Forum despre Kinstellar SPARL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 28 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Kinstellar SPARL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Kinstellar SPARL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Luana Vineri, 12 Iulie 2013
Am participat la un interviu cu o doamna hr sa zic asa, toate bune si frumoase dar nu inteleg nici pana in ziua de azi de ce nu am fost acceptata pentru pozitia de receptioner, probabil ca nu imi puteau oferi un salariu bunicel avand in vedere experienta mea si background ul cu care am venit la interviu,.
Parerea mea este ca salariile sunt mici la receptie.
Luana Luni, 15 Iulie 2013
Mai am ceva de precizat, ma bucur ca mai exista hr manager care iti dau raspunsul repede si nu te lasa sa astepti, deoarece asteptarea e urata si de ce sa iti faci sperante cand sunt atatea oportunitati. Eu am intrebat-o pe doamna de acolo de ce nu am fost acceptata dar nu s-a sinchisit sa imi raspunda, probabil nu are ce sa zica...totusi motivul era important pentru mine, pana la urma nu e nici o problema, un sut e un pas inainte.
Se lucra in ture 8.00-17.00 si 11.00-20.00 si o ora pauza. Mi se pare aiurea pauza de 1h nu pot manca o ora totusi de ce sa nu fie 1/2h si era mult mai ok asa trebuie sa recuperez ora pierduta.
parerea mea este ca pentru un/o student/a e un job ideal, pt cei cu experienta nu recomand - e pierdere de timp.
P.S. salariul nu stiu care ar putea fi, eu am cerut 1800 ron avand in vedere cat castig in prezent.
Numai bine.
The One Joi, 5 Septembrie 2013
Luana,
Nu are legatura cu tine sau Cv-ul tau si salariul este mai mare de 1800 Ron. Am lucrat acolo o perioada lunga de timp si iti pot spune ca "doamna HR" este o speciala. Sincer ar trebui sa fii fericita ca nu ai fost acceptata, calitatea relatiei angajator-angajat lasa mult de dorit. Daca ai urmari putin un istoric al pozitiilor pe care le au ei la concurs ai vedea ca pentru postul de Receptionera se fac in mod frecvent angajari. Motivul este simplu: nu sta nimeni mai mult 1 an sa le inghita mizeriile.
Dana Marti, 22 Octombrie 2013
Salutare,
Am vazut astazi ca cei de la Kinstellar au publicat anunt pt postul de "Legal Secretary".
Poate oferi cineva ceva informatii despre acest post, responsabilitati, mediu de lucru, salariu?
Ms.
Anonim Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stie cineva cateva detalii legate de postul de contabil/economist part-time? Mersi!
Adina Marti, 21 Octombrie 2014
@The One - In ce sens "nu sta nimeni sa le inghita mizeriile"?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?