Forum despre Klass Wagen


Anne Luni, 15 Aprilie 2013
ce stiti despre Telesales si Customer care la Klass Wagen in Timisoara?
ABC Marti, 28 Mai 2013
Este o pozitie de Call Center, se tine legatura cu clientii.
mircea Vineri, 18 Aprilie 2014

Salariul este pana in 1000 lei in mana iar orele de lucru sunt 8-17 birou si dupa disponibil sa mergi la aeroport sa duci masina la persoanele care vin sau nu ca e posibil sa stai sa astepti clientul degeaba si el sa piarda avionul si tu sa stai cu placuta sa ii astepti.

Alexandra Marti, 17 Iunie 2014
Buna.Am lucrat la aceasta firma pe pozitia call center si mi-a placut foarte mult experienta.
De asemenea am fost la multe interviuri in Bucuresti si nu gasesti deschidere si mai ales atat de mult respect ca aici.Din pacate, eu am renuntat din cauza unor probleme medicale, dar m-as intoarce oricand la ei.
In bucuresti, echipa este relativ mica dar creste si asta este lucrurl cel mai important ca sa-ti poti da seama ca ai un viitor ( in cazul in care ti-l doresti ) cu ei.
Andreea Luni, 20 Octombrie 2014
Buna. Tocmai ce am fost la un interviu pentru postul "Booking&client service". Am ramas cu o impresie foarte buna despre oamenii care conduc si lucreaza in aceasta firma. Mi-au inspirat incredere, mi-au transmis o stare buna si recomand cu incredere sa va duceti la interviu. Bunul-simt si respectul fata de oameni este prioritar pentru ei.
Ivoican Luni, 4 Iulie 2016
Bună seara ! Am programat un interviu pentru mâine la compania Klass Wagen și as vrea sa știu și eu câteva păreri legate de companie , salariu , program etc. Dacă ma ppate ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?