Forum despre Konkret Cargo SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Konkret Cargo SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Konkret Cargo.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Buna Vineri, 5 Aprilie 2013
Eu am lucrat aici, dar a trebuirt sa renunt pentru ca m-am mutat in alt oras.Super colegi, sefa este foarte intelegatoare , conditiile de munca excelente, iar de salarii nu pot sa zic decat ca munca este apreciata fiecarui angajat in parte si sunt platite cu punctualitate.
roxana ene,23 de ani,Bucuresti Duminica, 7 Aprilie 2013
eu am fost la interviu acum o luna, intrebarile au fost din transport si destul de exigente, la unele nu am stiut sa raspund si cred ca din acest motiv nu am fost chemata la al doilea interviu insa mi ar fi placut sa lucrez acolo deoarece sefa mi a facut impresia unei persoane fair play iar colectivul din cate am observat este tanar
ady Luni, 8 Aprilie 2013
eu lucrez la konkret cargo si sunt ff multumit,RECOMAND !
ha ha ha Marti, 23 Aprilie 2013
fiti seriosi, recomandati??
mkd Marti, 23 Aprilie 2013
are dreptate ha ha ha cat despre mediul de lucru au auzit ca este rau, plus ca stiu ca daca iti dai demisia iti dau doar bani de pe cartea de munca, nu ce sa discutat la interviu.
booos Marti, 23 Aprilie 2013
au o limita la telefon.
eu Marti, 23 Aprilie 2013
Va puteti da seama cat de "amabili" sunt si prin fluctuatia mare de personal. Cat despre persona care a lucrat si s-a mutat in alt oras nu a existat o asemenea persoana. ...
mkd Marti, 23 Aprilie 2013
ady vorbim peste 3-4 luni, le las sa realizezi unde lucrezi, nu degeaba au plecat in nici 8 luni 6 persoane, anunta-ma atunci daca iti cauti de munca, ca putem rezolva ceva.
mkd Marti, 23 Aprilie 2013
Grupul de firme KONKRET din Bucuresti este administrat de aceleasi persoane care au detinut si administrat pana de curand grupul de firme TYROLEX din judetul Arges.
mkd Marti, 23 Aprilie 2013
SC KONKRET CARGO SRL - este o casa de expeditie din Bucuresti. S.C. KONKRET LINE SRLEste o copie fidela a fostei TYROLEX TRADE. Ca sa intelegi ce reprezinta grupul de firme ...
anonim Marti, 23 Aprilie 2013
alaturi de contractul de munca, la angajare, va pun sa semnati si un contract de neconcurenta.
Un Strain Marti, 23 Aprilie 2013
Colegialitate pe naiba. Nu e un loc in care poti face o cariera. Si nu exista coleg care sa fi plecat in alta parte de aceea si-a dat demisia incetati cu minciunile.
anonimul 2 Miercuri, 24 Aprilie 2013
eu lucrez si sunt fffff multumit de tot, ce zic altii sa zica ,eu stiu doar ca sunt tratat corect
mkd Miercuri, 24 Aprilie 2013
Daca tot spuneti ca sunteti multumiti de ei, veniti cu dovezi concrete asa cum am venit eu, nu doar cu vorbe.
anonimul 2 Miercuri, 24 Aprilie 2013
dovada e fff simpla -faptul ca lucrez aici de anu trecut , ca daca nu imi convenea plecam de mult
mkd Joi, 25 Aprilie 2013
ha...ha...ha... nu imi spune anonimo 2 ?!?!?
:))))) Marti, 30 Aprilie 2013
Ce sa zicem anonim :))))))))))))))))
mkd Miercuri, 8 Mai 2013
sa punem cartile pe fata.
mkd Luni, 13 Mai 2013
masochist dar spun adevarul si incerc sa fac un bine

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?