Forum despre L`Oreal Romania


hann Duminica, 31 Martie 2013
ce stiti despre LOreal? as dori sa aflu de la cei care lucreaza cate ceva
cory Marti, 9 Iulie 2013
despre loreal nimic?
Andreea Miercuri, 21 August 2013
si pe mine ma intereseaza LOreal
Dea Luni, 26 August 2013
care este mediul de lucru in L'oreal ? cum este programul ? dar oamenii ? nu doreste nimeni din interior sa ne faca cateva confesiuni ?
Anonim Vineri, 24 Ianuarie 2014
Se pare ca toata lumea are fermoar la gura... Degete. Nimeni nu zice nimic
Ana Marti, 10 Iunie 2014
Buna, eu am fost la un interviu la LOreal si pot sa va spun ce am aflat. Programul este 9.00-18.00, dar mi s-a spus ca se ramane peste program, de multe ori si pana la ora 21.00. Orele suplimentare nu se platesc pentru ca se urmareste doar realizarea targeturilor si pleca la 18 cei care reusesc sa termine. Am discutat cu 3 persoane la interviu, aprox. 30 minute cu fiecare (au venit pe rand) si toti mi s-au parut ok... M-au asigurat ca imi vor da un raspuns sapt. urmatoare, dar nu m-au mai contactat. Asta nu mi-a placut deloc...
Sela Marti, 10 Iunie 2014
Cea mai dezorganizata multinationala. Salarii mici, promisiuni mari. Nu recomand.
Ela Miercuri, 11 Iunie 2014

Am fost sunata pentru un interviu si ramasese sa imi trimita un e mail cu adresa sediului, pe care nu l-am mai primit, insa. Asadar, nu m-am dus la interviul respectiv, pentru ca sunt dezorganizati.

Alexa Sambata, 9 August 2014

1. L'Oreal e o scoala buna. Inveti multe lucruri de la oameni faini. Intr-adevar si aici e discutabil pentru ca depinde foarte mult de echipa. La mass-market (L'Oreal Paris, Garnier, Maybelline) e mancatorie. Numai tipe cu nasul pe sus.

2. Cultura organizationala cool. Organizeaza multe evenimente dragute, ai oportunitati sa-ti faci cunostinte, conexiuni, relatii. Isi permit sa arunce cu banii pe fereastra la diverse petreceri, dar platesc extrem de prost.

3. Ti se dau responsabilitati majore si destul de multa libertate, ai oportunitatea sa inveti si sa pui in practica idei.

4. Salarii destul de mici. Se munceste mult si sunt platiti putin, fara prea multe posibilitati de avansare.

5. Nu se intra pe pile, no worry about that.

Cornelia. Marti, 19 August 2014

Eu mi-am negociat salariul si sunt multumita de el.

santerra Miercuri, 11 Martie 2015

Salut,

Chiar daca experienta mea cu L'Oreal a fost scurta, voi incerca sa fiu cat se poate de obiectiv in ceea ce priveste atmosfera in cadrul companiei.
Intr-adevar compania este o buna rampa de lansare si activitatea zilnica nu iti permite sa te plafonezi repede. Sunt multe proiecte in care pot fii implicat, iar lansarile de produse sunt frecvente.


Compania este impartita in 4 mari divizii, fiecare cu gestiunea lor.


- Mass Market
- Dermato
- Profesionale si Lux, mi s-au parut cele mai profesioniste departamente.

Ca si nivel de munca, nu pot spune ca este foarte ridicat, in perioada lansarilor, promotiilor sau vizitelor se munceste mult si lumea e destul de nervoasa.


Salariile sunt mici spre medii, un intern castigand putin peste 200 EUR, insa lucrand cot la cot cu ceilalti angajati cu salarii evident mai mari (apreciez undeva la 450 EUR) la care se adauga bonuri si asigurare medicala + reduceri la produse.

 

Avand in vedere ca este o companie de beauty, evenimentele sunt destul de dese si poti avea ocazia sa iti faci o retea profesionala buna. Lucrand in divizie am avut ocazia sa interactionez cu diverse persoane, care m-au ajutat sa imi gasesc (indirect) un alt post intr-o alta multinationala.

Asterix Joi, 24 Septembrie 2015
L`oreal vinde o imagine falsa. Nu este ce pare a fi. Salarii cu mult sub nivelul pietei, overtime neplatit , munca in week-enduri, oameni cu nasul pe sus, se face diferenta intre angajatii L`oreal si cei APT.
Manageri care sufera de sefie care urla si dau cu pumnul in masa.
Multa tensiune la inchiderile de luna si f multa lume incompetenta.
Ingrid009 Miercuri, 21 Septembrie 2016
Aveti date mai noi despre L´Oreal? Am auzit totusi ca lucrurile s-au schimbat in bine, poate cineva din interior sa ne zica mai multe?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?