Forum despre Lear Corporation Romania


busuioc Luni, 19 Septembrie 2016
Buna ziua !

Este cineva care lucreaza pe postul de control al calitatii ?

Multumesc
busuioc Sambata, 11 Februarie 2017
Buna ziua tuturor !

Observ ca nu s-a mai scris pe profilul celor de la Lear. Voi prezenta experienta mea cu cei de la Lear.

Cum s-a putut observa si in mesajul anterior, in decursul anului 2016 am aplicat de 3 ori: de 2 ori ca urmare a anuntului din ziarul Evenimentul pentru postul de control al calitatii si inca o data ca urmare a publicarii unui anunt pe unul dintre site-uri de joburi.

Primele 2 incercari au fost sortite esesului, nici nu am fost chemat la interviuri. In schimb, in luna decembrie a anului 2016, am aplicat pentru un post de partea de productie. Am fost chemat in Letcani, la un interviu colectiv. Interviul a inceput cu o intaziere de 30 minute, apoi a continuat cu 2 testari relativ usoare: un test de inteligenta si unul de engleza.

Ni s-a spus, la final, ca vom fi sunati, indiferent de rezultatele testarii. Pana acum, 11 februarie 2017, nu am fost sunat, ceea ce denota respectul pe care cei de la Lear il au fata de canditatii. Singurul lucru pe care l-am apreciat, este ca la ora 17 (la schimbarea de tura) ni s-a permis, chiar daca eram canditati, sa plecam cu autocarele catre Iasi.

Mai mult decat atat, nici prietena mea nu a mai fost sunata, drept pentru care consider ca cei de la Lear procedeaza astfel cu mai toti canditatii. Halal respect !!!

V-am salutat si va doresc un week-end placut tuturor !

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?