Forum despre Klemat SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Klemat SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Klemat.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Sezonierul Miercuri, 5 Februarie 2014
Salutari
Aceasta firma are o strategie de tip sezoniera in ceea ce priveste angajarea agentilor de teren . Problema e ca omite sa specifice acest detaliu la interviul pe care-l sustine cu viitorul angajat . Salarul oferit este cu mult sub nivelul muncii prestate si este dat " pe bucati " cu intarzieri de peste 3 saptamani . Procentul din incasari nu este specificat in contractul individual de munca ( e la NEGRU ) chiar daca nu-ti convine , din acest motiv se fac ca uita sa-l plateasca si daca totusi il ceri , iti comunica ceva de genul : " Compania nu mai are nevoie de serviciile dumneavoastra " Mda...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?