Forum despre Konsalnet Security


comando Duminica, 23 Noiembrie 2014
asteptam primavara sa zboare `` fluturasi la Brasov ,sa ne vedeem si noi salariile si orele efectuate pe luna octombrie
mures 2 Miercuri, 26 Noiembrie 2014

Nu e asa de rau peste tot,din cate am vazut si vb cu, colegii din diferite judete probleme mari sunt doar la Mures si Brasov,dar cel mai rau este la Mures,unde tot ce inseamna mediu de lucru e infernal,unii sunt favorizatii altii exploatati,jigniti,amenintati,folositi in scopuru personale..pontati dupa ureche,fara program stabil,fara un sediu care sa iti ofere un minim produs de igiena.Colegii sunt dezbinati intentionat,intorsi impotriva unui altui.Culmea e ca s-au raportat problemele mai sus dar nimic raspunsuri..nimeni nune asculta,pe nimeni nu intereseaza cat lucram,cum lucram ssi pt ce lucram...singura solutie e sastrangem dovezi si la PRESA si ITM sau TRIBUNAL..pana atunci multa sanatate si drumuri bune

Mures Joi, 27 Noiembrie 2014
In Mures stim cu totii cine e vinovatul insa pana nu ia atitudine colectivul nu se va intampla nimic bun pentru 'palmasi'. Secretul e unitatea si coloana vertebrala. Se pare ca unii se complac in situatia data si nu isi cunosc sau nu vor sa isi cunoasca drepturile de angajati.
Mures Vineri, 26 Decembrie 2014
Se pare ca totul e in regula la Mures sau au primit out cei care aveau tupeu sa vorbeasca. Fiti atenti la firma asta pentru a nu regreta mai tarziu. Mult succes.
Mures Duminica, 13 Septembrie 2015
Dacă tricolorul ala de pe masini ar face ceva diferenta aș fi multumit. Astept opiniide la foștii colegi.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?