Forum despre Kaufland Romania


jhony01 Vineri, 11 Iulie 2014

salut care este salariu pentru un referent achizitii! nu de alta a sa stiu daca se merita sa ma duc sau nu. Va rog mult spuneti-mi!!

ovydiu Luni, 14 Iulie 2014
Stie cineva daca se fac angajari in brasov,si cum decurge un interviu?
ovydiu Luni, 14 Iulie 2014
Lucrator comercial ma intereseaza
nick Miercuri, 16 Iulie 2014
A fost cineva la interviul nr 2 pt referent achizitii? Despre ce e vb?
Diana Sambata, 26 Iulie 2014
Cum as putea sa imi cresc productivitatea ca si casier?
mumya Marti, 29 Iulie 2014
Am inteles ca magazinul Kaufland Sebastian va fi inchis, din cauza unor litigii pe teren. Stie cineva ceva?
salariat Joi, 9 Octombrie 2014

Am auzit si eu ca s au mai marit salariile de exemplu la giurgiu un lucrator are 1000 ron plus bonuri. Dar am mai auzit ca si programul s a lungit si angajatii mai au doar un week end liber pe luna. Poate vreun responsabil kaufland ne poate da vreo lamurire in sensul asta......

loredana Vineri, 10 Octombrie 2014
Nu Stiti ,analizele trebuie platite ? Sau sunt platite de ei ? Si cam cat costa ?
fost salariat Vineri, 10 Octombrie 2014
Eu cand am fost angajat n am platit nimic au ei contract cu un laborator. Stai linistita n o sa te coste nimic.
Nelutu Sambata, 11 Octombrie 2014
Cam care esfe salariul unui coordonator teritorial de presa, 10 ore pe saptamana? Multumesc.
Debora Duminica, 26 Octombrie 2014

Buna Ziua
La noi in Kaufland ar fi bine daca ar fi mai multa intelegere intre colegi. Sefii sunt buni, ,destul de buni, ,Directorul e destul de intelegator. 8 ore munca multa dar nu foarte grea. Liberul e liber, Salariul e putin din pacate. 110. Plus bonuri.
110 lei dupa al treilea an de munca. Si eu zic, ca e un loc sigur. Eu sunt multumita, si as fi mai muktumita daca colegii, colegele, ar fi mai civilizate ne am respecta una pe alta.
Va doresc succes

dana Luni, 3 Noiembrie 2014
totul depinde de filiala,nu mai generalizati...la noi in navodari e super ok, programul e program,lunar avem 4 libere consecutive[pe langa celelalte], suntem respectati si atata timp cat iti faci trb nimeni nu are nmk cu tn...
dgb Joi, 6 Noiembrie 2014
Lucreaza cineva in Kaufland 3500 Mihai Bravu?
Andrei1 Duminica, 14 Decembrie 2014
Salut,sunt pentru prima data cand ma angajez la un supermarket si vreau sa va intreb cum se desfasoara interviul cu firma?ce fel de intrebari si cat dureaza .
Si cu salariul,am vazut ”vanzator comercial salariu 1100ron” , asta inseamna ca din prima luna de la angajare primesc aceasta suma?am auzit voci care spun ca este o perioada de test timp de 3 luni si primesti bani mai putini. Daca poate sa-mi raspunda cineva.
name Marti, 6 Ianuarie 2015
E adevarat ca este stres....dar nicaieri nu gasesti sa iei bani si sa dormi....nu stai peste program deloc...chiar sunt certat cand o fac.numai descuraja oamenii.cine vrea bani sa munceasca...cine nu sa tipe de foame.
lacramioara Marti, 10 Februarie 2015
Dragi colegi,acum doua zile am făcut o sesizare scrisa urmând sa primesc soluționarea in câteva zile.Ma simt puțin confuza si tocmai de aceea postez pe forum ceea ce am scris in sesizare .As vrea sa aflu si părerea voastră ,pana la urma cu voi sunt colega ,cu voi împart viata de kaufland.Va mulțumesc anticipat.

Buna ziua! Lucrez de trei ani in kaufland Comănești dar astăzi simt ca trebuie sa mi spun părerea despre aceasta instituție si sa mi fie cu iertare si despre cei care o conduc.Îmi dau seama ca nu este treaba mea sa mi dau cu parerea despre modul in care este condusa filiala dar s a ajuns prea departe. Sunt oameni care ocupa funcții de conducere si au impresia ca noi lucrătorii comerciali lucram pentru ei ,trăiesc cu impresia ca ne plătesc ei iar noi trebuie sa acceptam condițiile lor.Nu am nimic personal cu nimeni dar nu mai pot tolera prostia.Se încălca foarte multe reguli interioare kauflandului pe motiv ca se au la mana unii pe alții sau lăsa ca eu ii sifonez doamnei si ea ma lăsa in pace.Oricum ca sa fiu sincera nu ma interesează pe mine ca se vând expirate ca se avansează pe premiza vreau pe cineva mai prost ca mine sa l pot stăpâni eu de asemenea mi se pare penibil ca cei care ne conduc si ne impun reguli sa iasă cu cărucioarele pline de redeceri sa si umple mașinile si sa treacă pe lângă noi fara pic de jena.E adevărat lucram împreună pe funcții diferite si nu trebuie sa judecam noi ce fac superiorii dar noi cum sa facem ca ei sau așa cum ne au învățat părinții sa fim cinstiți si sa ne respectam pe noi mai întâi si apoi pe cei care sunt lângă noi.Se fac inventare.......astea nu sunt inventare păcat de cei care ne plătesc cu adevărat.Zile ,ore minus date in avans si care trebuiesc recuperate când vor ei....Va rog sa nu uitați ca exista un contract de munca o fisa a postului care apropo la lucratorul comercial nu este mai mult de jumătate de  pagina dar el daca ar scrie ce este pus sa facă iar mai trebui inca o pagina. Sunt oameni care nu dau importanta acestor lucruri dar se pare ca se mai găsește unul care nu este așa neștiutor cum il cred alții si poate ca acelui om i a ajuns cuțitul la os si se decide sa vorbească deschis.Nu stiu daca strigatul meu va fi auzit dar macar mi am spus părerea si sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa merg mai departe.
aniela Luni, 11 Mai 2015
Ma poate ajuta cineva cu un nivel al salariului pentru Referent Resurse Umane in magazinele Kaufland?
Atmosfera de lucru, intrebari la interviu?
Ce presupune disponibilitatea de a lucra in alt oras o perioada limitata?
Multumesc anticipat pentru orice detaliu :)
Tezeu Marti, 10 Noiembrie 2015
Urmează să am un interviu pentru postul de asistent manager în departamentul de expansiune. Știe cineva în ce constă interviul și, mai important, care este grila salarială pentru acestă poziție? Vă mulțumesc anticipat!
Angajat2 Luni, 21 Decembrie 2015
Astazi am fost la interviu la Kaufland Timisoara str Bojinca, pentru un post de casier part time. Salariul ii cam de 480 net si bonuri.
albirchef Miercuri, 20 Ianuarie 2016
Imi poate spune si mie cineva daca analizele medicale sunt suportate de angajator!
Ce ANALIZE se fac de obicei la angajare la KAUFLAND??Ex pentru coordonator postal
multumesc! astept raspunsuri

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?