Forum despre Lemet SRL


Ionut Duminica, 27 Octombrie 2013
Nu are nimeni vreo oponie ? Fac inaugurarea si va spun ca se cauta mult personal din mediul rural. Daca esti de pe la sate aplica la un job de montator, vei fi primit cu bratele deschise.
Oferta valabila doar pentru cei din zona Moldovei!
anca Joi, 7 Noiembrie 2013
am fost la un interviu la ei recent. Acorda salariul minim pe economie. Faci si ore suplimentare- bineinteles neplatite. Cand am intrebat care este programul de lucru mi s-a spus ca e de 8 ore/ zi. Nu am inteles nici pana acum cum vine asta daca magazinele se deschid la 10 si se inchid la 20:00 si nu se lucreaza in ture..
Radu Marti, 12 Noiembrie 2013
Se munceste pe branci cate 10-12 ore/zi. Baietii de la montaj trag saracii si cate 14-15 ore, zi lumina pentru un salariu fix. Evident ca personalul se schimba foarte des, putini accepta conditiile inumane si salarizarea de toata jena. M-am referit strict la reprezentantele Lem's din Iasi, nu stiu cum este in alta parte dar astept impresii de la colegii din celelalte orase. Multumesc!
X Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Ce stiti despre salarii?
oana a. Vineri, 16 Mai 2014
Doresc sa stiu si eu ce salarii sunt in Bucuresti la Lemet SRL si daca se lucreaza in ture.Poate citeste vreun bucurestean si-mi raspunde si mie.Voi avea un interviu la ei. Msy.
ovidiu Marti, 18 Noiembrie 2014

Eu am lucrat la Lem's Pitesti si am fost dat afara ca am plecat acasa la ora 19 fara sa anunt. Programul meu terminandu-se la ora 17. Nu mai spun ca ce au promis la interviu, marea cu sarea, numai minciuni. Au nevoie de oameni care sa-i slujeasca fara sa gandeasca si sa comenteze.

mara Miercuri, 7 Ianuarie 2015

Am lucrat la lemn si pot spune ca  iti promit Multe dar nu vezi decat reprosuri si multa munca.Nu ai voie sa- ceri drepturile ce ti se cuvin iar daca deschizi gura te zboara afara.

ionela_corina86 Joi, 28 Iulie 2016

Eu am început colaborarea cu Lemet (Lems) acum 2 ani când am luat un dormitor de la ei am fost foarte multumita de calitate fată de ce am mai cumpărat apoi de la Dedeman. Nu am avut probleme cu ei absolut deloc. Montajul l-a făcut sotul cu fratele meu decât să dau 176 de ron pe montaj. După 2ani au făcut angajări. Sotul a fost a depus cv la firma care era în parteneriat cu Lems. După cv a fost la interviu l-au si angajat. A stat 2săptămâni la firma respectivă apoi ia făcut contract la Lems . Toate bune si frumoase până când angajatii vechi (2 la număr care sunt la montări. acum cu sotul sunt 3) i-au spus că o să facă în asa fel încât să îl dea afară asa cum au făcut si cu ceilalti. Vor să rămână decât ei să nu le ia altul locul care este respectuos cu clientul, care are bun simt si este spălat, călcat, curat, care se descaltă la client în casă nu ca ei care put a transpiratie, care aruncă cu mobila cum vor nu îi interesează de nimic.Ei sunt vesnic nemultumiti si au tot timpul de obiectat. În fine zis si făcut s-au tinut de amenintări spunând la responsabilul lor (seful) că sotul meu doarme, că nu cară la mobilă că îi refuză, că stă la masină si nu îi ajută, că nu ansambleaza..... câte si mai câte de minciuni doar ei sunt vechi si destepti si autostiutori. Bineînteles că ei sunt crezuti ca sunt angajatii vechi nu cei noi. Sotul meu a lucrat la alimentări bancomate de 11ani de zile a avut contact cu clienti, cu bani miliarde, cu angajati la birouri doar că a plecat de nevoie era salariul mult prea mic fată de ce era trecut în contract avem o fetita de 2ani si 10 luni aproape si a fost născută prematură. Este mai mult răcită, bolnăvioară de aceea stăm pe salariul sotului si nu mă pot angaja. Nu am pe nimeni în oras cu noi care să ne ajute cu fetita suntem decât noi 3. Am scris acest subiect să întreb pe cei de la Lemet de ce nu îsi pun întrebarea de ce rămân decât angajatii vechi si cei noi nu sunt buni de muncă si sunt dati afară. Au venit de la coada vacii si se dau mari sefi. Oare nu aveti un responsabil să se ocupe de angajatii vechi sa.i verificati?

AlicePopesci Duminica, 26 Februarie 2017
Buna seara! Stie cineva ceva despre ce inseamna a fi sef se magazin? Ce atributii, responsabilitati? Program de lucru! Salariu?... Multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?