Forum despre Karpaten Turism SRL


DanaS Luni, 21 Ianuarie 2013

Este o firma cu o mare fluctuatie de personal. ...
Salariile sunt "frumusele'' ( parerea directorului!) 1000 -1500 lei/net.
Oamenii nu-si primesc banii la timp ...

mela Vineri, 8 Februarie 2013
cine a mai fost angajat imi poate da mai multe detalii despre aceasta minunata firma?
monica Miercuri, 17 Aprilie 2013

3 luni am rezistat in aceasta firma. Am avut contract pe perioada determinate de 3 luni, si in fiecare zi faceam AMR-ul. Nu recomand.

mela Miercuri, 17 Aprilie 2013
a castigat cineva vreun proces pe conflicte de munca cu aceasta firma?
info Duminica, 21 Aprilie 2013
Buna, vad ca experientele cu aceasta firma au fost urate. Pe ce posturi ati lucrat, urmeaza sa am un interviu pt postul de contabil
EU... Luni, 29 Aprilie 2013

sa nu exageram...sunt angajata in aceasta firma si nu este chiar asa cum se spune.

Mona Miercuri, 8 Mai 2013
Imi poate spune cineva, va rog, cum decurge interviul?
Bunlasuflet Joi, 9 Mai 2013

copilasi un sfat din partea mea. Cand observati ca la interviu se schimba datele anuntului de angajare, si totusi acceptati postul , cereti si FISA POSTULUI clar si concis formulata pe atributiuni si sarcini, si sa nu faceti cumva confuzii intre fisa postului si orice act care vi se da spre semnat. Se practica.

Gina Marti, 14 Mai 2013
angajeaza contabil, credeti ca e bine sa ma duc la interviu fara sa aplic pe net?
BBY Miercuri, 15 Mai 2013
Buna, in primul rand nu este chiar atat de rau la Karpaten Turism. Eu lucrez aici de 5 ani de zile si credeti-ma ca nu am nici salariu de 1000 - 1500 lei si nici nu sunt considerata o sclava de catre angajator.
Asa ca va rog sa incetati cu acuzatii proaste si fara pic de adevar.
Bun la suflet, dar nu prost Miercuri, 15 Mai 2013

@ Gina,

tot despre postul de contabil era vorba si mai sus. Decizia iti apartine. Nici eu nu m-am uitat la ceea ce au scris altii inainte de a ma prezenta la interziu. Banuiesc ca vrei sa -ti formezi propria parere. Eu una m-am convins. Daca pentru tine nu conteaza mediul in care muncesti, daca nu te deranjeaza "latraturile", "mancatoriile" etc. cu scop , bineinteles, dar absolut gratuite, du-te. De luat interviul stai fara grija, il vei trece, dureaza doar 5 minute.

didi Joi, 16 Mai 2013
M-au chemat la interviu pentru postul de contabil si resurse umane salariul de 800 eur brut Oare asa sa fie? Sunt cam sceptica. Dar din ce am vazut, anuntul este pentru contabil plati electronice si evidenta furnizori, de unde pana unde pe resurse?
Cine a fost mai recent va rog sa-mi spuneti cum este la aceasta firma.
kate Marti, 9 Iulie 2013
Buna,
Sa va povestesc si eu cate ceva despre experienta mea la KT, unde am avut proasta inspiratie sa ma angajez pe un post de contabil. Anuntul de angajare facea referire la o suma fabuloasa, dar la interviu mi s-a spus ca tocmai se angajase o persoana pe acel post si ca au altceva disponibil pe un salariu mult mai mic. Interviul ... nu avea un CV de-al meu la indemana, nu m-a intrebat mai nimic de experienta anterioara etc. Din cauza unor probleme personale, am acceptat postul si am rezistat cat am putut cateva luni. Am avut 2 colege angajate de mai multa vreme care se injurau zilnic ca la usa cortului si isi cautau aliati printre alti colegi, nu cooperau deloc nici intre ele nici cu ceilalti si se barfeau cu fiecare ocazie.
Contablitatea firmei se tine pe fise de carton si exista un program "contabil" in care se introduc facturile, care are o interfata asemanatoare cu jocurile de pe HC-uri.
Pe vremea cand lucram eu se venea si cate 2 sambete la lucru in timpul verii, la secretariat, indiferent in ce departament erai angajat, si nu avea nimeni liber in sarbatorile legale de peste an. De asemenea, erai chemat la lucru sambata cand era multa treaba. Statul peste program e regula de baza in timpul sezonului. Am un "record" de 14 ore lucrate intr-o zi la firma asta.
Daca va intrebati de ce am ramas acolo, sa stiti ca nu e din cauza ca as fi fost masochista ci pentru ca jobul asta a fost singura mea sursa de venit intr-o perioada foarte dificila. Am plecat cu prima ocazie ...
bobocel Vineri, 17 Ianuarie 2014

Buna ziua, adevarul este ca ma socheaza foarte mult comentariile, deoarece eu lucrez cu ei de ceva timp si nu am avut nici un fel de problema... acum depinde despre ce se discuta...Incoming sau Outgoing... dar nu stiu daca angajatii pot fi in masura sa comenteze in numele turistilor.

Ioana Vineri, 14 Februarie 2014
A lucrat cineva ca si ghid turistic la aceasta firma? Daca da, imi puteti da cateva detalii?
zxc Vineri, 14 Februarie 2014
Buna,
Iti pot da eu cateva detalii desi am lucrat pe un post de contabil, nu de ghid. O sa ma refer strict la chestiunile care tin de contabilitate. Banii pe care trebuie sa-i decontezi in urma cheltuielilor din calatorii o sa-i vezi la sfantu'asteapta. Nu zic ca n-o sa-i primest deloc ci ca o sa-zi primesti cand are "sefu' " chef sau cand au contabilele chef. Am vazut ghizi umiliti in ultimul hal de catre niste individe de la contabilitate pentru niste bani pe care trebuiau sa-i primeasca. Am vazut o fata (ghid) care a iesit plangand de la conta dupa ce o colega s-a purtat cu ea in ultimul hal... Eu una nu te sfatuiesc sa ai de-a face cu firma asta. Pentru mine a fost cea mai oribila experienta profesionala, desi pot spune ca am vazut destule la viata mea...
Curios Joi, 20 Februarie 2014
Da Ioana eu lucrez ca ghid turistic si-ti pot furniza informatii daca ai nevoie.
Abc Joi, 27 Februarie 2014
Dar se castiga destul de bine din activitatea de ghid sau? Sunt curioasa pt. ca nu stiu daca sa imi fac pfa sau sa imi fac angajare? Si in plus sper ca imi vor da destule curse in vara asta pe limba germana! Rog pe cineva care a lucrat ca ghid sa mi raspunda si mie.
Jeni Sambata, 1 Martie 2014
Am fost la un interviu pe care l-am tinut cu o contabila. Interviul a decurs super, eu fiind la curent cu legislatia. Mi-a spus ca ma suna dupa doua zile, insa nu s-a intamplat asta. Imi poate cineva da adresa de email a patronului pentru a-i trimite curriculum vitae? Chiar am nevoie urgenta de un job acum........email: elena_ela1@yahoo.com
Curios Luni, 3 Martie 2014
Detin suficiente informatii pentru a va raspunde tuturor. Voi incepe intai cu activitatea de ghid. Aici e destul de complicat. Daca iti faci PFA o sa ai o plata de 50 de euro pe zi pentru tururile de tara, adica ce primesti de la un alt manager nu cel pe croaziere! Daca esti pe croaziere vei primi 55 de euro pe zi diurna. Acum fa si tu un calcul la cate zile de lucru ti se ofera si aici voi nota faptul ca cei ce sunt pe germana au cu multe mai multe zile de lucru decat cei ce sunt pe franceza sau engleza, indiferent ca sunt pe tururi de tara sau sunt pe croaziere. Ca sa stiti croazierele sunt vapoarele ce ajung pe Dunare si acosteaza ori la Giurgiu ori la Fetesti indiferent de port, ghidul care e pe croaziere va lucra cel mai mult avand in vedere programul alandala si stresul la care este supus. Fa si tu un calcul cate zile de lucru ai pe luna sau poti avea si dupa vezi cu ce vei ramane in mana. De obicei cei pe germana castiga super bine, adica, daca stau sa fac un calcul amarat si sa-ti spun ca unii castiga doar din salariu extraordinar de bine, n-ar avea rost. alte intrebari ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?