Forum despre Krka Romania


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 14 Octombrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Krka Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Krka Romania.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
elena Marti, 15 Ianuarie 2013
persoane din conducere scortoase, se pare ca dau afara oameni ca asa vor ei, sau cel putin asa mi s-a spus la interviu!...
anda Joi, 4 Aprilie 2013
aveti idee ce salarii ofera?
anda Joi, 4 Aprilie 2013
a mai fost cineva la ei la interviu pentru postul de secretara?
mira Sambata, 25 Ianuarie 2014
As vrea sa stiu si eu mai multe despre postul de reprezentant medical farmacii( promovare). Am fost la un prim interviu si acum astept sa ma sune pt un al doilea interviu( eu asa sper...). stie cineva ce salariu se ofera pentru postul acesta si care este atmosfera de lucru?
mira Luni, 3 Februarie 2014
Neseriozitate din partea celor de la hr. Au promis ca suna in 2-3 zile pentru raspuns,fie negetiv fie pozitiv. Au trecut aproape 2 saptamani de la interviu si n-au mai sunat ...
anonim Luni, 12 Mai 2014
Buna ziua.Pot doar sa va spun ca in cadrul firmei KRKA,salariile pleaca de la 1600 ron net,in functie de zona de activitate si de teritoriul pe care trebuie sa il acoperi,salariu ...
anonim Luni, 12 Mai 2014
Am uitat sa mentionez faptul ca oferta este pentru REPREZENTANT MEDICAL.
Anonim esti frustrat Joi, 5 Iunie 2014
Salariul mediu in farma pt rep medical e de 3000 RON NET( vb de fix, adica fara bonusuri si beneficii).
anonim Vineri, 13 Iunie 2014
Draga mea..citeste te rog faptul ca noi vorbim de KRKA nu de alte firme..si mai apoi vino cu interpretari.Tu esti genul care habar nu are pe ce lume traieste..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?