Forum despre Lemet SRL


Ionut Duminica, 27 Octombrie 2013
Nu are nimeni vreo oponie ? Fac inaugurarea si va spun ca se cauta mult personal din mediul rural. Daca esti de pe la sate aplica la un job de montator, vei fi primit cu bratele deschise.
Oferta valabila doar pentru cei din zona Moldovei!
anca Joi, 7 Noiembrie 2013
am fost la un interviu la ei recent. Acorda salariul minim pe economie. Faci si ore suplimentare- bineinteles neplatite. Cand am intrebat care este programul de lucru mi s-a spus ca e de 8 ore/ zi. Nu am inteles nici pana acum cum vine asta daca magazinele se deschid la 10 si se inchid la 20:00 si nu se lucreaza in ture..
Radu Marti, 12 Noiembrie 2013
Se munceste pe branci cate 10-12 ore/zi. Baietii de la montaj trag saracii si cate 14-15 ore, zi lumina pentru un salariu fix. Evident ca personalul se schimba foarte des, putini accepta conditiile inumane si salarizarea de toata jena. M-am referit strict la reprezentantele Lem's din Iasi, nu stiu cum este in alta parte dar astept impresii de la colegii din celelalte orase. Multumesc!
X Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Ce stiti despre salarii?
oana a. Vineri, 16 Mai 2014
Doresc sa stiu si eu ce salarii sunt in Bucuresti la Lemet SRL si daca se lucreaza in ture.Poate citeste vreun bucurestean si-mi raspunde si mie.Voi avea un interviu la ei. Msy.
ovidiu Marti, 18 Noiembrie 2014
Eu am lucrat la Lem's Pitesti si am fost dat afara ca am plecat acasa la ora 19 fara sa anunt. Programul meu terminandu-se la ora 17. Nu mai spun ca ce au promis la interviu, ...
mara Miercuri, 7 Ianuarie 2015
Am lucrat la lemn si pot spune ca  iti promit Multe dar nu vezi decat reprosuri si multa munca.Nu ai voie sa- ceri drepturile ce ti se cuvin iar daca deschizi gura te zboara ...
ionela_corina86 Joi, 28 Iulie 2016
Eu am început colaborarea cu Lemet (Lems) acum 2 ani când am luat un dormitor de la ei am fost foarte multumita de calitate fată de ce am mai cumpărat apoi de la ...
AlicePopesci Duminica, 26 Februarie 2017
Buna seara! Stie cineva ceva despre ce inseamna a fi sef se magazin? Ce atributii, responsabilitati? Program de lucru! Salariu?... Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?