Forum despre KPMG Romania


Dy Duminica, 2 Iunie 2013

Fac parte din actuala generatie de interni, deci cam stiu ce se intampla pe aici. Daca vreti sa fiti timp de un an interni pe 10 milioane, dupa care sa vi se mareasca la 15 pentru inca un an - timp in care nu veti face audit propriu zis, ci veti lucra de la birou si veti primi "tichete" de la cei care sunt pe joburi - aplicati cu drag! Dar assistant cu un salariu in jur de 2000 de lei veti fi abia dupa 2 ani!

School Marti, 20 August 2013
Ce parere aveti de KPMG Business School, programul lor de 2 ani? Am vazut pe bestjobs
bogdy Joi, 3 Octombrie 2013
Ar fi bine ca cei care vorbesc de salarii sa specifice in ce departament lucreza, De exemplu, cineva de mai sus lucreza pentru Audit Support Center. Este cu totul altceva decat a fi asistent full pentru unul din cele 3 departamente propriu-zise, de audit, tax sau advisory. Iar acolo, credeti-ma pe cuvant, salariile sunt in aceeasi gradina ca la celelalte Big Four. Ba chiar, un junior are 2300, iar dupa un an poate urca lejer la in jur de 2700. Asa ca nu mai carcotiti aiurea.
ana Joi, 31 Octombrie 2013
daca ajungi la interviul cu un partener pentru o pozitie de junior ce sanse ai sa primesti o oferta din partea lor?multumesc
@ana Joi, 31 Octombrie 2013
Daca ai ajuns pana acolo, inseamna ca ai luat deja postul. Singura chestie este sa nu o dai in bara prea rau in discutia cu el. Multa bafta !
irina Joi, 23 Ianuarie 2014
buna! aveti idee ce salarii pentru entry-level ??? poate cineva din interior sa ne spuna care mai este atmosfera?? cum sunt sefii???
como Marti, 28 Ianuarie 2014

cum este atmosfera, cum sunt colegii? se munceste des peste program (adica a devenit un obicei)? si aici nu ma refer la audit, ci la restul departamentelor? se poate promova pe forte proprii ?

xa Sambata, 15 Februarie 2014
Eu lucrez de cativa ani la Kpmg in audit.Salariu este in felul urmator: assistant 1 - 2100 ron net; assistant 2 : 2500 ron net; assistant senior 3100 ron net; senior 1-4000 ron net ,senior 2-4600 ron net etc.
Daca ai rabdare mai mult creste anual oricum. Mai nou cu ASC-ul nu mai intri pe aceelas salariu, ci pe 1000 ron net, apoi 1500 net si abea apoi intri pe pozitiile mentionate mai sus. Inveti multe,ocazie buna dar te si rupe cu munca.depinde ce preferi bani sau viata personala.
Cat despre Pwc, dragilor jumate din ei au venit la K.au salarii considerabil mai mici si aceeasi munca.Daca vreti entry level mergeti ca juniori la Deloitte sau EY si apoi la K pt marire.spor
sym Vineri, 7 Martie 2014
Am si eu o intrebare pt orice in masura sa mi raspunda am fost sunat pt un internship pe IT la KPMG si as dori sa stiu la ce sa ma astept ca renumeratie si ca si timp si parcurs in toata treaba in principiu .Daca nu e ceva pe acelas post macar pe segmentul IT o idee de entry level sume ,eu am experienta 2 ani de munca in IT si Telecom dar considerand ca ar fi un internship as vrea sa invat dar pe ce banuti si pe cat timp si ce ar urma ca altfel nu m as incurca.Multumesc pentru orice raspuns oferit.
eueueeeeeu Duminica, 4 Mai 2014
renumeratia depinde de numarul de numere.daca esti IT-ist si stii sa numeri bine renumeratia iti da cu plus.daca mai incurci algoritmi, remenurezi, renemurezi, asta, ma scuzi, renumerezi gresit atunci si renumeratia iti va fi afectata. cat depre remuneratie, aceasta sa speram ca e direct proportionala cucunostintele in domeniu si nu cucunostintele de limba.
Oana Marti, 17 Iunie 2014
si...isi schimba KPMG locatia sau nu? Asa se zvoneste...ca se muta in Sky Tower din Floreasca
Eu Luni, 23 Iunie 2014
90% din cei care scriu nu au lucrat/lucreaza la KPMG si ce scriu sunt povesti/din auzite.
XA a detaliat exact salariile, daca nu lucrati in firma abtineti-va de la observatii legate de salarii, ca sunteti pe langa.

Daca vreti sa incepeti o cariera in audit, la KPMG trebuie sa stati 2 ani in departamentul ASC si apoi veti trece propriu zis in departamentul de audit. Avantajul este ca programul este mai lejer si veti putea ajunge la examene (program flexibil), dar salariile sunt de 1000 de lei in primul an si 1,500 in anul 2. Este o optiune buna daca sunteti in anul 2, 3 de facultate.

Daca vreti bani mai multi si munca la greu din prima zi, mergeti la celelalte big-four-uri.
Keynes Luni, 23 Iunie 2014
Am prins si eu un internship pe audit, in programul lor de Business School. Ei spun ca este pentru doi ani dar din ce mi-au transmis ei primul contract semnat este din septembrie 2014 pana la sfarsitul lui mai 2015. Stie cineva daca pe vara se sta degeaba? Am inteles ca volumul de lucru din acea perioada e scazut oricum.
Inca ceva, vad ca programul Business School s-a desfasurat si in 2013. De ce dracu' aduc 80 de interni pe an? Sa zicem ca nu raman toti, unii pleaca, dar tot mi se pare o investitie masiva. Ceva pute aici. Inca ma gandesc daca ar trebui sa accept.
Keynes Luni, 23 Iunie 2014
Si inca ceva. Inveti ceva din internshipul asta?
crm Miercuri, 25 Iunie 2014
Stie cineva ceva de procesul de selectie si ce cauta ei de la tinerii absolventi?
Cris Luni, 7 Iulie 2014
Stie cineva daca se pot face transferuri intre sediile KPMG din diferite orase (de exemplu din Iasi la Bucuresti) dupa ce termini internshipul?
@Keynes Sambata, 6 Septembrie 2014
ASC-ul din KPMG nu este suport doar pentru KPMG Romania, ci si pentru KPMG Belgia si Danemarca. Asta este motivul pentru care se recruteaza atat de multi interni in fiecare vara. Puteti vedea pe pagina lor de Facebook 'fetzishoarele' noilor recruti, in jur de 80 la numar.
Pentru cei care sunt interesati de audit, si mai putin de bani (s-a discutat si ras-discutat povestea cu 1000 RON primul an, 1500 al doilea), Business School-ul KPMG e o varianta rapida de invatare - treci prin tot deja din primul an, cu un nivel de stres mult mai scazut decat pe teren in audit. De anul acesta cei care aveau un an si un pic experienta in ASC au fost luati in audit, din lipsa de oameni. Deci e posibil sa nu dureze 2 ani experienta ASC-ului, ci sa se ajunga dupa un an pe teren. Si ajunsul asta pe teren este intr-un moment in care internul e deja pregatit. Din experienta mea: a existat o generatie de interni care a fost impartita in doua grupe: una direct in ASC, a doua direct in audit un sezon si apoi in ASC. Comparativ, cei din ASC aveau semnificativ mai multe cubostinte decat cei din audit, dupa un sezon. Plus ca si cei din audit au recunoscut ca atmosfera e cu totul alta, mult mai buna in ASC. Din nou, daca nu 'vanati' bani (care vin si ei pe parcurs), e o experienta care merita.
x Sambata, 27 Septembrie 2014
Atmosfera din ASC este tocmai buna pentru cineva la inceput de drum si are nevoie de invatare continua si rapida. Colegii mai experimentati sunt foarte ok, orice intrebare, oricat de prost pusa are raspuns de la ei iar eu zic ca nu-si doresc sa se chinuie cu tine ca mai apoi sa pleci.
Da, se triaza pe parcurs, foarte putini sunt dati afara, multi pleaca din propria initiativa: undeva unde considera ca este mai bine sau pentru ca li se pare incarcat programul.
Chiar este o experienta extraordinara si cine are ocazia si posibilitatea nu ar trebui sa o rateze.
Cat despre contractul pana in mai...acesta a devenit pe durata nelimitata de la inceput de anul asta ( asta nu inseamna ca nu vei mai pleca de acolo niciodata dar ca fapt divers pentru cei care isi faceau griji).
krg Vineri, 10 Octombrie 2014
Ce faci efectiv in primele zile de ADA?
Georgel Sambata, 1 Noiembrie 2014
Am aplicat pentru KPMG Business School si am fost invitat la assessment center. In ce constau mai exact probele? Mi-ar placea sa imi raspunda oameni care au trecut prin acest proces, eventual sa mentioneze daca au mers mai departe sau nu. Mersi!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?