Forum despre Krevin


ADMIN - undelucram.ro Luni, 18 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Krevin, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Krevin.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Mihaela Marti, 19 Martie 2013

Am fost la un interviu pentru postul de recruiter in Bucuresti...Numai interviu nu a fost...5 minute a durat o discutie in cadrul careia NICI MACAR nu am fost intrebata concret care au fost sarcinile mele ca angajat in cadrul companiilor unde am lucrat...plus ca tipa cu care am sustinut interviul nici macar nu s-a prezentat.Mi-a spus SEC ca nu o intereseaza experienta profesionala pentru ca ea cauta omul.La fel mi-a zis si ca voi avea un raspuns pana a doua zi pe mail insa nu l-am primit.

ioana Vineri, 31 Mai 2013
Aceasta firma pune anunturi in ejobs pentru limbi straine (pt Italiana si franceza am aplicat eu) pentru firma Global Remote Services care si ei au in paralel anunturi, cu alte cuvinte se ingramadesc doua maini sa culeaga ouale de sub aceeasi gaina. Trebuie sa fie cu adevarat naivi cei de la firma Global Remote Services de apeleaza la ei ca sa faca exact acelasi lucru pe care il fac si ei . Noroc ca m-am prins si o sa trimit cv-ul direct la call center.
Valentino Marti, 17 Decembrie 2013

Exista cineva care a obtinut un job prin intermediul acestei firme de recrutare sau avem numai oameni stresati ca nu au indeplinit conditiile necesare obtinerii unui job? Vrem ceva concret! Pe noi ne intereseaza parerile celor care au obtinut un job prin intermediul lor.

Gavrila Joi, 30 Ianuarie 2014
Mii de multumiri Krevin ptr.ca m/au ajutat sa plec lamunca in Franta si Belgia.iau comision doar dupa primul salariu,asa ca nu e nici/o teapa.Ei m/au recrutat si plecarea s/a facut cu Andointerim Suceava.Foarte corecti si acestia asa ca recomand tuturor.Va dau si datele mele>GAVRILA AUREL ,PISCU ,JUD. GALATI
Michaela2014 Miercuri, 6 August 2014
Am intrat si eu pe site-ul lor pentru ca au postat un anunt pe E-Jobs. Incep sa cred ca ceea ce a spus Andrei este adevarat,pentru ca am intrat pe site-ul lor si am cautat peste tot conditiile de colaborare si nu le-am gasit. Am gasit doar termeni si conditii legati de confidentialitatea datelor si in rest...nimic! De ce le este asa greu sa specifice negru pe alb ca percep comision si cat? De fapt asta mi se pare ilegal ca nu spun toate conditiile! Eu am mai patit fel si fel de chestii ciudate cu asa-zise companii de recrutare , in speta cu ”cautlocdemunca.ro” si ”atena.sk” , firme care mi-au gasit CV-ul pe unul din site-urile de locuri de munca si ma tracaseaza efectiv cu mail-uri si telefoane. Cel mai tare m-a deranjat ”cautlocdemunca.ro” de la care am primit um mail nesolicitat. Am raspuns la mail(m--a mancat in c...) cerandu-le sa imi spuna de unde mi-au luat datele si ca nu am nevoie de job-urile lor . Le-am spus ca am intrat pe site-ul lor unde se cerea sa trimiti ceva pe sms la un nr. scurt la care au ”uitat” sa mentioneze ca ar costa 1,20 euro fara TVA( am gasit apoi pe net ca s-a mai ”intepat” cineva) si ca nu am gasit conditiile in care se face acel contract pe care il tot vedeam mentionat pe site(comisioane, eventuale obligatii ale clientului si ale lor). Stit cu ce m-am ales??? Cu amenintari printr-un mail care avea titlul: ”cenzura-ti-va limbajul ca va dam in judecata!” in cuprinsul caruia ma ameninta pe mine si isi lauda firma!!! Credeti-ma ca nu mi-a venit sa cred,m-am uitat inca odata pe ceea ce le-am scris si nu am gasit nimic injurios sau jignitor, insa m-am dumirit cam ce politica au in firma: ciocu' mic si joc de glezne!!! Adica, sa tac si sa rabd ca ei sunt smecheri!!! Bineinteles ca nu am scapat de ei si am mai primit niste mail-uri amenintatoare de care nu am scapat pana nu am mai trimis un mail ca nu are rost sa ma mai streseze ca i-am trimis la Spam si fac demersuri la Google sa le blocheze mail-ul. VA ROG EVITATI CAT PUTETI CAUTLOCDEMUNCA.COM !!!
Elena Vineri, 26 Septembrie 2014
Buna ziua. Stie cineva mai multe detalii despre echipa Krevin din Iasi? Cum e conducerea, mediul de lucru, salariile?
Melinte Sorin Vineri, 17 Octombrie 2014
Am plecat si eu prin firma Krevin...firma e super corecta..nu am platit nimic inainte..am fost in FRANTA,2 luni..comisionul l-am platit cand am ajuns inapoi in ROMANIA...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?