Forum despre La Fantana


remember ca nu e blogul tau Miercuri, 21 Mai 2014
"I'm on the weird side of the internet again" :)

Ne puteti ajuta cu informatii despre postul de achizitor: procesul de recrutare, salariu, program de lucru...? Multumesc.
Mr.Ben Miercuri, 21 Mai 2014

Pentru cei care vor sa mearga in La Fantana este de retinut o vorba care tot circula printre agenti....Aici vii sarac si pleci cu datorii,trebuie sa stii bine pe cine pupi si sa-l pupi mai bine decat ceilalti....,pentru amatori 3 luni este deja mult....asa ca pas...!!!

nina Miercuri, 2 Iulie 2014
Pentru postul de consilier juridic cum este?
alina Sambata, 23 August 2014
pentru posturi in alte dep decat cel de vanzari cum ar fi cel contabil, tot te obliga sa-ti deschizi pfa sau srl ?
cristina85 Marti, 2 Septembrie 2014
Buna ziua . Urmeaza sa am un interviu la ei pt operator facturare. Cum e pe partea astea cam care e nivelul salarial? Multumesc
insider Marti, 16 Septembrie 2014
Ai 1200 net+tichete+ceva mici comisioane, poti lucra de la 9 la 19.Nu trebuie pfa sau srl, esti angajata full time cu contract pe perioada nedeterminata.
yo-yu Miercuri, 26 Noiembrie 2014

Salutare tuturor am trait multe in LA FANTANA ani buni de vro 6 ani incoace ,dar cea mai buna treaba este ca forta de vanzari nu mai este sub forma de colaborator (PFA,SRL...etc) ,din contra esti angajat cu carte de munca forma legala taxe platite .Dar legat de veniturile care se vor realiza de catre agenti sunt dupa parerea mea departe ,Bonusuri bune dar in fiecare luna pleci de la ZERO si sa realizezi aprox 500 eur un venit decent ai mult de munca mai exact de semnat contracte sau de incasat bani din piata mult INST -aprox 20-25 , INCS - mult din expirate.DACA esti bolnav o luna sau ai concediu ti se ofera 1660 lei brut -.
-daca venitul tau realizat este mai mic de 1660 lei esti bogat ...bafta....(restul salarilor sunt de aprox 1000-1200-1400 lei prin alte dep...in afara de directori ...1500 EUR.....2000 eur.....3000 eur........... etc...) pentru cei interesati si de alte salarii in alte departamente.

VA Salutam.

Alinaalina Vineri, 18 Septembrie 2015
Salut.
Cand am vrut sa ma angajez in aceasta companie am intalnit si eu aceste comentarii. Mi-am spus ca cea mai mare parte din ele sunt scrise de persoane care si-au incercat norocul in vanzari si din varii motive nu au reusit, nu este o meserie pentru oricine. De altfel am si observat ca referirile la alte departamente nu erau negative. Mi-am facut curaj si m-am prezentat la interviu si vreau sa va spun ca nu am regretat. Tot ce mi s-a promis la interviu s-a respectat, programul se respecta, sarbatorile legale se respecta, dreptul la concediu este respectat, atmosfera de lucru este placuta, practic nu am de ce ma plange. Evident, experienta poate diferi de la un departament la altul insa sfatul meu pentru voi este sa vedeti dincolo de aceste comentarii si sa mergeti sa va convingeti cu ochii vostrii; e adevarat cu nu lucrez in vanzari insa cunosc aici vanzatori care lucreaza de multi ani si care nu ar fi ramas daca lucrurile ar sta chiar atat de rau.
sassy Vineri, 8 Ianuarie 2016
salut!
aceasta firma cauta auditor intern.
imi poate spune cineva care este atmosfera pe acest job? salariul? alte avantaje (bonuri,masina,prime)?
ce am citit la vanzari...ma sperie..salariul, atitudinea, jignirile.
Andrei235 Joi, 19 Mai 2016
Bună ziua! A lucrat cineva la această firmă pe postul de operator introducere date și îmi poate oferi cateva informații? Mulțumesc anticipat!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?