Forum despre Kredyt Inkaso Investments RO SA


Bom-Dan Sambata, 15 Februarie 2014
Sunt angajat de ceva timp la ei cu sal de 800 net si bonuri de masa si bonusuri.Colegii sunt OK. Ctr este pe perioada nedeterminata dar cu perioada de proba de 3 luni. Se lucreaza in 2 ture - 6 ore cu pauza de 30 min. Exista flexibilitate, adica daca ai nevoie de schimburi de tura si sunt seriosi cu salariul. Se fac angajari continuuuuuu, deci succes la interviu :)
Iulia Bubu Marti, 1 Aprilie 2014
Eu am fost invitata la un interviu vineri. Cate bonuri se dau? In ce constau bonusurile? In ce consta interviul?
Eu Vineri, 4 Aprilie 2014
Iulia Bubu, ai fost la interviu? Cum a fost?
X0X0 Joi, 24 Aprilie 2014
Bonurile de masa se dau pentru fiecare zi lucratoare, cate unul pe zi. De obicei, la alte firme se dau in functie de norma de lucru. Deci inca aprox 200 RON ii iei sigur in fiecare luna. restul depinde de om.
maria Joi, 31 Iulie 2014
Buna! Cine a mai fost la interviu la aceasta firma...cateva detalii va rog...in cat timp ati primit raspuns? la ce salariu se ajunge (din cate am inteles se ofera si niste bonusuri)... alte detalii relevante pleaseeee!! Multumesc.
maria Joi, 31 Iulie 2014
Este ciudat ca se fac angajari in continuu...asta inseamna ca este ceva neiregula in aceasta companie...zic...
eliza Duminica, 10 August 2014
La interviu se pun intrebari si in engleza , cat de bine trebuie sa cunosti excelul ?
eliza Duminica, 10 August 2014
Cum este programul imi poate spune cineva de la ce ora la ce ora sunt turele ?
dada Luni, 18 August 2014
Programul este 08:00-14:30-tura 1 , 14:30-21:00 - tura 2
just_me Miercuri, 20 August 2014

nu se pun intrebari in engleza si excelul trebuie la nivel mediu. app de maria, draga mea, era ceva in neregula daca nu faceau angajari, nu?

Black Vineri, 27 Noiembrie 2015
Interviul la aceasta companie este o formalitate, pentru ca angajeaza pe oricine vine, avand foarte mare nevoie de angajati. Cauza fiind plecarea in masa a angajatilor din cauza comportamentului superiorilor. Nu exista sanse reale de promovare desi ei te asigura ca exista aceste sanse. Te "momesc" cu o asa zisa promovare ce nu este recunoscuta ca o functie in COR. Desi iti da impresia ca poti avea un program flexibil ce este in beneficiul tau, este de fapt in beneficiul lor. Se lucreaza sambata desi se spune ca nu este obligatorie, te santazeaza astfel incat vei fii nevoit sa vii. Atmosfera este una destul de rigida. Este strict interzisa folosirea telefonului personal desi ne aflam in anul 2015. Exista bonusare dar nu ti se spun conditiile pt care primesti aceasta bonusare si de aceea niciodata bonusul calculat de tine(cel real) nu este cel pe care il primesti, astfel incat bonusul tau sa il primeasca team leader-ul. Nici macar salariul nu il iei integral, scazandu-ti 10, 20, 30 sau chiar 40 lei sub motivul ca se impoziteaza bonurile.
fuchsia Miercuri, 6 Ianuarie 2016
Se fac angajari continuu din cauza faptului ca le pleaca angajatii. Nu au angajati mai vechi in call center de un an de zile. Iti spun ca poti avansa, insa este un basm. Salariul nu este de 800lei fix. Niciodata nu am primit atat. Se impoziteaza bonurile din salariul net, asa ca vei avea pe card in jurul sumei de 770lei. Dupa 2 luni maxim veti realiza ce fel de persoane sunt in conducere. Interviul nu este o problema, nu cred ca exista cineva care nu a fost acceptat.
smokemyfeelings Marti, 15 Martie 2016
Am fost angajat al acestei societatii ceva timp pe salariu de 800 ron (din care se impozitau bonurile de masa 30/40 ron), atmosfera este tensionata, este interzisa folosirea telefonului mobil in call center, sunt camere de filmat pana si in bucatarie desi conform ANSPDCP nr. 52/2012 este interzisa supravegherea video a angajatilor. In contractul de munca exista o clauza abuziva conform careia daca renunti in primele 3 luni de munca trebuie sa le restitui 2400 ron pentru o perioada de formare (5/10 zile) in care te inavata anumite informatii juridice eronate, insa au fost agenti pentru care clauza a disaparut, deci daca mergeti la interviu puteti solicita sa semnati contractul fara clauza . Promovarea nu exista din moment ce functiile nu sunt recunoscute in COR. Exista promovari si angajari pe posturi recunoscute in COR, insa trebuie sa fii cunostinta unei persoane din management. Pauza este de 30 de minute(masa, tigara si alte nevoi persoanale) in cazul in care o depasesti risti sa primesti anumite avertisemente sau chiar penalizari la salariu. In ultima perioada, au pecat angajati foarte multi (nu ma refer doar la agenti cu abilitati foarte bune in negociere si vechime de peste un an) din cauza comportamentului superiorilor.
anti Joi, 31 Martie 2016
bai dar chiar numai frustrati?! cine naiba are timp sa stea sa scrie porcariile astea? eu de 3 luni iau bonus cel putin jumatate din salariu... mai depate, no comment ...n-am ce ... n-am cu cine
Ely Marti, 28 Februarie 2017
Am primit un pliant de la ei in Ase si am trimis CV pentru call-center.
Cum sunt interviurile de angajare? Ce intrebri se pun? Ce trebuie musai sa nu zic/fac ca sa nu fiu eliminata? E primul interviu si am colegi care au fost la interviu si nu au trecut mai deprte de hr.
Ce inseamna bonus de performanta ca si bani cam la ce valoare se invarte? Scrie pe pliant ca ca este pana la sute de euro pentru rezultate excelente, dar vreau sa stiu care este cel mai mic bonus pe care poti sa il iei intr-o luna normala cu target relizat pe muchie?
AIM Marti, 28 Februarie 2017
Interviul este o formalitate compusa din 2-3 etape: interviu cu reprezentantul HR, interviu cu Team- Leaderul si la unele pozitii se mai da proba practica nu e cazul la tine pentru Call-center. Toate sunt etape de eliminare. nu e nimic greu, trebuie doar sa fiti vorbareti, energici si sa iti doresti sa muncesti si cu siguranta le vei trece. Daca zici ca ai zile in orar in care nu poti sa ajungi la munca din cauza facultatii e clar ca nu vei trece nici de interviul cu HR. Asa ca ori vii la munca si te descurci cu ambele, ori mai bine stai linistita si nu te incurci cu job-uri. Stiu ca la Ase e mai greu cu programul in sesiune, dar poti face fata ca stiu vreo 2 care vin de la Ase (finante). ar fi bine sa nu intrebi la interviu de bonusul pentru target facut pe muchie, sa nu pari ca nu vrei sa muncesti mai mult decat ti se cere. partea buna la bonus este ca poti sa iei sume f mari daca produci cel mai mult din echipa, e mult de explicat ca e o schema mai complexa dar da poti ajunge la sute de eur, oricum chiar si in cele mai grele luni, fara 100-200-300 lei bonus nu inchizi luna. Probleme sunt daca nu faci minim 85% din target, ca nu iei bonus deloc. oricum depinde de tine.
DARIUS_95 Miercuri, 1 Martie 2017
Si eu am primit pliant si vreau sa trimit cv. scrie ca salariul este 1000 lei mai sus zice cineva ca e 800. eu nu am experienta, primesc acest salariu de 1.000? cat iau in mana exact, ca nu mai inteleg ce trebuie sa mai dau din astia?
ALEXUTA Miercuri, 1 Martie 2017
Salariul de start este 1000 lei, s-a facut marire mare pentru toti din call center, partea buna este ca si salariile de pe pragurile de promovare au crescut la fel, pentru colector debite nivelul 4 se ajunge la un salariu foarte bunicel, aici voi ajunge eu in cateva luni. din 6 in 6 luni la evaluarile semestriale, avem marire de salariu. tu iei in mana 1000 lei dar din astia trebuie sa scazi impozitul de la bonurile de masa. oricum raman 980 cam asa, calculeaza tu exact, plus bonusul, plus bonurile.
richter Miercuri, 1 Martie 2017
Nu va mai umiliti lucrand pe nici 10 milioane, e penibil.O vanzatoare la butic castiga 15 milioane lejer, iar o bona circa 20 de milioane...
NNN Joi, 2 Martie 2017
Bravo richter,conform proverbului:nu-i prost ala cine cere ci ala care da!


E penibil sa lucrezi pe 1000 lei cand un asistat social primeste aprox. 500 lei fara sa faca nimic!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?