si personal. Sunt apreciati si avansati oamenii care isi asuma responsabilitatile fisei postului si depasesc asteptarile. Angajatii beneficiaza de toata instruirea necesara din punct de vedere tehnic si isi planifica etapizat pasii pentru dezvoltarea carierei. Pot spune ca am facut parte din aceasta echipa minunata pentru o perioada semnificativa de cativa ani. Recomand compania celor care isi doresc o cariera in industria ospitalitatii, oricare ar fi departamentul vizat. Luati in considerare ca orice va doriti este tangibil, atata timp cat depuneti toate eforturile pentru a reusi, cu responsabilitate, dedicare si pasiune!
StefanC Miercuri, 21 Octombrie 2015
Am participat la un interviu de angajare. Atitudine profesionista a departamentului de recrutare, de la primul telefon pana la ultimul cuvant schimbat cu reprezentantul HR fata in fata. Esti tratat cu respect si pentru unii asta e mai important decat doua sute de lei in plus la salariu. Muncesti in cadrul unui brand mondial si experienta pe care o dobandesti nu are valoare in bani. Daca voi avea posibilitatea sa lucrez vreodata pentru ei, voi fi foarte bucuros :)
Floryn1706 Joi, 27 Aprilie 2017
Am fost ieri la un interviu pentru un post de camerist am discutat, m-a pus sa completez o fisa si m-au chemat iar astazi am completat din nou acea fisa ca pe cealalta nu o mai gasea si au nevoie de numarul de telefon de la firma unde am lucrat acum 7 luni si i-am zis ca nu mai am numarul, dar a zis sa fac rost de el. Salariu 1300 net incluse si bonuri 1450 brut, un numar de 15-16 camere pe zi. Program 9 ore/zi cu 1 ora pauza

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?