Forum despre Lapp Kabel Romania (Coelco)


anonim Luni, 6 Octombrie 2014
Salut,

Astazi am fost la un interviu la cei de la Lapp pentru postul de ASM si pot spune ca am fost placut surprins sa vad ca mai exista si firme pe care nu le intereseaza prea mult istoricul tau profesional, motivul pentru care ai incetat activitatea intr-o anumita firma, etc. si a fost un interviu chiar ok. Mi-a dat doar un "test de vanzare" care a fost ok si a dorit sa vada cat de bine cunosc limba engleza. Mi-a lasat o impresie foarte buna atat despre cel care m-a intervievat cat si despre companie. Nu a putut sa-mi ofere detalii despre salarizare si conditii de lucru insa aceste detalii urmeaza sa le aflu la un al doilea interviu in cazul in care voi fi selectat. Daca cunoaste cineva care este media de salarizare pentru un asemenea post(ASM - Area Sales Manager) il rog sa ma informeze si pe mine. Multumesc!
da Miercuri, 8 Octombrie 2014
salut, aveam si eu astazi interviu, dar nu am putut sa ajung si am refuzat aceasta oportunitate. te rog daca mai ai date si afli partea financiara cea care ne intereseaza pe toti, sa-mi comunici si mie . Merci
anonim Luni, 13 Octombrie 2014
salut,
astazi am reusit sa aflu ca nu am fost selectat pentru cel de-al doilea interviu, si asta dupa ce am sunat eu fiindca nimeni din aceea firma nu s-a obosit sa ma anunte. mi-au lasat o impresie destul de proasta dupa faza asta. e normal sa fi anuntat daca esti compatibil cu cerintele si nevoile lor si totodata sa ti se spuna si un motiv pentru care nu te aleg. ceea ce nu s-a intamplat in cazul meu.(habar nu am care e motivul pentru care acestia au ajuns la decizia ca nu sunt potrivit pentru a lucra in aceasta companie).
Robert268 Joi, 2 Februarie 2017
Nu se dau bonuri de masa,nu se deconteaza transportul (te intreaba daca ai masina si daca vrei sa iei colegi),,salariul este inclus in bonusuri !!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?