Forum despre Kellogg Company


elena Marti, 14 Octombrie 2014
@postacul. Cele 8 joburi le inmultesti cu 5, 12 ... daca ai gasit postul postat de Kellogg ei precizeaza cati oameni cauta. De ex.RTR cash manag parca erau 5 pozitii. RTR PRICE & INTERCOMPANY. . 12 pozitii. Pt team leader normal era unul singur :)
elene Marti, 14 Octombrie 2014
PS. invit toata lumea sa participe pe forum
adriana Marti, 14 Octombrie 2014
are firma birou in buc, in floreasca park, langa Oracle. am dat eu interviul cu cei din Uk acolo. noi nu ingradim pe nimeni sa raspunda pe forum. eu raspund mai des ca am info nelamuriri.
Elena are dreptate, erau putine pozitii, pt acestea insa cautand cate 5, 12 pers pe aceeasi pozitie. doar nu erau sa puna 12 anunturi pt aceelasi job.
@ elena. eu in aceeasi Zi am semnat oferta si confirmat adresa lui sevastian. insa de atunci, liniste :)
elena Marti, 14 Octombrie 2014
Finally am primiti oferta.
pt OTC Marti, 14 Octombrie 2014
Hello,
Am primit si eu oferta sapt trecuta pt dept OTC si urmeaza sa incep in noiembrie. Pt 3 limbi straine am primit brut 5000 desi am cerut mai mult si initial la assrssment au zis ca e ok.acum mi-au spus ca nu e negociabik. Iar rrf la program mi-au spus initial ca e intre 7-19 pt ca in oferta sa vad 9-21..cam multe pt care nu s-au tinut de cuvant dar nu am fost in pozitia sa mai refuz.
Postacul Miercuri, 15 Octombrie 2014
Salut prieteni,
Ati observat ce pattern exista la Adriana si Elena?
Lecturand forumul eu am observat:
- si Adriana si Elena folosesc din belsug operatorul @Username , nu ca nu are fi corect dar aici are o frecventa mai ridicata
-si Adriana si Elena au obisnuit sa iti trimita una alteia un ,,:)" , ca deh
-discutiile dintre Adriana si Elena se centreaza in mare parte pe niste stereotipuri cum ar fi :
cand ai fost sunata, eu am primit prin posta etc, ati citit si voi
-abunenta postarilor lor a inceput dupa ce s-a manifestat un val de nemultimire culimat cu finele paginii 5
Voi nu sesizati aceste aspecte?
Atunci stati linistiti , Adriana si Elena si care or mai fi pe acolo acuma se afla in biroul lor confortabil cu undelucram , facebook si mess in fata sorbindu-si cafelutza multumite . Au reusit , tehnicile lor au reusit. Va veni in scurt timp momentul cand procesul se va repeta , alte anunturi , altii ca voi vor da teste , multe teste , multe sperante , feedbackuri pentru voi negative sau deloc , si din nou Adriana sau Elena sub noua identitate vor repeta procedeul :D.
Show must go on @:)
elena Miercuri, 15 Octombrie 2014
@postacul. Sa inteleg ca tu nu ai primit inca un rasp favorabil de la Kellogg. Imi pare rau.
adriana Miercuri, 15 Octombrie 2014
@postacul : e incredibil cat post ai scris, pe o absurditate. kellogg isi incepe activitatea aici pe 17 nov, crezi k sunt angajate 2 tipe de la Hr sa convinga oamenii de pe undelucram?? cat timp liber poti avea si ce hater poti fi, doar ca nu ai primit un job. stai linistit, vine si vremea ta. si eu am mai fots la interviuri pana sa ma ia kelloggs.
@ elena, ma bucur pt tine :)
adriana Miercuri, 15 Octombrie 2014
@postacul. am inceput activit dupa pag 5, daca zici tu, n am verificat, pt ca atunci m-au acceptat si am inceput sa caut si eu referinte despre unde o sa lucrez. normal, nu?
elena Miercuri, 15 Octombrie 2014
@ pt OTC. Programul sa inceapa cu 9 mi se pare mai rezonabil avand in vedere ca ei sunt cu 2 ore in urma. Cred ca programul 7 -19 este programul din UK. Dar sper ca totusi programul sa fie flexibil.sa nu ma pun sa vin la 11 si sa plec la 7.30 ca asa iti mananci toata ziua, numai ai timp de nimic. Dar de orele suplimentare care sunt precizate in contract ce zici? Chiar si in weekend? Sper ca intradevar daca vom fi nevoiti sa facem ore suplimentare sa ne fie recompensate
adriana Miercuri, 15 Octombrie 2014
In contract zice ca orele suplimentare in afara programului , sau in zilele de sarbatori legake ori in weekend se compenseaza cu ore libere platite sau se adauga spor la salariu.
In principiu, cred ca o sa stam peste program , in anumite perioade, si eu la actualul loc de munca mai stau peste program, insa ne dau orele respective libere apoi, nu spor la salariu.
plus ca ei au flexile program, eu inteleg prin flexibil sa imi aleg eu cand incep ,intre 9-21 ( asa e pt RTR ) si sa stau 9 h la munca. Nu sa imi impuna ei un program, nu asta inseamna flexibil?
P.S. A mai primit cineva vreo confirmare dupa ce a semnat contractul? Elena , poate tu? Multumesc
elena Miercuri, 15 Octombrie 2014
@adriana. Nu am primit nici o confirmare. Chiar asta vroiam sa intreb ai eu :)
Tu ti- ai dat demisia?
adriana Miercuri, 15 Octombrie 2014
Nici eu nu am primit nicio confirmare . Probabil ei considera ca o data primit+ semnat contractul de noi , ne e clar. Eu as vrea totusi inca o confirmare ...
Saptamana asta o sa imi dau demisia... pana vineri . Trebuie ! :D
Lex Miercuri, 15 Octombrie 2014
Au angajat doar fete?
Nuti Miercuri, 15 Octombrie 2014
@Lex , nu au angajat doar fete au angajat doar pe Adriana=Elena=Elene si cateodata mai era mary parca:)
adriana Miercuri, 15 Octombrie 2014
nu pot sa nu day replica de fiecare data. asa bine sa sune tot ce zicem incat sa fie de necrezut? puneti-va 1 min in locul nostru si ganditi-va ca e pe bune ce zicem, k ne am angajat. nice, nu? :)
un angajat Joi, 16 Octombrie 2014
FYI activitatea a inceput pentru prima serie pe 14 oct
seria a 2a urmeaza pe 17 nov si ultima in ianuarie
cei care nu au primit oferta sa nu dispere- per total vor fi luati 250 de angajati pe hr/it/supply/finance asa ca multa rabdare si bafta anul viitor
programul nu e flexibil, 90% e de la 9-17 si pentru 17-21 se va lucra in schimburi ocazional
eu fac parte din prima serie si va pot spune ca toti colegii mei au >5 ani de experienta in multinationale, fluenti in 3 limbi si foarte profesionisti
adriana Joi, 16 Octombrie 2014
felicitari ! deci programul e de 8h?! asta nu o stiam. am vazut in contract progr de 8 h dar m-am gandit ca sunt fara 1 h pauza de masa. pe ce depart esti angajat? cum e atmpsfera acolo? si voi luati activitatea din manchester? alte beneficii n poti spune? multumesc!
Helen Joi, 16 Octombrie 2014
@un angajat. Ce faceti in momentul de fata la firma? In ce consta induction? multumesc!
Postaca Joi, 16 Octombrie 2014
@Helen muncim , punem anunturi , dam teste , scriem pe forumuri , urmarim linkedin , trimitem mailuri la oameni , chestii de genul :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?