Forum despre Kellogg Company


diana Marti, 26 August 2014
Am dat si test online dar pt alta pozitie, nu pt cea pt care am fost la interviu.
Giorgi Marti, 26 August 2014
Eu am fost la interviu , am dat test numeric si de limba straina dar pana acum nu am primit raspuns , nici pe email (negativ).
Andreea Miercuri, 27 August 2014

Eu am dat testul online. Mi s-a parut dubios, in sensul ca nu ma asteptam la asa ceva, tinand cont de faptul ca mi s-a spus ca va fi de contabilitate. 54 de intrebari, majoritatea de ce ai face tu in diferite situatii de munca, test psihologic. Si cateva intrebari de calcul, in genul: daca trenul x pleaca la ora y cu viteza z, ce culoarea are tricoul pasagerului din dreapta... Glumesc. Da, sunt cateva intrebari de calcul si logica. Problema cred ca este de timp. 54 de intrebari in 30 de minute. Ei sugereaza 30 de minute, nu stiu cum se contorizeaza. Mie mi s-a crashat laptopul in timpul testului si cand am repornit, raspunsurile pe care le dadusem deja erau salvate si am continuat. Clar am depasit cele 30 de minute.
Din pacate, nu imi pot face o evaluare pentru acest test.
Probabil ca urmeaza si altele. Deocamdata astept.

Asa Miercuri, 27 August 2014
Am inteles ca o sa aibe sute de angajati . Si au pus 8 posturi . Restul? De la partid?
Ana Miercuri, 27 August 2014
Si eu am fost la interviu, am dat un test numeric si unul de contabilitate. Nu am primit inca nici un raspuns. Poate nu au terminat inca recrutarile si nu au luat o decizie. Andreea tu cand ai avut testul online?
Andreea Miercuri, 27 August 2014
@Ana: Eu l-am primit aseara si l-am si facut. Tipa de la recrutare mi-a zis ca trebuie facut in 24 de ore, in mail scria 48. Eu am vrut sa-l fac cat mai repede.
Oricum, dupa cum am zis, nu ma asteptam la asa ceva si cred ca este test foarte subiectiv. Nu stiu cata sociologie si psihologie este in spatele acestui test si cum se face analiza dupa. In exemplelele de la inceputul testului, la raspunsul corect scria ceva de genul: best answer for this question sau recommended answer. In fine. Asteptam raspunsul. Oricum, ma astept si la alte testari.
Din cate am vazut pe site, deadline-urile pentru joburi sunt 1 septembrie. Deci ar putea sa se miste de acum.

@Asa: sunt asa putine posturi pentru ca se deschide doar partea de finance in Romania (ceea ce e si normal: mana ieftina de lucru, foamete, etc). In plus, din cate am inteles, vor muta si echipa de UK sau se vor prelua din sarcinile lor.
diana Miercuri, 27 August 2014
@Ana & @Andreea: voi pt ce pozitii ati aplicat? mi se par cam neseriosi...au zis ca vor da feedback-uri pt interviuri in 2 sapt si deja au trecut aproape 3....si niciun rsp din partea lor.
Andreea Miercuri, 27 August 2014
@Diana

Eu am aplicat la vreo doua posturi. M-au sunat pentru unul din ele: Finance reporting and GRIR Associate.
Nu stiu ce sa zic de neseriozitate inca. Eu am aplicat sambata, luni dupa amiaza m-au sunat si m-au intrebat daca sunt interesata si ca imi vor trimite testul in acea seara. Am stat cu ochii pe email si nimic, marti dimineata am sunat eu si am intrebat daca este totul in regula pentru ca nu am primit testul lor. Marti pe la 18:30 am primit testul si l-am facut.
Acum astept. Probabil va dura. In ultimii ani am invatat rabdarea in ceea ce priveste ofertele de munca. Dar de obicei astept 5-7 zile dupa testare. Daca nu primesc raspuns, imi iau gandul.
Dar imi place sa ii mai stresez pe cate unii dupa vreo cateva luni cu intrebari de genul: Stiti, am dat un interviu in urma cu 3-4 luni. Mai astept raspuns?
Eu cred ca dupa 3 saptamani de asteptare ai putea sa le dai un telefon de control. Oricum nu mai ai ce sa strici.
Ana Miercuri, 27 August 2014
@ Diana : Am avut interviu acum 2 saptamani insa scrie in prezentarea aceea pe care am primit-o pe email ca datorita volumului mare de recrutari vor transmite eventuale oferte in cateva saptamani. Poate nu au terminat inca cu recrutarile sau poate raspunsurile negative le transmit pe email la final ...
Ana Joi, 28 August 2014
@ Diana & @ Giorgi : Ati primit vreun raspuns ieri? Eu nu am primit nimic. Credeti ca asteapta sa termine toate interviurile si abia apoi vom primi un raspuns? Daca Andreea a avut marti testul online inseamna ca si saptamana viitoare au interviuri... Deci vom primi raspunsuri peste 2 saptamani 😳 Sau poate au transmis deja oferte insa nu noua 😱
diana Joi, 28 August 2014
cred ca mai avem de asteptat pana vom primi un rsp....:(
cristi Joi, 28 August 2014
Eu am fost la interviu pe 13 august. Ziceau ca mai aveau inca o saptamana de interviuri.
Nu am primit raspuns, ci doar un e-mail in care mi se cereau detaliile despre doua persoane care ar putea oferi referinte despre mine.Mie mi se pare ciudat faptul ca acum au scos din nou posturi pe best/ejobs, dar prin cei de la APT, desi persoanele care m-au contactat pe mine erau de la LEO HR..
Andreea Joi, 28 August 2014
Eu inca astept raspuns dupa testul online. E posibil sa se prelungeasca. Vorbim de firma de recrutare romaneasca, nu?
Giorgi Joi, 28 August 2014
Nu am primit nimic si stiu ca referintele nu au fost verificate....oricum cred ca mai avem de asteptat.
cristi Joi, 28 August 2014
Da asta stiu.. scria in e-mai-ul de dinaintea interviului ca dupa ce se face oferta se vor verifica si referintele etc..
Andreea Vineri, 29 August 2014
Sa ne asteptam la dubiosenii?
cristi Vineri, 29 August 2014
mie mi a venit un e-mail pentru o pozitie pt care aplicasem, dar nu cea pt care fusesem la interviu, ca aplicatia nu va fi luata in considerare mai departe..inseamna ca au inceput sa analizeze aplicatiile...
Andreea Vineri, 29 August 2014
Pana la urma, cum arata testarile?
diana Vineri, 29 August 2014
Si eu am primit email negativ :(
Andreea Luni, 1 Septembrie 2014
@Diana
Imi pare rau sa aud asta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?