Forum despre Kellogg Company


adriana Marti, 21 Octombrie 2014
@stef multimim de lamuriri :) pare tragic cand auzi cate o parere din afara. m am linistit acum :)
@ oana : ok si eu tot atunci. multumesc si tie pt precixare, sincer credeam k ei platesc, nu mi s-a spus nimic d costuri camd am facit progr telef la regina maria, adevarul e ca nici eu nu i-am intrebat.
Oana Marti, 21 Octombrie 2014
Revin cu noutati,m a sunat o tanti de la regina Maria sa mi spuna ca se pare ca Kellog au un contract incheiat cu ei ,dar sub un alt nume.....global share service...ceva de genul nu am retinut,si ca nu e nevoie sa mai platim,doar sa ne ducem cu adeverinta aceea de pe email.
Stef Marti, 21 Octombrie 2014
Adriana, nimic din ce se intampla la ei nu e tragic. E chiar foarte ok si cum se comporta si trainingurile sunt interesante si bine organizate, dupa parerea mea. Sincer, de facebook si YouTube nici nu cred ca o sa am nevoie, de exemplu, deci nu o sa duc lipsa... Iar cei care sunt aici, dintre ei, chiar se straduiesc ca ambianta sa fie cat mai placuta. Cel putin asa vad eu lucrurile, spre deosebire de unde am mai lucrat pana acum. Poate voi ati fost pana acum doar in medii de lucru foarte placute si nu o sa vedeti o prea mare diferenta. Eu o simt. :)
adriana Marti, 21 Octombrie 2014
@stef : Apreciez ca raspunzi si pe acest forum, desi esti angajata deja. Da, am avut norocul de o ambianta placuta la actualul job, de aceea e putin cam ciudat sa schimb pot pe "puscarie" cum zicea o fata. pt ca tot in multinationala am lucrat, si e alt mediu ,. fata de " sa lucrezi la sef , pt o mica firma romaneasca" .
Sincer, si mie mi-au lasat o impresie ff buna la inteerviu, mi-au placut mult doamnele care m-au intervievat si chiar imi doream sa primesc un raspuns pozitiv de la ele. Si nu as fi vrut sa se schoimbe toata impresia. Acum cred alteceva, mersi , sunt convinsa ca e ok. Multa bafta acolo , sa ai parte de colegi faini si sefi la fel ! o seara faina.
@ Oana, da , am uitat sa specific , asa mi au zis si mie , aceeasi denumire. deci e ok cu ., costurile ! multam
elena Marti, 21 Octombrie 2014
De facebook si youtube nu am nevoie nici eu la munca, dar totusi de google nu pot spune acelasi lucru. Mai ai nevoie de o traducere, poate de un forum profesional ( SAP, excel, etc) deoarece nu cred ca poate cineva sa le spuna ca le stie pe toate. Plus ca ei ne cer in fisa postului imbunaratirea procesului.
elena Marti, 21 Octombrie 2014
@stef. V-au spus unde va cazeaza? In apropriere de sediul lor? Veti sta cate 2 in camera presupun nu? Sorry pt intrebari, dar dupa cum iti dai seama ne facem si noi griji si ne ...
adriana Marti, 21 Octombrie 2014
elena nu stiam bancul, cam sadic el asa :))) sper sa nu fie cazul :d
e Miercuri, 22 Octombrie 2014
Directoarea de resurse umaneIntr-o zi, o directoare de succes de la resurse umane a fost calcata de un autobuz in timp ce se plimba si a murit. Sufletul ei a fost intampinat la ...
adriana Miercuri, 22 Octombrie 2014
"O minunatie de banc"
Cristina Miercuri, 22 Octombrie 2014
Este cineva care a fost saptamana aceasta la interviu si a primit deja un raspuns ? Merci
maria Miercuri, 22 Octombrie 2014
cristina, ai aplicat de curand? ai si fost la interviu? Eu am aplicat pe site dar nu m-au contactat inca ,. pe ce post ai aplicat?
Cristina Miercuri, 22 Octombrie 2014
Am aplicat sapt trecuta pe site ul lor
diana Miercuri, 22 Octombrie 2014
pe ce pozitii ati aplicat?
Cristina Joi, 23 Octombrie 2014
Finance reporting.. Deci nu este nimeni pe forum care sa fi fost contactat saptamana aceasta ? Multumesc
Marita Joi, 23 Octombrie 2014
Eu am primit oferta cu 5300 RON net....hihi...ce fericita sunt!!!
diana Joi, 23 Octombrie 2014
@marita. Bravo! Pentru ce pozitie?
adriana Joi, 23 Octombrie 2014
@marita pe ce post? bv, e aproape cat brut -ul meu :))
Cristina Joi, 23 Octombrie 2014
Marita, cand ai primit oferta si cand ai fost la interviu? Te intreb pt a stii daca mai pot avea asteptari sa primesc un raspuns de la ei. Merci
Cristina Joi, 23 Octombrie 2014
Si cum ai fost anuntata ? Mai intai telefonic si apoi pe email? Sau cum?
Marita Vineri, 24 Octombrie 2014
raspunsul l-am primit telefonic si cateva zile mai tarziu si oferta pe mailacum astept documentele prin postapozitia pe care am aplicat nu va pot spune nimic pentru a nu creea ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?