Forum despre LeasePlan Romania


ADMIN - undelucram.ro Luni, 14 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma LeasePlan Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de LeasePlan.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Dragos Marti, 30 Septembrie 2014
Am fost la un interviu la ei. Am ajuns la timp si am fost rugat de receptionera sa astept pe canapeaua de la intrare. Dupa vreo 5 minute m-a dus intr-o camera in care am mai asteptat vreo 15 minute. Intr-un final au aparut si cei doi N-am primit nici un tel/mail dupa interviu. Se pare ca am noroc in ultima vreme sa astept la interviuri (desi eu fac cel putin 1h doar dus iar ei 10 secunde din camera alaturata) si sa nu primesc un raspuns pozitiv sau negativ dupa intalnire.
Mihai Joi, 23 Octombrie 2014
@Dragos, pentru ce post ai fost la interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?