Forum despre Koyos - International Transactions Services


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Koyos - International Transactions Services, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Koyos.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
bobyshmen Duminica, 25 Noiembrie 2012
O experienta dezamagitoare , o firma care afiseaza oferte aiurea doar de dragul promovarii si cu toata sinceritatea va asigur ca sunt pur si simplu indignat sa vad ca se mai dau si firma serioasa ...am vrut sa cumpar de la ei de black friday un laptop si am gasit o oferta foartw buna dar wra o mare teapa doat pt prromovarea site-ului , am platit online pt laptop cu carsul si dupa cateva zile am primit un raspuns total inadecvat unui site serios....am facut ceva cercetarii si am gasit pe xineva din anturajul site-ului care miau recunoscut ca singurul lor scop a foat promovarea site-ul
Mihai Vineri, 11 Octombrie 2013
Pentru postul de consultat vanzari online a lucrat cineva la ei...?...poate oferii detalii vis-a-vis de conditiile de munca...salariu...etc.?....
ela Miercuri, 19 Februarie 2014
Salarii: Banuiesc ca fiecare primeste dupa cum negociaza si in functie de importanta postului. Salariile sunt influentate de marjele mici din domeniu.

Sediu: OK (nou, spatios, luminat, curat, AC, conditii bune).

Call center: Pentru cei aflati la inceput de cariera.

Achizitii / Vanzari: Cam aceeasi situatie ca la celelalte magazine online de IT&C. Trebuie sa te bati cu concurentii pentru fiecare produs. Dupa cum am spus mai sus, marjele sunt mici.

Marketing: Se schimba destul de des oamenii pentru ca bugetul este mic si asteptarile mari.

Situatie generala: domeniu concurential, afacere de familie

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?