Forum despre KFC Romania


Buki Miercuri, 27 Martie 2013

Eu lucrez in cluj la kfc si e o atmosfera foarte relaxata. Da intr-adevar, trebuie sa iti faci treaba exemplar, dar nu au existat niciodata faze de gen, esti bolnav, te-au dat afara sau sa nu ti se dea zilele libere cuvenite. Acum, bineinteles, difera situatiile de la oras la oras, dar evident cel mai tare conteaza echipa manageriala.

fost angajat Duminica, 13 Octombrie 2013

am lucrat la ei fix 5 zile. e un mediu ok de munca.

programul e oarecum flexibil dar se intampla sa ai si tura pana seara la 22-23 si a doua zi de la 6-7 chestie total aiurea.

someone Miercuri, 27 Noiembrie 2013
ce salarii ofera pt postul de casier? (net)
fost angajat Joi, 2 Ianuarie 2014

900 de lei + bonuri

Casier KFC , Constanta Joi, 9 Ianuarie 2014

Eu sunt angajat KFC de cateva luni. La noi la KFC , se respecta toate ,dar toate regulile , curatenie se face regulat , sanitarizam la fiecare 45 de minute . Nimeni nu este nemultumit acolo ! Am colegi angajati de la deschiderea KFC-ului in Constanta si nu se plang , spun ca la un alt loc de munca nu se respecta regulile si nu sunt respectati sau rasplatiti angajatii.

Office Luni, 2 Iunie 2014
Buna,
Imi puteti oferi mai multe detalii despre conditiile de lucru,procesul de recrutare si poate si un interval salarial pentru postul de Office Assistant?
Am un interviu sapatamana acesta si mi-ar prinde bine cateva detalii....
Multumesc anticipat!
Mimi Marti, 3 Iunie 2014
Eu lucrez din februarie doar pe weekend la KFC in Bucuresti la un Drive Thru. Managerii sunt OK in general, doar ca uneori se tipa la tine. E aiurea ca nu stiu sa faca turele cum trebuie. In loc sa ne lase pe noi de weekend, ei ii pun si pe cei care sunt la 8 ore sa lucreze in weekend. Vin foarte multi clienti, nu ai timp de sta degeaba. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu ai voie sa stai, trebuie mereu sa ai o laveta in mana si sa stergi ceva, sa te vada managerii ca lucrezi. Alta parte naspa e ca trebuie sa zambesti mereu, iar 8 ore pe zi e aproape imposibil. Cel mai bine e la drive. La prima fereastra, cel care ia comenzi e ascultat de manager si de ceilalti 2 colegi care au casca, si uneori se tipa la tine, ca nu le-ai recomandat ce trebuie. Poti sa stai de asemenea la ambalare la drive sau la a doua fereastra, sau in fata la case (acolo e mai bine, nu te streseaza managerii), la ambalare sau la prezentare. Depinde de fiecare. Pe weekend un casier ia cam 660 de lei si bonuri in valoare de 100 de lei aproximativ.
Stefan Joi, 18 Septembrie 2014
Ma intereseaza si pe mine in ce consta interviul si daca exista vreo sansa sa evoluezi in functie in acest restaurant . Multumesc
haha Vineri, 19 Septembrie 2014

interviul e foarte usor, te intreaba foarte putine lucruri de baza, gen ce program vrei, ti se comunica salariul, regulile de baza, dai un test cu intrebari standard care le gasesti si pe net, in esenta esti 100% angajat, nu e problema de asta. Promovarile se fac din interior dintre cei care au ambitia si rezistenta si nervii de otel necesari.

Ee ok pentru un incepatori..

Elena Luni, 13 Octombrie 2014
Buna ziua. Imi poate spune si mie cineva cat castiga un manager de tura? Am gasit postul in Iasi si doresc sa aflu mai multe detalii. Multumesc anticipat!
fost angajat Duminica, 19 Octombrie 2014
Am rezistat fix o zi. Mai bine mananci paine cu ceapa decat sa lucrezi acolo
KFC CJ Vineri, 28 Noiembrie 2014
Salariul la 4 ore cat e? sunt si bonuri?
Hannah Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Care este salariul la programul de 4 ore in Bucuresti??????

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?