Forum despre Kellogg Company


angajat Vineri, 17 Octombrie 2014
frustrare tipic romaneasca:nu m-au vrut pt ca au fost 80 de pilosi sau toti au accetat salarii mici, e imposibil sa fie ceva in neregula cu tine
2 saptamani cunoastem compania si oamenii din uk/usa si ne cunoastem colegii din serie
apoi plecam in uk, probabil ca ne vom vedea acolo
bafta , daca aveti intrebari vi se va raspundse pt ca oamenii sunt f deschisi si sinceri
helen Vineri, 17 Octombrie 2014
Stiti pentru cat timp plecati? Perioada este diferita de la pozitie la pozitie sau este pt toti la fel? Multumesc.
Helen Vineri, 17 Octombrie 2014
La ce provider aveti asigurarea medicala?
adriana Vineri, 17 Octombrie 2014
@ angajat... Mda, fix asta e pe forumul asta din partea unor persoane. Ignora te rog :)
deci pe la inceputul lui nov plecati in uk? Cat se sta in acolo? sunt plecari lunare, nu?
inca o data, programul e 9-17? si o h pauza de masa? Multumesc, sper sa ne mai zici si noua una alta, eu una abia astept sa incepem pe 17.
angajat Vineri, 17 Octombrie 2014
pauza30 min
asigurare la mai multi dar medicina muncii la regina maria
in uk se sta 2 luni indiferent de pozitie
adriana Vineri, 17 Octombrie 2014
@ un angajat : 2 LUNI legate?? la interviu mi au zis 1 sapt 2 pe luna... omg
helen Vineri, 17 Octombrie 2014
@angajat. Deci pana la urma programul este 9-17 sau este 9-17.30?
Voi pe ce data veti pleca in UK.
adriana Vineri, 17 Octombrie 2014
eu am inteles k progr e 9-17, din care 30 min pauza de masa ..
xyz Vineri, 17 Octombrie 2014
Nu mai e nimeni angajat deja sa ne mai dea detali ? stam ca pe jar
oana Sambata, 18 Octombrie 2014
Nu spune nimeni nimic de salarii?eu am primit contractul cu 60000 brut pe an, am mai vazut aici la cineva spunea 5000 brut pe luna deci acelasi lucru. Ne- au dat avelasi salariu la toata lumea? Eu vorbesc 4 limbi straine. Mai scrie in contract de prime de sarbatori, are cineva idee cat e suma lor?
adriana Sambata, 18 Octombrie 2014
@oana , cat ai cerut la interviu? eu am primit cst am cerut, nu syiu exact taxele cat sunt. eu am 66000 pe an . ai primit vreo confirmare dupa ce ai trimis cobtractul pe email. apropo, v-ati dat demisia? eu da, vineri. dar nu au mai dat niciun semn de viata cei de la kelloggs. am vazut si eu in contrct de prime, dar nj stiu cat sunt. poate cei care sunt angajati in prima transa au mai multe detalii. pe ce pozitie esti oana? mersi!
elena Sambata, 18 Octombrie 2014
@adriana. Tu ai primit contractul prin posta avand ca ai primit mult mai devreme decat mine oferta? Si eu mi-am dat vineri seara demisia si acum vor sa imi faca contraoferta. Cand lucrezi pt ei nici nu te baga in seama si cand vrei sa pleci iti spun ca este valoroasa, bla bla bla...
adriana Sambata, 18 Octombrie 2014
@elena, nu am primit inca nimic... absolut ! asteptam. sa dea un semn ceva . au zis sa asteptam urmatoarele semne de la ei .
Stef Duminica, 19 Octombrie 2014
Hello! Prima plecare acolo e pe 27, lunea viitoare. Si mie imi spusesera initial ca se pleaca cate 2 saptamani pe luna, insa se pare ca vor fi 2 luni legate, pana la urma, pana in decembrie... Salariile se pare ca sunt aceleasi si pentru AP si pentru AR, din cate vad aici. Adriana si Elena, veti primi sigur toate detaliile la timp, daca angajarea e pe 17 noiembrie, Nu va faceti griji, Cu mine s-au tinut de cuvant cu tot ce au spus, pana acum, chiar daca au avut unele intarzieri.
adriana Duminica, 19 Octombrie 2014
buna helen. de pe 27 oct, pan pe aprox 27 dec? mda. sa inteleg ca ai inceput si tu deja.. ne mai poti da alte detalii , te rog? gen programul? 9-17 e si la tine? sunt stricti cu cele. 30 min pauza de masa? nici nu stiu daca anungem sa luam ceva de mancare in cele 30min..cum e atmosf in grneral?
adriana Duminica, 19 Octombrie 2014
in cele 2 luni, ne asigura diurna / zi?
elena Duminica, 19 Octombrie 2014
@Stef. Multumesc pt info. Stiti unde veti fi cazati? Pe perioada plecarii va acorda diurna nu? Va fi in EUR sau GBP?
elena Duminica, 19 Octombrie 2014
@adriana. Daca luam in considerare ce a spus Stef asta ar insemna ca pe 1 dec sa plecam in UK. Speram sa fie un pic mai tarziu. Nu stiu daca sunt pregatita sufleteste. Tu cum esti? Bine macar ca am aflat acum decat sa fi aflat pe 17 noiembrie. Am 1 luna la dispozitie...
adriana Luni, 20 Octombrie 2014
@ Elena, da e ciudat. Nici eu nu ma asteptam. Daca Stef zice ca se sta 2 luni, noi cred ca vom sta o luna, pana in dec spre sfarsit , apoi concediu cu intoarcerea in tara pt sarbatori ( zile legale, se inchid birourile si la ei ) , si ne reintoarcem in ian pt inca o luna. Sper ca asa va fi .. intre timp, niciun semn de la Kelloggs :)
elena Luni, 20 Octombrie 2014
Dar eu cred ca pe 2 ian ei muncesc, si in contabilitate nu prea poti inchide pravalia cand raportarile bat la usa. Sa speram ca de sarbatori ne intoarcem... ramane de vazut.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?