Forum despre La Mama - Trotter Restaurant


ADMIN - undelucram.ro Luni, 25 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma La Mama - Trotter Restaurant, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de La Mama - Trotter Restaurant.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ETC Sambata, 1 Decembrie 2012
Am lucrat acolo. Daca vrei sa stii ce inseamna umilinta, injosirea, prostia si limite emotionale si fizice trebuie sa te angajezi acolo. La interviu totul pare ok dar in realitate este altceva.
Aurel Vineri, 26 Aprilie 2013
Singurul lucru bun este ca te primesc si fara experienta, te invata ei acolo, ma refer la ospatari. Mergeti acolo, stati 3-4 luni si apoi fugiti. Conducerea are IQ-ul din doua cifre, daca gasesti un sef de sala cu liceul terminat este mare lucru.
eu Miercuri, 22 Mai 2013
em am fost angajat si am fost multumit pana m-a ... un sef de tura doar pentru ca imi tineam locul de munca foarte curat :)))))))))))))))) Am preferat eu sa plc desi managera a vrut sa ma tina in continuare
whatthefuck Joi, 24 Aprilie 2014
Cunosc persoane, prieteni apropiati care lucreaza in aceasta retea si care sunt umiliti in fiecrea zi. Contractele ospatarilor/baramanilor sunt incheiate pe o durata de 4 ore iar ei sunt obligati sa lucreze pana la 14 ore pe zi pe un salariu mizer de nici 300 lei,asta daca il primesc si pe acesta intrucat este necesar sa atinga si targhetul orar de X ORE. Lucratorilor le este teama sa depuna astfel de reclamatii doar pentru a nu fi concediati. Asta-i restaurnat cu renume? Unde traim? nici cel mai josnic muncitor nu are o stfel de remuneratie... de altfel, o alta problema ar fi ca pana si din tips le este retinut 40% (asa decide conduceea restauratului). Pai dupa ce ca omul ala are un salariu mizer de nici 300 lei ii mai iei si din tips? Tind sa cred ca conducerea chiar are IQ-ul din doua cifre...sunt prafff
Adevarul Joi, 2 Octombrie 2014
Tot ce spune "whatthefuck" este adevarat!!!
Andrei Marti, 4 Noiembrie 2014

Am lucrat acolo.Sunt momente in care te face sa te simti ultimul om,Daca vrei sa vi cu initiativa sau cu ideei noi,nu se accepta deci doar ce stiu ei doar aia e bine si atat.Sefi de tura sau manageri nu au nimic o scoala pentru prosturile care le ocupa ba chiar nici majoritatea dintre ospatari.Colectivul e prost,adica numai frustrati si barfitori,sefi de tura nu mai zic...Te pun sa faci treaba care nu te ajuta cu nimic cum ar fi: Sa maturi terasa in luna decembrie sau muti niste pietre de colo,colo pentru construierea unei noi terase si colaboratul nu isi face treaba,cel care ar trebui sa lucreze la accea constructie.ETC sunt multe chestii...cum ar fii,te pune sa stai la intrare non-stop de parca ai fi paznic,nici degraba ospatar,sefi si managerul au o atitudine neprofesionala.La interviu si in primele luni totul pare oke,dar dupa 2,3 luni iti lasa un gust amar

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?