Forum despre Konsalnet Security


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 25 Noiembrie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Konsalnet Security, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Konsalnet Security.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Alil Vineri, 24 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Consider ca firma respectiva are o mare problema cu recrutarea personalului.Am depus un CV de peste doua luni la un anunt de angajare si nici macar nu a fost vizualizat in conditiile in care sunt 100% calificat pentru acest post.Consider ca in aceste conditii este imposibil de facut performanta si de adus plus valoare companiei atat timp cat ei nu sunt in stare sa identifice si sa exploateze valorile de pe piata muncii.Degeaba vii pe piata cu o logistica impresionanta (blindate noi,PDA,sortere care numara 100.000 bilete pe ora) daca nu investesti in cel mai important atu al tau: OMUL
Genovese Miercuri, 19 Februarie 2014

Du-te la "poarta" la ei e sediul pe undeva pe la Tineretului si du-ti Cv-ul personal.

elena Marti, 25 Februarie 2014

Si eu am depus CV-ul ptr numarator bani si nici macar nu l-au deschis, avand o experienta intr-o banca de 18 ani cred ca faceam fata cu brio. Ce sa mai spunem despre alte posturi mai bine platite!!!!???

Brasov Sambata, 23 August 2014
Si la Brasov s-a infiintat un punct de lucru al companiei Konsalnet Security, cu un centru de procesare complet nou, cu aparatura de identificare si procesare cash de inalta performanta, cu un soft integrat performant de inalta securitate, cu o flota auto complet noua in plina ascensiune datorita parteneriatelor si contractelor incheiate intre Konsalnet si cele mai importante banci din Romania si clientii acestora.
Cu toate aceste investitii, parteneriate si contracte beton, potential si dinamica extraordinara, la Brasov mediul de lucru este un infern, angajatii traiesc un cosmar care se perpetueaza continuu.
In ce consta acest infern?
- Autosuficienta coordonatorului punctului de lucru.
- Lipsa acuta de personal (atat la procesare cat si la transportul de valori).
- Impartirea in doua a personalului existent si tratamentul aplicat acestora pe ”criteriul Bidepa” si ”restul”.
- Expunerea zilnica a echipajelor mobile la un program infernal si la oboseala sustinuta,dusa pana la extrem in weekend-uri, 14, 16, 18, 20 de ore de serviciu, sa vedeti ochii soferilor, rosii de la vasele de sange sparte in ochi, datorita oboselii si multe altele.
- Lipsa acuta de planning si de route planer-i pregatiti.
- Timpi aberanti de atingere a locatiilor (acoperirea distantelor de 80, 100, 145 de km. in 25,40 de minute respective o ora) fapt ce se realizeaza de multe ori cu incalcarea grava a legislatiei rutiere, este halucinant.
- Ostilitate si atitudine de fronda, de conflict permanent manifestat de coordonatoar in raport cu o parte din personal.
- Orice idée, initiativa, propunere sau greseala, nu trebuie sa ramana ”nepedepsite”, se considera un afront ce risca sa devina ”conflict”
- Inabilitatea gestionarii unui asa-zis ”conflict” in asa fel, incat sa ramana un conflict de idei, nu sa devina unul emotional sau personal.
- Lipsa unei organigrame generoase armonizata cu necesitatile si potentialul punctului de lucru.
- Lipsa de organizare si coordonare care are la baza comunicarea continua ca metoda concreta in realizarea sarcinilor si atributiilor de serviciu.
- Lipsa de viziune prin care se stabilesc concret obiectivele noastre pe termen scurt, mediu si lung, modalitatile de realizare a obiectivelor propuse si fundamentarea necesarului de resurse.
- Proasta gestionare a resursei umane si asa foarte mica, a timpului efectiv de munca si nu in ultimul rand a capacitatii si abilitatii fiecarui individ.
Culmea este, ca din partea conducerii Konsalnet Security nu exista nici o restrictie, in a face angajari pentru categoriile deficitare de personal din punctul de lucru. Stim concret ca s-au dat dispozitii clare in acest sens pentru a se face urgent recrutare si angajare de personal, dar se pare ca, ori nu vor oamenii sa munceasca, ori s-au terminat fostii angajati ai Bidepa de pe piata muncii.
Mai stim ca remunerarea muncii incepand cu luna August se va face diferentiat, pe categorii de personal, orele suplimentare se vor plati integral astfel incat salariul sa cunoasca o anumita crestere si o motivare in plus sa muncesti la Konsalnet Security punct de lucru Brasov.
Speram ca si coordonarea si comunicarea sa cunoasca o dinamica continua si perpetua.
Mitica Duminica, 24 August 2014
pentru Alil, Genovese si Elena
Daca sunteti din Brasov si doriti sa va angajati veniti la sediul nostru CP. din strada ZAHARIA STANCU nr. 9, cu un CV. Se cauta urgent agenti insotitori transport valori, casieri pe echipaje de transport valori, soferi transport valori, inspectori de trafic sau route planneri si cred ca si numaratori bani. Pentru soferi, agenti insotitori si casieri se cere obligatoriu atestatul de agent paza si ordine. MULT SUCCES !
pentru FIREMAN si VALCEA
Si la noi au fost probleme asemanatoare, mai sunt inca cateva, care cred ca se vor rezolva in cel mai scurt timp. La Brasov a fost directorul general Bitoleanu, a discutat cu noi, l-am informat cu problemele cu, care ne confruntam si nemultumirile noastre...ne-a promis ca se va intra in normalitate in cel mai scurt timp si ca toate problemele se vor rezolva...pot sa va spun ca de a doua zi s-a simtit in buzunare, ceva in plus fata de ce era ieri...asa se intampla de cele mai multe ori la infiintare unui nou pct. de lucru....la noi e criza acuta de oameni...ca lumeee e destula.
pentru Brasov.
Foarte tare sniperman...nici eu nu puteam s-o spun mai bine...pertinent, obiectiv, argumentat...bine tintit. Stii foarte bine ca situatia in unele probleme e mult, mult mai delicata...sa speram ca o sa rasara soarele si pe strada ZAHARIA STANCU 9...Directorul Bitoleanu a promis....depinde cati o sa vina sa se angajeze, daca nu or sa vina...atunci e o problema...facem echipa tare di tat cu bidepistii...sunt harsiti cu asta, au lucrat in domeniu...daca nu le-ar tremura popicele si vocile cand o vad pe sefa...sau cand tipa la ei...ar fi si mai tare echipa...serparie e peste tot...daca nu erau bidepistii...ca ei sunt preponderenti si noi ceilalti ca suntem mai putini, chiar o parte au plecat....nu se putea deschide punctul de lucru....din lipsa de personal. Sa vedem ce se mai angajeaza, ca nu stiu cati mai ramanem dupa luna asta....nu cred ca s-au terminat fostii angajati ai Bidepa....pur si simplu cred ca nu vor sa vina...tu stii de ce.
.
dan Sambata, 27 Septembrie 2014

La deva cand se deschide punct de lucru si daca da unde? Va multumesc

Angajat Miercuri, 1 Octombrie 2014

Nu e normal sa fie salarii diferite pentru aceiasi activitate in firma! spuneti si voi aici pe forum la fiecare c.p. sau punct de lucru cat se castiga pe luna si cam la cate ore lucrate!

seicu Sambata, 4 Octombrie 2014
dan de la deva de ce crezi tu ca nu ar trebui sa existe diferente de salar??la ora 03:30 dimineata cand ansotitorul si casierul continua cu somnul de frumusete tu ce crezi ca face soferul?asa ca tineti comentarile pentru tine.
Mitica Sambata, 4 Octombrie 2014
Te salut seicu-le, sunt intru totul de acord cu tine si subscriu la cea ce afirmi.
Angajat Miercuri, 29 Octombrie 2014

Ma refeream la diferentele intre punctele de lucru nu in interiorul lor ! CALM !!!

Brasov Vineri, 7 Noiembrie 2014

Asa cum grupul nostru de initiativa, cei drept foarte mic, de la Brasov semnala pe acest forum acum vreo 2 luni si jumatate, o serie intreaga de probleme, lipsuri si abuzuri evidente, in speranta ca cei responsabili se vor sesiza si vor reactiona in vreun fel pentru ameliorarea situatiei si a mediului de munca, punand astfel lucrurile in fagasul lor firesc. Acest lucru nu s-a intamplat, situatia sa acutizat si mai tare, creand astfel premisele catre abuz, arbitrariu, discretionar, limbaj licentios, discriminare si actiuni de incalcare a drepturilor unor salariati “neafiliati grupului majoritar Bidepa” din punctul de lucru. Ca solutie sau compromis de “ameliorare” a situatiei au venit cu tehnici si practici de mult uitate, dintr-un secol nu prea indepartat. Conform ordinelor sale de genul “capiatii” prin orice mijloace pana vor ceda si vor pleca singuri prin demisie sau daca nu “ii voi da eu afara chiar pe toti daca e cazul si aduc oamenii mei”.In toata aceasta perioada si-au dat demisia mai multi angajati din motive diverse, cum ar fi: motivarea insuficienta a muncii depuse, neadaptarea la programul infernal impus, dispozitii de munca date, deloc sub rezerva legalitatii lor si nu in ultimul rand recunoasterea prin aviz, “DE ACORD” dat pe o demisie in temeiul art.81 alin.8 din Legea 53/2003 privind codul muncii , cu semnatura de asumare si stampila. In ciuda tuturor drepturilor reduse la maxim si abuzurilor la care sutem supusi nu cedam, ne continuam treaba corect, cinstit, demni, cu speranta ca in cel mai scurt timp cei responsabili vor reactiona in vreun fel.
- Asteptam cu interes momentul in care compania va initia activitati de tip Team Building, pentru a imbunatatii relatiile interpersonale din cadrul companiei, proces ce are ca scop motivarea salariatilor pentru a-si atinge obiectivele propuse.
- Asteptam de asemenea din partea companiei, modele de leadership capabile sa exercite prin intermediul comunicarii, influenta asupra angajatiilor, orientandu-i spre indeplinirea cu succes a obiectivelor propuse. Eficienta influentei salariatilor prin intermediul comunicarii este esenta leadership-ului. Un bun manager va fi intodeauna un bun leader, dar un bun leader nu este intotdeauna un bun manager.
- Este foarte important sa oferi feedback si sa primesti feedback. Daca doriti rezultate remarcabile, trebuie sa oferiti feedback (descriptiv).Trebuie sa retineti ca dincolo de orice disputa sau conflict, daca dorim imbunatatiri remarcabile ale situatiei trebuie sa ne oferim reciproc feedback.. Lasati emiterea judecatilor de valoare deoparte, nu au nici o legatura cu feedback-ul.
- Este pacat ca, la cati bani produce compania, nu este in stare sa implementeze un program organizat (finantat de HR-ul management) de atenuare si motivare pentru angajati, pentru a reduce la maxim discutiile sterile, barfa, ura si dusmania, atitudinea de fronda si conflict permanent, memoria selectiva si discretionara menite sa dezbine nu sa uneasca colective vii. Randamentul ar fi maxim pentru companie din toate punctele de vedere.
“DIVIDE ET IMPERA” NU ARE CE CAUTA IN KONSALNET

Mures Luni, 17 Noiembrie 2014
Problemele semnalate de antevorbitorii mei sunt prezente si la Mures. Programul de lucru infernal care se preteaza robotilor si nicidecum oamenilor, divizarea colectivului in grupul celor care il ridica in slavi pe coordonator si grupul celor care au curajul de a-si exprima opinia care are menirea de a nu permite unirea tuturor pentru binele firmei si angajatilor, salarizarea demna de munca necalificata in raport cu responsabilitatile individuale. Precizez ca de la infintarea punctului de lucru norma de munca lunara a depasit cu mult norma normala respectiv media lunara fiind de aproxx 300 de ore lucrate cu un maxim de 380. Mie imi da impresia unei bombe cu ceas care asteapta sa explodeze. CONCLUZIA: nu recomand.
., Luni, 17 Noiembrie 2014
daca vreti sa schimbati ceva semnalati problemele itm-ului si insistati pentu rezolvarea lor! sefii nu transmit problemele la bucuresti, iar daca le transmit nu sunt luate in calcul!
Brasov Luni, 17 Noiembrie 2014
Un salut calduros colegilor de la Mures, ne bucuram ca in sfarsit ne putem intalni si pe acest forum, nu numai in trafic sau indeplinind sarcini de serviciu in comun si sa rezonam vis-a-vis de situatia prezentata, aratand la unison ca aceasta devine de la zi la zi, greu de suportat si de controlat. Dragi colegi, vorbiti de un maxim de 380 de ore la Mures, aflati va rog ca la Brasov s-a ajuns si la 440 de ore maxim si media tot de 300 de ore, este halucinant si intr-un caz si in celalalt. Astazi au intrat salariile pe carduri si surpriza, toti le avem diminuate (salariile) foarte mult fata de luna trecuta si foarte multe ore taiate fara nici o explicatie de bun simt. Nu cunoastem inca motivul, dar stim ca asta "amorseaza" si mai mult situatia, tensiunile intre noi cresc si mai mult, motivarea muncii scade, diferenta de egalitate si tratament fata de "marea unitate" sunt evidente, dinamica muncii isi pastreza trendul ascendent si nu exista nici o reactie din partea celor responsabili. Spune cineva aici ca daca se doreste o schimbare trebuie sesizat ITM-ul, credeti-ne ca s-a facut si acest lucru, suntem in asteptarea solutionarii celor sesizate in speranta ca totul se va rezolva pe cale amiabila, daca nu, mai avem la indemana Inspectia Muncii sau in caz exceptional chiar corpul de control al ministrului. Sa speram ca nu se va merge atat de departe, nu ne dorim acest lucru, dorim sa muncim motivat, dorim dialog, normalitate, egalitate de sanse si tratament, respectarea tuturor drepturilor prevazute de lege.
Noi credem ca o mana de "lume" egoista si egocentrista, care cred ca ei dau ora exacta, cu buna stiinta, impiedica prin orice mijloace aflarea tuturor acestor probleme de catre managerul general. Pacat, ca noi toti aducem "culoare" si plus valoare acestei companii si multa forta brand-ului.
Comando Miercuri, 19 Noiembrie 2014

Buna dimineata ,este intradevar, un forum exceptional ,am dori sa vedem si cine citeste aceste pareri exprimate in legatura cu codul muncii.

Mures Miercuri, 19 Noiembrie 2014

Schimbari poate vor fi dar nu de pe o zi pe alta (daca doreste si conducerea firmei lucrul asta). Cred ca scopul principal al forumului este de a informa lumea care doreste sa afle informatii pertinente despre lucrurile care se petrec in firma aceasta. Respect pentru toti cei care rezista eroic pe baricade.

Brasov Miercuri, 19 Noiembrie 2014
O seara buna Comando, subscriem si noi la aprecierea facuta cu privire la acest forum de exceptie. Cu siguranta acest forrum este foarte accesat de multa lume, datorita faptului ca prezinta in timp real fapte si informatii de larg interes aduse in prim plan chiar de salariati. Este foarte adevarat ca, legea muncii pe alocuri, la capitole fundamentale este foarte superficiala si da loc la interpretare si arbitrariu. De aceea se impune de urgenta rediscutarea, amendarea si adnotarea legii ce guverneaza munca in Romania, responsabilizand mai mult angajatorul si obligandu-l sub rezerva stricta a sanctiuni penale si raspunderii patrimoniale respectarea drepturilor salariatilor si respectul fata de munca.
Pentru colegii de la Mures un gand bun, solidaritate si de asemenea mult respect pentru ceea ce faceti si indurati cu stoicism.
O seara buna tuturor si o zi usoara maine, fara precipitatii specifice iernii.
Comando Miercuri, 19 Noiembrie 2014
speram ca de maine sa vina mult mai repede Mos Craciun cu ” cismulitele””de care avem nevoie sa nu fim nevoiti sa tragem pe dreapta si sa asteptam primirea lor in dotare mai ales ca se asteapta ,ninsori abundente in zona TRANSILVANIA
Brasov Sambata, 22 Noiembrie 2014

Din fericire pentru soferi anvelopele de iarna au sosit si masinile au fost echipate cu ele, dar cam atat. Explicatii vis-a vis de orele muncite si taiate inexplicabil nu au aparut, reactiile celor in drept intarzie cu buna stiinta, fluturasii de salariu de asemenea, probabil anvelopele de iarna au fost platite cu suma rezultata din neplata si taierea orelor suplimentare impuse si cu diurnele datorate de companie pe cele 5 luni de functionare a punctului de lucru. Este regretabil ce se intampla cu noi, nu stiu cine are interes sa incurce treburile pe aici, se pare ca nu exista cale de mijloc. Pacat ca am crezut cu totii intr-o 'himera", ni s-a spus ca este ceva nou, bazat pe principii si criterii de evaluare noi, de performanta, de profesionalism, bazat pe incredere si respect reciproc in care resursa umana joaca rolul principal.
EROARE.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?