Forum despre Legal Consult SRL


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 8 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Legal Consult SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Legal Consult.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
yo Luni, 11 Martie 2013
urmeaza sa am un interviu la ei.as dori sa stiu daca imi poate spune cineva cam despre ce e vorba..prea multe detalii pe net nu am vazut despre aceasta firma. ma poate ajuta cineva? multumesc.
bety Marti, 12 Martie 2013
am fost eu la interviu la ei m-au chemat in proba a doua zi, m-am dus..evident.trebuie sa le faci baza de date adica sa introduci 100 de firme si sa le si suni dupa pe toate si evident sa le propui oferta si sa stabilesti intalniri cu o avocata de-a lor.. am stat 8 ore, am facut toate astea, am sunat cam 80 de firme si nici macar UNU nu a fost interesat de serviciile lor juridice..ca in fond asta vinzi SERVICII JURIDICE...aaa..si pentru toate astea salariu de 8 milioane:)))))))))

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?