Forum despre LeaderStudio


oana Luni, 20 Mai 2013
Lucrez de 3 luni la acest studio si sunt destul de multumita in ceea ce priveste partea financiara cat si mediul de lucru. La inceput am fost putin nesigura ca in acest domeniu (videochat) chiar se pot castiga aceste sume fabuloase (pentru multi dintre noi), specificate in anunturi, dar dupa prima luna deja m-am convins, ajungand la o suma cu 3 zerouri. Stafful studioului m-a ajutat foarte mult pentru a ajunge la aceasta suma, acordandu-mi un training profesional, sfaturi zilnice, ajutandu-ma mereu cu outfitul,machiajul,comunicarea, tinand cont ca nu am mai practicat niciodata videochatul. In concluzie, sunt multumita ca lucrez in acest domeniu si ca lucrez la LeaderStudio :)
dana Luni, 25 Noiembrie 2013

Am lucrat in acest studio si e minciua ca primesti intre 55-70% sau bonusuri??da primesti in primele luni apoi,muncesti de te rupi,si plus ca leaderstudio se baga si in viata ta personala nu recomand sa lucrezi acolo mai bine cauti in alta parte unde sigur e mai bine,lui ii pas sa fie el bine si sa fie laudat ca de fetele din studio nu-i pasa.

Anca Vineri, 13 Decembrie 2013
M-am gandit sa ma apuc de videochat intr-un moment mai dificil al vietii mele iar primul meu contact cu acest domeniu mi-a lasat un gust amar. Problema a fost ca m-am grabit sa aleg un studio fara sa ma interesez prea mult cum stau lucrurile in alte parti. Am lucrat o perioada scurta de timp apoi am renuntat. Era genul de studio unde esti luata, pusa in fata camerei fara sa iti explice cineva ce trebuie sa faci. Pe langa asta plata nu era integrala si niciodata la timp. Am decis sa incerc si a doua oara in alta parte. Nu aveam incredere ca lucrurile vor decurge diferit insa LeaderStudio mi-a oferit o cu totul alta perspectiva asupra acestui domeniu. Am gasit aici intelegere, profesionalism, am avut parte de training si am avut intotdeauna un raspuns prompt la intrebarile mele. Mi s-au dat sfaturi despre pozitie, tinuta, despre cum trebuie sa vorbesc cu membrii iar pe langa asta, in tot acest timp mi s-a ridicat si moralul. Avand anterior o experienta dezamagitoare nu credeam ca lucrurile pot sta mai bine insa timpul mi-a demonstrat ca aici lucrurile mergeau ca la carte. A trebuit sa renunt pentru a pleca la studii in alta tara iar Leader a fost pentru mine un start foarte bun :)

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?