Forum despre Konkret Cargo SRL


Vasile Joi, 13 Noiembrie 2014

AI mare dreptate in ceea ce spui , nu stiu daca ai habar de acest srl , aceasta firma a inceput sa respecte angajatii si sa ii rasplateasca , din varii motive , DOAR DUPA SCURTCIRCUITUL DIN SFARSITUL LUNII SEPTEMBRIE INCEPUTUL LUNII OCTOMBRIE !
Le doresc celor de acolo , de la expediror la d-le managere sa aiba parte doar intamplari frumoase ,prosperitate , sanatate , si sa recastige increderea transportatorilor buni care ii tot ocolesc de ceva vreme !
Pana la acest moment zero ,cu dovezi umane vin , orice aveai nevoie din drepturile tale de angajat al acestei firme ti se raspundea SEC = MARS , nu direct ci prin INTERMEDIARI !

Vasile Vineri, 28 Noiembrie 2014
oricum , oricine ma va intreba de Konkret , voi spune DOAR ADEVARUL !!!
VerSus Joi, 17 Septembrie 2015
Am lucrat la acestia o perioada , sunt de toata jena , pe langa faptul ca nu platesc transportatorii , acestia la randul lor sechestreaza marfurile pentru a primii banii de la Konkret , au o fluctuatie a angajatilor de gradul S.F , lunar angajeaza minim 4-5 persoane , iar tot lunar pleaca 2-3 , salariile variaza foarte mult , cu toate ca pe cartea de munca sunt salariile medii pe economie.
Nu sunt profesionisti , trainingurile care se fac sunt de 3 lei .
VerSus Miercuri, 4 Mai 2016
Mai nou :
1.Nu mai au bani sa plateasca salariile
2. Au datorii de nu isi mai vad capul fata de transportatori , evident banii le intra in buzunare
3.Au poprire pe cont
4.Au ramas jumatate din cati era
5.Cine vrea sa vada ce inseamna "mizerie" sa se angajeze la ei
SUCCES !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?