Forum despre Ladata Deco SRL (Kare)


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 26 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Ladata Deco SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Ladata Deco.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

B.J. Luni, 3 Februarie 2014
Neplata orelor suplimentare, care sunt insa solicitate destul de des.
Lipsa unei fise a postului .
Concedii de odihna neacordate sau chemarea din concediu de odihna la cheremul conducerii.
Pe fondul lipsei fisei postului, se fac dese abuzuri , primind solicitari si responsabilitati ce nu au legatura cu functia detinuta .
Obligativitatea de a achita daune, pentru care nu esti vinovat si nici responsabil , totodata acest demers facandu-se fara a se intocmi actele legale pentru astfel de cazuri , tocmai datorita lipsei unui temei solid in baza caruia sa se faca plata respectiva.
Lipsa unor proceduri de lucru coerente si functionale prin care procesul muncii sa fie optimizat, iar angajatii sa aibe un mediu de lucru organizat si productiv .
Un management defectuos, cauzat de o lipsa de implicare serioasa si de intelegere reala a problemelor administrative .
Preferinta conducerii pentru mediocritate si umilinta , respingand sau marginalizand profesionalismul si valoarea ,atata timp cat acestea presupun totodata dreptul la replica si reactie .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?