Forum despre Kellogg Company


elena a Luni, 20 Octombrie 2014
@adriana. Ai primit email prin care iti cere sa faci controlul medical?
adriana Luni, 20 Octombrie 2014
@elena, Da , abia l-am primit. perfect, O sa sun sa vad cand ma programez. Vad ca urmeaza sa sune si pentru feedback...
oana Luni, 20 Octombrie 2014
@adriana eu sunt Order to Cash tu pe ce functie esti?la interviu am cerut 4000 net dar 5000 brut corespunde la vreo 3500 dupa calculele mele. Oricum e mai bine ca la jobul anterrior asa ca sunt desrul de multumita. Anyone alte salarii si pe ce functii?
adriana Luni, 20 Octombrie 2014
Hello, am auzit intamplator de la o cunostinta ca i-a povestit o fata angajata deja in prima tura, si ca citez" e cam puscarie", la modul ca telef se tin intr-un dulap , sub cheie. Fara acces la google, faceb, youtube pe laptop, pauze de masa cronometrate . WTF? nu o cunosc personal pe fata , ca as fi intrebat-o mai multe. Poate va rog sa confirme/ infirme cineva deja angajat acolo?
Eu intre timp am primit si mail sa fac vizita medica si actele prin posta.... Dar cand am auzit asemenea vesti, m-am cam panicat. Multumesc
adriana Luni, 20 Octombrie 2014
@oana sunt pe RTR pricing and intercompany Associate. urmeaza acum sa verifice feedbackul si calificarile noastre profesionale, din cate am inteles
elena Luni, 20 Octombrie 2014
fara acces la google? esti sigura? Fara faceb, youtube este normal, ma asteptam, dar fara google este foarte naspa.
adriana Marti, 21 Octombrie 2014
asa mi-a spus prietena mea k i-a spus fata respectiva. acum nu pot sa garantez 100%
dar telef inchise intr-un dulap? parca nu mi vine sa cred , e prea mult. poate n dau mai multe lamuriri cei angajati acolo deja.
Elena, te duci pe 7 la sediu cu cazierul, etc?
Oana Marti, 21 Octombrie 2014
Buna tuturor, avand in vedere ca pe adeverinta aia medicala se specifica ca o sa avem vestiar.....eram sigura ca pentru asta le avem,sa tinem telefoanele acolo si alte lucruri personale....am un presentiment ca prietena Adrianei are dreptate :(
elena Marti, 21 Octombrie 2014
Dulapurile le- am vazut si eu cand am fost la sediu sunt intre receptie si bucatarie. Sincer ma asteptam la ceva de genul dar speram sa nu fie chiar asa si sa fie nevoie sa ne inchidem telefoanele in ele... asa cred ca e la accenture.. Vom vedea pe parcurs. Ceea ce ma surprinde e ca nu avem acces la google. Inca o intrebare Adriana. In mesaj spuneai youtube pe laptop, adica vom avea laptopuri. ????
Cu cazierul nu stiu exact ce voi face, mai intai sa-l obtin.:)
obelei Marti, 21 Octombrie 2014
Pai elena cum sa-ti dea feedback daca nu au acces la google? :)))
elena Marti, 21 Octombrie 2014
@obelei . Ha Ha Ha sooo funny!!! Ce am mai ras!!!
adriana Marti, 21 Octombrie 2014
@oana : pe adeverinta medicala de la regina maria scrie de vestiare? sa inteleg ca ai fost deja la medicina muncii? asa repde?
adriana Marti, 21 Octombrie 2014
@elena : sincer am zis laptop din obisnuonta, nici nu stiu daca mi a zis ca au lapt sau calculatoare...
cazierul am inteles ca se da pe loc, aici in bucuresti. acum sa vedem cand ajjngem acolo c zic. te ai programat pr medicina muncii? eu abia sapt viitoare am prins loc .
elena Marti, 21 Octombrie 2014
@adriana. De vestiare scrie in foaia primita pe email pe ultima pagina. Inca nu m- am programat pt medicina muncii, dar controlul il putem face pana pe 7 noiembrie.
Eu inca astept de la cei angajati deja sa ne spuna mai multe: faza cu telefoanele daca e adevarat, programul de munca care e pana la urma, daca se da diurna si cum se va da. Multumesc anticipat pt cei care vor raspunde.
un angajat Marti, 21 Octombrie 2014
Buna!
Nu exista acces la PC la altceva in afara de intranet, google nu se deschide si am inteles ca asa va ramane si pe viitor.
Au "clear desk policy"- nu ramane nimic pe birou la finalul zilei de lucru si da, telefoanele se vor pune in dulapiorul din vestiar. Hainele se lasa si ele la vestiar si pe perioada iernii e de preferat sa ne schimbam de incaltaminte.
Fiecare are un laptop micut care poate fi conectat la un monitor mare si la o tastatura normala sa nu va chinuiti.
un angajat Marti, 21 Octombrie 2014
Pana in acest moment programul a fost 8/9 pana la 17/ 17.30 in functie de cum au organizat ei ziua.
Se da diurna bineinteles, o vom ridica din UK la inceputul fiecarei saptamani pentru saptamana ce urmeaza (35 lire/zi). Cazarea e platita de ei, diurna trebuie sa acopere mancarea/ transportul in oras.
Voi care incepeti in noiembrie sunteti mai norocosi pentru ca probabil veti sta pana de Craciun si apoi in Ianuarie deci veti avea o pauza de 2 sapt de sarbatori, noi vom sta 2 luni (27oct-19 dec).
Stef Marti, 21 Octombrie 2014
Eu nu mi-am lasat telefonul la vestiar si nici nu am de gand pe viitor. :) Nu cred ca ni se va spune ceva, daca ne vad cu telefoane (pana acum nu mi s-a zis), asa ca sa nu va faceti prea multe griji in privinta asta. :)
adriana Marti, 21 Octombrie 2014
@ un angajat. mersi mult pt lamuriri, ai punctat cateva aspecte care erau neclare rau...much clear now... deci cam stricti dpmdv :( of...deci voi plecati pe 27 oct . mai asteptam vesti si de pe acolo .. daca mai ai ceva de impartasit cu noi pls do it, pt ca e mai e 1 luna pana ajungem si noi ackolo sa vedem, plus sunt deja multe pareri. nu stim c gasim acolo. in uk stati 2 in camera?
elena Marti, 21 Octombrie 2014
Si eu sunt de acord cu Stef in legatura cu telefonul. Daca e pe silent si nu stai pe net nu vad care este problema. Plus daca se iveste vreo problema personala?
Oana Marti, 21 Octombrie 2014
Inca nu am fost,am saptamana viitoare,insa taxa pentru medical check este de 155de ron,asa ca sa ii averi pregatiri:)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?