Forum despre La Fantana


sim Duminica, 31 Martie 2013

Batman iti spun eu. Recunosc ca ai dreptate in anumite privinte eu chiar cred ca seriful ar vinde, poate nu chiar o suta dar tot ar vinde un 80 de bucati, doar pe baza de relatie. Parca il si vad in minte cum scrie pe telefon "Cine nu are 2 sk pana maine zboara", si gata ... ;-)

3D Luni, 1 Aprilie 2013
Vinde pe dracu 80!! Ati inebunit? Poate in 5 luni, pt ca si relatiile se termina. Abia daca s-au vandut pe o zona intreaga 60 cu inspe oameni, ( cumparate de noi multe). Asa ca ce vb ?? Azi e sedinta in care tatucul va mai ordona un masacru...cine nu la la la..va zubra ca pasarica stiti placa!
Batman Luni, 1 Aprilie 2013
Se vede ca esti un vanzator de 2 bani!!! Tocmai am primit mail de la Graur in care ne scrie ca ne-am facut target-ul si nu zboara pe nimeni. Din contra, da si bonusuri! Vai capul tau!! Vb numai aberatii!
sim Luni, 1 Aprilie 2013
Si eu mi-am facut targhetul 110% pe sk, recunosc ca la unul i-am dat un mic discount asta unde ma pune pe harta. Sa va zic eu nicaieri asa a fost am avut noroc si atat :-):-P ...
3D Luni, 1 Aprilie 2013
oooffff....ce usurare, a mai trecut o luna.....Batman Forever, ati scapat, am scapat ca prin urechile acului, dar noroc cu bonusurile introduse instant in ultima zi, ca de nu, se facea target-ul la anul si la multi ani!
Daca vroiau sa impulsioneze cat de cat vanzarile, trebuiau incluse de la inceput din ian, cu un plan de marketing serios si nu cu doua fitiuci, si nu in ultima zi a trimestrului cand era beleaua cat casa si oamenii erau (sunt) amenintati ca sunt dati afara ca pe niste masele stricate.
Rusine acestui management infantil, de amatoristi si fara scrupule!
Batman Luni, 1 Aprilie 2013
Pana acum te plangeai ca nu se vand sk, acum spui ca de fapt ele s-ar vinde , dar nu sunteti stimulati....Luna asta daca ati fost stimulati, s-au vandut!!!! Pai cand iti spun eu ca esti de 2 lei, stiu ce zic. Parca ziceai ca pleci...N-ai mai plecat?
3D Luni, 1 Aprilie 2013
PAI CINE SPUNE CA NU AM PLECAT?? Am plecat, dar crezi ca nu mai am prieteni la Laf?? care se plang non stop ?? Am spus doar un punct de vedere pertinent, nu bazaconii ca altii!
Batman Luni, 1 Aprilie 2013
Ba nu, nu ai plecat. Si nici nu o sa pleci.
Bicu Marti, 2 Aprilie 2013
Batman daca nu ai nimic de comentat de valoarea sk-uri si esti un vanzator admirabil zi-ne te rog numele tau sa te vada lumea in toata splendoarea pe rapoarte.
mai slim mai .. Cum ai facut tu 110% targhet-ul ?
sec Miercuri, 3 Aprilie 2013
Nu va angajati in laf.mai ales daca aveti un loc de munca,indiferent cat de rau ar fi mai rau cs la laf nu este.ar trebui sa facem o campanie de informare cu mesajul "nu va angajati la laf"pentru a nu mai trece si alti prin ce trece-ti voi.
simina Duminica, 7 Aprilie 2013
Ce mai faceti oameni buni, eu am plecat m-am angajat in farma! Ce mai e prin laf? Sper sa fie mai bine ...
Miruna Duminica, 7 Aprilie 2013
Un pic de liniste.Probabil linistea dinaintea furtunii.E totusi greu sa lucrezi aici,nu ai siguranta zilei de maine indiferent de functie si realizari.SINCERE FELICITARI PENTRU ANGAJARE.
gabi Marti, 16 Aprilie 2013
treceti si localitatile unde lucrati, sa vada omul unde sunt probleme, pe mine m-ar interesa de Bacau....
Asterix Miercuri, 17 Aprilie 2013
Probleme sunt peste tot prietene.O sa realizezi cu stupoare incompetenta sefilor tai si strategiile lor bazate pe jigniri aduse la extrem,amenintari cu datul afara din 2 in 2 zile,serviciile proaste si scumpe.Sclavii erau in trecut si nu stiu daca este un termen potrivit,dar nici indepartat.Un termen auzit azi de dimineata "rostit de catre o doamna manierata a fost "Handicapat".Eu am totusi dubii ca este femeie.
pisi Joi, 18 Aprilie 2013
care ati plecat din laf pe la mijlocul lunii?, eu mi-am dat demisia si mi-au cerut jumatate din baza inapoi, ati patit asa ceva?
ce se poate intampla daca nu le dau?
sim Duminica, 21 Aprilie 2013
Pai si cei daca! Nu au ce sa iti faca, la fel cu cei care au plecat normal ca sa lase un loc de buna ziua ultimul comision la care aveau dreptul nu l-au mai primit, ce crezi ca au putut sa fac sa ii oblige sa il dea? Nimic. Chiar dac au muncit o luna pentru acel comision ...
One4anoth3r Luni, 22 Aprilie 2013

mai baieti terminati cu prostiile astea..e numai o chestiune de timp pana se va mediatiza situatia din LAF.Cred ca nu mai este vorba nici de presiune nici de stress nici de manageriatul de 2 lei,este vb de conditii inumane la locul de munca.Ce nu stiu domnii din conducerea LAF,impreuna cu avocatii lor care ma gandesc ca au o anumita competenta si au incercat sa acopere toate unghiurile ca sa le acopere fundu',ca exista o lege daca nu mai multe impotriva conditiilor inumane la locul de munca.Fara sa intru in mai multe detalii,intotdeauna unde este un inceput este si un sfarsit,si ceva imi spune ca nu va fi asa de frumos cand toate la un loc vor aparea in media,care mai ales la ora asta sunt disperati dupa orice manelist obosit care vrea sa apara la tv sau orice pitzipoanca care tocmai si-a schimbat implanturile,deci cam am in cap un deznodamant pentru o poveste buna zic eu mai ales la ora actuala.De prisos sa mai spun ca o colega de-a noastra,care si-a rupt glezna in doua locuri in incinta LAF,dupa ce femeia de servici aruncase cu o galeata de apa pe jos(ideea dansei de a spala podeaua si a economisi timpul totodata),a ajuns la spital,i-a fost pus piciorul gresit in gips,a ajuns la al 2-lea spital unde i-au repus piciorul in gips,si in conditiile in care trebuia neaparat sa stea acasa fara sa miste acel picior,a fost obligata sa vina la munca.spun obligata pentru ca exact acesta este cuvantul cand ai un ultimatum de la conducere.Bineinteles ca la momentul incidentului nu erau decat doua semne cu "Atentie Podea Uda!" in ditamai cladirea,a 2-a zi au aparut din senin 20 de semne pe etaj.Aceasta persoana fiind cu piciorul in gips si cu complicatii la al 2-lea picior tocmai ca a trebuit sa mearga la munca in halul acela,a trebuit sa mearga la clienti in carje,la mila altor colegi mai mult sau mai putin receptivi la situatia ei.Va las pe voi sa deduceti crezand in sinea mea ca marea majoritatea din cei ce citesc aceste randuri au suficienta materie cenusie si pot pune 1+1 impreuna.Cred ca ar mai fi foarte mult de scris insa vreau sa inchei spunandu-va ca puterea este la fiecare dintre angajatii LAF,imi place sa cred ca unul cate unul vor iesi din acest cerc vicios unde la sfarsitul lunii cand ai tras linie,dupa stress-ul si conditiile de munca in care se lucreaza,ramai cu un salariu mimim pe economie,poate putin mai mare acum sa nu exagerez.Bafta multa in continuare si la mai multe solokit uri! Doamne ajuta!

tiger Miercuri, 24 Aprilie 2013
Si eu am lucrat la LAF in trecut. Nu mi-a ramas nimic frumos in minte dupa cele 11 luni petrecute la ei! Am simtit si eu pe pielea mea exact ceea ce ati descris voi aici: injurii, stres nefondat, amentitarea pierderii locului de munca, etc!
Este o firma de tota jena si rusinea !!!
Sfatul meu pentru cei care le trece prin minte sa mearga la un interviu la La Fantana este: NU MERGETI!!! VA PIERDETI DIN TIMPUL VOSTRU PRETIOS!!!
sim Sambata, 4 Mai 2013
Hai ca o sa fie bine! Vine vara ...
live Luni, 6 Mai 2013
Ce mai se aude pe laf, am fost si ue chemat la un interviu miercuri, sper sa fie ok ca stau pe bara de 3 luni,si asa vine vara si cred ca este ok. Poate sa imi mai zica cineva ceva.ms

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?