Forum despre Kruk Romania


alex Joi, 8 Ianuarie 2015

pe 14 merg la interviu, categoric am sa detaliez totul aici, dar vreau sa stiu mai multe , M in ce consta testul psihlogic?? sunt foarte interesata de jobul asta...

gogu Vineri, 9 Ianuarie 2015
alex,


ti se da un set de 50,150.360 de intrebari -ceva de genul daca iti plac cainii? cat fac 1+2? sunt niste poze si trebuie sa explici ce vezi, dava vezi ceva ! samd
alex Vineri, 9 Ianuarie 2015
ok, ms, sper sa fac fata! sa fie totul ok!
Victor Sambata, 10 Ianuarie 2015
Testele sunt foarte grele si incearca sa te incurce prin intrebari capcana. Eu, unul, n-as mai da un astfel de test. Sunt neprofesionisti in procesul de recrutare. Alex, in ce judet ai aplicat?
manudirmon Marti, 13 Ianuarie 2015
prahova
mihaelananu Marti, 26 Mai 2015
Buna! Voi sustine in zilele urmatoare un interviu la aceasta companie (Kruk Romania). Pana la urma, poate cineva, va rog, sa imi ofere mai multe informatii despre interviu, despre salarii, despre mediul de lucru? Nu conteaza postul, ma intereseaza doar parerea voastra personala despre aceasta companie si atmosfera in cadrul acesteia. Va multumesc!
mincarmen Sambata, 30 Mai 2015

Buna Mihaela.
Eu am sustinut un interviu la ei pe 14 mai.De cum am intrat in sediul lor din Bucuresti....am simtit o atmosfera relaxanta.Sediul este modern.Am sustinut 3 teste scrise:unul de lb engleza,excel si intrebari tehnice despre legislatia in viguare.Mi a placut foarte mult ce am vazut acolo .Astet un raspuns de la ei in leg cu trecerea la a 2 a etapa:cea a interviurilor.Dar vad ca se misca destul de greu.Frumos este ca un candidat sa primeasca un raspuns fie el si negativ.Iti doresc succes la interviu.

mihaelananu Miercuri, 3 Iunie 2015
Buna Carmen. Multumesc frumos pentru raspuns. Am mers si eu si am sustinut interviul. Tu pe ce post ai candidat? mie personal mi-a placut foarte mult mediul, sediul, oamenii au fost deosebit de primitori si profesionalisti. Am sustinut interviul in lb. romana si un mic test in excel, dar nu a fost foarte complicat. Cat despre interviul propriu-zis, a fost foarte degajat, intrebarile au curs foarte cursiv, iar doamna de la HR a avut o atitudine foarte profesionalista. Sa inteleg ca inca nu ai primit un raspuns din partea lor? mie mi s-a spus ca ma vor contacta la sfarsitul acestei saptamani. :) Astept chiar cu nerabdare fiindca am fost incantata de ceea ce am vazut.
celincautare Joi, 20 August 2015
Stie cineva mai multe despre pozitia la consilier juridic executare silita?ce presupune concret job-ul, daca exista targhete de indeplinit si bineinteles car ar fi salariul oferit?
Puyubzn Joi, 1 Septembrie 2016
Buna. Poate cineva sa ne aducă niste lămuriri privind jobul de agent colectare? Salariu, targete, comisioane? Masina, dotare? Multumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?