Forum despre Konkret Cargo SRL


Vasile Marti, 7 Octombrie 2014
cine esti robin cel mic ? daca tot lauzi Konkret spune-ne si cine esti ?
haiducu lu 7 cai Marti, 7 Octombrie 2014

Cei care lauda sunt 2-3 doamne/domnisoare care ori sunt in conducere. Vad cum sunt dati oameni afara sau cum au plecat de bunavoie o gramada. Faptul ca se scrie pe aici ce se scrie are o singura explicatie: culegeti ce ati semanat. Iar recolta va fi cu siguranta mare :)

Vasile Miercuri, 8 Octombrie 2014
Ti-au intrzis "doamnele" sa te prezinti ???
robin Joi, 9 Octombrie 2014

noi stim foarte bine cine suntem kiddovasilehaiducu.daca iti face placere sa ne prezentam de ce nu? incepi tu. pana atunci eu ii rog pe toti oamenii din konkret sa aleaga o firma ta "completa" si sa mearga la tine sa le dai tu salarii mari fara sa munceasca. vezi cat bine iti fac? sa mai zici tu ca nu suntem marinimosi.

Vasile Joi, 9 Octombrie 2014
Au inceput sa plece in valuri , se scufunda ""titanicul "" robin cel mic ai colac ?
robin Joi, 9 Octombrie 2014

dar ii salvezi tu vasile, daca nu au colac!!! iai acasa pe toti si da le o paine uscata!

Vasile Joi, 9 Octombrie 2014
Ma bucur ENORM ca am plecat de acolo !
;) "paine uscata era acolo poate la mine doar paine calda , nu stiu cum e in ultima perioada acolo ......... si nici nu ma mai intereseaza , doar ca vad pe unii ca tot lauda konkret cargo fara argumente
eu pot veni cu orice argument este nevoie visà`vis de orice s-a intamplat acolo, nu stiu cum a fost in ultima perioada , dar am auzit ca se scufunda vaporasu !!!
Zi faina milostive/o
robin cel milostiv Joi, 9 Octombrie 2014
Pai bucura te Vasileee! Bucura te acum cat poti ca in curand o sa auzi ca vaporasu s a transformat in vas de croaziera si o sa fi foarte suparat!
Vasile Vineri, 10 Octombrie 2014
Sa de Domnu asa sa ajunga si sa fie si pasagerii multumiti !
Succesuri !
Oricum au fost si perioade bune in Konkret !
Succes !!!
Vasile Vineri, 10 Octombrie 2014
Si titanicu`tot vas de croaziera a fost .......! :D
mihai Sambata, 11 Octombrie 2014
Vasilica vezi ca ai lipsit de la scoala,titanicul a fost pachebot nu vas de croaziera, aici se vad lipsurile tale, un fost angajat frustrat dar stii ce , mai mergi si la alte firme si imparaseste le din incultura ta !
robin Duminica, 12 Octombrie 2014
Ce perioada ti a placut Vasile? Aia in care nu munceai si primeai salariul degeaba? Da au fost si perioade din astea. Dar tocmai de aceea nu m lucrezi acolo.
fifi Duminica, 12 Octombrie 2014
Incultura si rautatea la tine vasile e fara limite, pentru cultura ta generala care e lipsa ,Titanicul a fost un pachebot nu vas de croaziera. Singuru tau neuron face o croaziera low cost prin creierul tau de 2 margarete.Asta ca sa vada si altii angajati prezenti sau viitori ca la konkret daca nu ai creier nu ai ce cauta si pleci !
Vasile Luni, 13 Octombrie 2014
Nu imi permit cei ce administraza forumul sa povestesc tot ce s-a intamplat si porbabil se intampla in aceasta firma , dar cu siguranta voi gasi o modalitate sa va pun la dispozitie identitatea mea si sa povestesc cu lux de amanunte si dovezi tot ce se intampla acolo , astfel incat sa vada si noii angajati care este de fapt adevarul !!! Ce stiti voi cel ma bine sa faceti este sa jigniti oamenii fara scrupule , ASA FACETI SI IN FAMILIILE VOASTRE ? Probabil ca da !
Oricat ar fi roata de patrata tot se intoarce ea odata !Mihai- nu e incultura ti-ai dat seama ce am vrut sa spun ,cred ca tu esti cel frustrat , robin cea mai frumoasa perioada a fost ziua in care am plecat ,fifi neuronul ala de care vb tu ""ti-a bagat bani in buzunare "sau cum spunea o piesa importanta din angrenajul Konkret TI-A DAT SA MANANCI !
Multumesc ptr aprecieri mihai,robin & fifi! O zi minunata sa aveti !
Vasile Luni, 13 Octombrie 2014
Dl/dna Robin daca nici eu nu mi-am facut datoria cat am fost angajat al acestei firme , inseamna ca nu si-a facut-o nimeni !
Eu cred ca in afara de tine tu nu mai vezi pe nimeni pe planeta asta !
Dar cred ca tie iti ies "vorbele"pe gura din inertie !!! fara sa gandesti macar o microsecunda !
Vasile Luni, 13 Octombrie 2014
Inca nu sunt sigur cine esti tu de fapt robin , ca iti puneam eticheta imediat fara sa gresesc !!!, dar voi afla , si te voi face de ras!!!
Vasile Vineri, 17 Octombrie 2014
"d-le'' robin la cat de disperat esti ca iti pleaca toti oamenii care iti faceau peste 70% din targhete , faci numai presupuneri aiurea , eu nu am firma mea"completa" stiu la ce te referi se pare ca si acum suferi dupa acele persoane care erau foarte bune in konkret , eu sunt pe cont propriu , da mi-ai dat o idee poate merg si eu acolo ....
ADMIN - undelucram.ro Vineri, 17 Octombrie 2014

Va rugam sa pastrati un limbaj adecvat unui mediu public. De asemenea va rugam sa va exprimati opiniile astfel incat vizitatorii acestui topic sa poata avea un dialog coerent.

Nu in ultimul rand, va rugam ca persoanele care posteaza mai multe mesaje sa-si pastreze acelasi nume/nickname de fiecare data cand scriu un mesaj nou.

Nerespectarea acestor reguli de bun simt (incluzand regulile acestui forum) ne vor pune in situatia de a nu accepta anumite comentarii.

Multumim pentru intelegere !
ADMIN - undelucram.ro

Vasile Vineri, 17 Octombrie 2014
IDEEA E CA NU RECOMAND DELOC ACEASTA FIRMA , DEOARECE ESTE NESERIOASA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE , ESTE O PIERDERE DE TIMP SI NERVI !!!!!!
Vasile Vineri, 17 Octombrie 2014
PS. Detin orice tip de dovada,scrisa&inregistrata ptr toate mentiunile de mai sus !!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?