Forum despre La Fantana


ddd Vineri, 13 Septembrie 2013
dox de o posibila miscare de genu asta se tot vorbea si la sfarsitul anului trecut. ramane de vazut ce se va intampla. Totul tine de strategia lor. Din cate cunosc POU este mult mai profitabil ca produs pentru ei decat bidon/cutie. Probabil de asta si tata pasare a preluat divizia. Ca sa creasca numarul de instalari. Oricum nu la farming e problema unde oricum e f multa munca ci la hunting. Mereu vezi oameni care nu au nici o legatura cu vanzarile.. stau 2-3 luni incaseaza fix + baza apoi ii da afara. Se arunca pe un astfel de agent aproape 2000 de euro in 3 luni , in conditiile in care el in perioada asta produce maxim 20 de aparate... adik venit lunar de 300-400 euro. Cred ca aici e problema si trebuiesc luate masuri.
:) Vineri, 13 Septembrie 2013
e foarte profitabil si asa pentru ei 20 contracte = 100 lei /contract* 12 luni * 20 ctr = 24000 lei .La acest calcu in aceste 3 luni se scad pt agent sk de 2000 lei si acestia se aduna la cei 24000,deci le convine si asa sa investeasca aproximativ 7000 lei pentru 26000,nu?
icon Luni, 16 Septembrie 2013
Da dar ce te faci cand vine vorba de tepe!
:) Luni, 16 Septembrie 2013
pai nu au colaborare cu firme de recuperari.or sa-si recupereze banii intr-un final nu?
edi Marti, 17 Septembrie 2013
Eu sunt nou in firma si ce am gasit este de domeniul incredibilului.media aparatelor la mijlocul lunii este de 3,4 si targetul este de 30.colegii cumpara produsele lor si fac abonamente pe ei sa nu ii dea afara.din cate am vazut intr-o echipa de 7 agenti pleaca 3 pe luna.stau cu preavizele pe birou.asmii au cate un om dintre agenti cu care face parte.stres am intalnit,aici trebuie multiplicat cu 10.mi-ar place sa vand abonamentele lor,dar e greu sa rezisti jignirilor si umilintelor unor analfabeti.
Cristi Marti, 17 Septembrie 2013
In urma celor postate aici,de voi, niste oameni cu suflet si solidari in acelasi timp pentru ceilalti compatrioti de a nu trece prin aceste experiente neplacute am refuzat interviul propus azi.
Va multumesc!

Buna ziua,

Infirm participarea mea la interviul stabilit azi, ................... la orele .............. in urma celor citite pe site-ul unde lucram
http://undelucram.ro/firma/254/la-fantana-totul-despre-mediul-de-lucru/p1.

Intrucat peste 80% dintre cei care au lucrat in aceasta companie se plang de un management deficitar, nu vreau sa fiu si eu cel care va experimenta asta.

Va multumesc pentru interesul aratat fata de mine si va doresc o relansare in piata business printr-un management cat mai cinstit asupra resurselor umane.


Cu stima,

.......................
Subject: Invitatie Interviu La Fantana

Stimate Domnule,
Conform discutiei telefonice, va asteptam la sediul nostru, ...................................................
Adresa sediului companiei La Fantana este urmatoarea: Bd. Garii Obor nr.8 C, sector 2, Bucuresti. (zona Gara de Est).
Cladirea La Fantana se afla in spatele Unitatii de Pompieri din Bd. Ferdinand.
Pentru detalii suplimentare: http://www.lafantana.ro/formulare/contact.

Toate cele bune,

..........................
... Marti, 17 Septembrie 2013
Domnu Cristi, buna alegere
cosmin vasu Sambata, 21 Septembrie 2013
este incredibil cate fetite se plang pe acest site.Nu v-a obligat nimeni sa semnati contracte pe numele vostru ,sa luati SK acasa etc. Mintiti in continuu de cand s-a deschis topicul Laf.
Munciti si o sa castigati si bani.
cos Sambata, 21 Septembrie 2013
Eu lucrez de doua saptamani! Numar zilele pana cand am sa scap de ei, asa ceva nu am vazut si nici nu am auzit, ce se intampla in compania asta o sa ramana in istorie ...
:-) Sambata, 21 Septembrie 2013
Cred ca nu mai au oameni de fraierit! Bun site-ul, sa ii stie toata lumea ...
tdk Sambata, 21 Septembrie 2013
@cos te inteleg cos mai astepti sa intre fixu pe 5 oct...
tar Sambata, 21 Septembrie 2013
Asa de mult am iubit compania asta ...
tar Miercuri, 25 Septembrie 2013
Ati auzit! Nu mai avem voie sa cumparam sk pe pfa unde mai deduceam si noi ceva, trebie sa facem de acum incolo pe persoane fizice fictive, v-ati prins nu ca asa o sa facem!
tdk Miercuri, 25 Septembrie 2013
o idiotenie!!! oricum sunt curios care e justificarea acestei decizii...
asda Joi, 26 Septembrie 2013
Fratii mei,eu nu mai lucrez in firma si am inceput sa am viata linistita.Nu o sa scapati de SK niciodata.Vor sa faca divizie separata,dar stiti bine ca nu o sa dureze.Decizii proaste luate de oameni submediocrii.Numai bine
Eu Joi, 26 Septembrie 2013
Stau si ma intreb de ce managementul acestei companii nu face o schimbare.Sa-ti fie patata imaginea in halul asta oare unde poate duce?
O companie buna trebui sa aiba in primul rand angajatii multumiti,mai ales cand acestia iau contact direct cu clienti,cu clientii sau potentialii clienti ai acestei companii.
In acelasi timp omul ca persoana si omul in general are tendinta de a se plange tot timpul.Daca unul incepe sa critice,ceilalti incep sa dezvolte ideea.De ce ati ajuns in compania asta daca sunteti atat de buni?Un om din vanzari are cunostinte peste tot si se documenteaza cat de cat asupra noului job.
Sincer,poate spune cineva cam care este suma care-i mai ramane la sfarsitul luni(salariu fix+procent)?
tdk Joi, 26 Septembrie 2013
e vorba de bani. in la fantana daca esti bun in ceea ce faci castigi mult peste ceea ce ai castiga daca ai lucra in alta parte.
asdd Vineri, 27 Septembrie 2013
EU,nu se pleaca din firma datorita celor 390 euro in avans si ca sa nu dai din ei inapoi se sta pana pe 30.pe 30 nu se pleaca datorita aceleiasi sume care se incaseaza pe 5.simplu.se raman cu foarte putini bani sau poate chiar deloc daca tragi linie la sfarsit.si datorita celor 390 euro care se duc repede neavand de unde sa-i dai inapoi daca pleci accepti umilintele,amenintarile,santajul colaboratorilor tai(asmii,directori sau ce or fi ei)
Eu Vineri, 27 Septembrie 2013
asdd

Sa inteleg ca ei dau suma de 390 de euro in avans care reprezinta cheltuielile de deplasare?
tar Vineri, 27 Septembrie 2013
Hai sa ne cautam de lucru! Sa ii lasam sa culeaga ce au sadit ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?