Forum despre Leroy Merlin Bricolaj


fost recrut Miercuri, 10 Octombrie 2012

Eu am fost la mai multe interviuri cu ei pentru postul de Manager Departament.
Procesul de recrutare a mers cam asa:
1 interviu cu tipa de la HR
2 interviu cu directoarea de la HR, ambele foarte ok.
3 interviu cu directorul general pe Romania( francez) - ok
4 interviu cu directoarea magazinului din Chitila(frantuzoaica) - foarte ok
Dupa toate aceste interviuri care au durat aprox 1 luna mi se spune ca am sa primesc o oferta in max 1 saptamana. M-au sunat dupa 1 luna si mi-au spus ca din cauza perioadei concediilor, procesul de recrutare s-a suspendat temporar. Peste o alta luna sunt sunat iarasi si mi se spune ca s-au orientat catre un alt candidat.

Mihaela Miercuri, 7 Noiembrie 2012
catre "fost recrut"

Buna,

Stiu ca este deranjant sa participi la un proces de recrutare care sa se intinda pe o asemenea perioada, sa primesti feedback-uri ok si apoi raspunsul sa fie negativ ( stiu pentru ca si eu am trecut de mai multe ori prin aceeasi situatie - foarte enervant).

Totusi, exista un amanunt care nu se observa foarte bine din pozitia de "fost recrut: si anume ca atunci cand lucrurile avanseaza atat de mult inseamna ca esti bun, foarte bun si ca a mai fost un "recrut" care a trecut prin acelasi proces si a fost cu un "centimetru" mai sus, mai altfel, mai bun sau poate doar mai potrivit decat tine la acel moment pentru acea pozitie.

Deci, felicitari pentru ca asta spune ceva despre tine si as vrea sa spun nu o lua personal, dar de fapt ia-o foarte personal - esti bun si i-ai pus in dificultate in decizia pe care avut- o de luat.

Numai bine,
Mihaela fost recrut
GoguPintenogu Joi, 14 Martie 2013
Presiune.
Acesta este cuvantul de ordine in Leroy Merlin.
Si asta n-ar fi un lucru rau. Dar cand, sub permanenta presiune a rezultatelor, esti vesnic evaluat negativ ( indiferent de nivelul la care esti), cand, indiferent ce faci sau ce spui nu e bine, cand rezultatele pozitive sunt trecute sub "e normal sa fie asa", iar orice eroare se transforma in urlete, cand totul intra in ecuatie favoriti si favorite, cand e mai important sa te vinzi bine si daca nu te vinzi nu esti vazut bine, atunci lucrurile nu mai sunt ok.
Sper ca pentru cei ce vor veni sa fie mai bine decat pentru cei ce au plecat....
fost recrut Vineri, 15 Martie 2013
Gogule...tu ce functie ai avut, asta daca ai plecat ?
elena Joi, 28 Martie 2013

Eu am fost acum 2 zile la ei la interviu
pt casiera si salariul este de 750 net+ bonuri. Mie mi-a placut.sper sa ma cheme.

Ipsic Marti, 16 Aprilie 2013
Stiti ceva despre postul de HR de la ei?Au inceput interviurile?Cum poti sa le atragi atentia daca iti doresti un post?
Lala Marti, 16 Aprilie 2013
Stie cineva care este salariul pentru pozitia de Asistent Manager de Produs ?
je Miercuri, 17 Aprilie 2013
Vor deschide si in Craiova?Au inceput recrutarile pentru Craiova?
Ion Luca Caragiale Marti, 23 Aprilie 2013
Vor deschide la Craiova dar nu prea le convine spatiul alocat . Spatiul de la Craiova nu este compatibil cu Bucurestiul iar cele doua magazine nu vor semana cat de cat . In privinta recrutarilor un lucru este cert si anume ca echipa de conducere a fost stabilita pana la nivel de sefi de raioane . Mai ramane de angajat personalul pentru raioane si casierele . Potrivit zvonurilor , echipa de conducere nu vine din sistem asa ca va fi foarte greu de lucrat cu niste oameni care nu stiu cu ce se mananca un magazin de bricolaj . Daca la angajati se va aplica aceeasi formula va fi destul de rau pentru ei . Sa speram ca vor fi atat de isteti sa angajeze oameni care vin din sistem pentru a nu fi nevoie de prea multa pregatire . In plus cred ca oamenii care vin din sistem pot sa atraga dupa ei si ceva clienti fidelizati in timp . Sa auzim de bine !
je Joi, 25 Aprilie 2013
Multumesc IL Caragiale.Acum am inteles:postul de HR era de fapt pentru Craiova...mi-ar fi placut daca era pentru magazinul din Bucuresti.
Hello Miercuri, 8 Mai 2013
Pt asistent manager de produs stie cineva cum sunt salariile? pe bucuresti....
am fost la interviuri pt acest post: cu hr-ul, cu managerul de produs si cu directorul (frantuzoaica), a durat destul de mult, procesul este greoi
Eu Joi, 9 Mai 2013
Cam cat dureaza semnarea contractului?
Se face protectia muncii inaintea angajarii? Daca da, cat dureaza procesul?
Pauzele se iau la aceeasi ora in fiecare zi sau in functie de nevoi? Au sali de mese speciale?
Se fac sedinte si pregatiri la inceput?
multumesc :)
Ciprian Vineri, 17 Mai 2013
Am dat interviu cu o fata de la resurse umane iar apoi cu directorul de magazin si managerul de raion. Am fost un pic interogat si am simtit o oarecare presiune, asta avand in vedere ca urma sa vand becuri si lustre si sa car marfa din depozit pe raion.
Ca si consultant vanzari este cam 70% carat si 30% interactiune cu clientii.
ionut Duminica, 14 Iulie 2013
Nu aveti nici o legatura cu ce se intampla la leroy merlin. Se munceste ca in oricare loc de munca. Se aprovizioneaza rafturile se consiliaza clienti..... nu e nici un fel de presiune asupra angajatilor. Singura presiune e asupra celor care nu muncesc sau cauta sa lase altora munca pe care trebuie sa o faca ei. Eu lucrez de 1 an si nu am avut nici o problema cu nici unul din sefi. Cat despre Craiova , va asigur ca nu e facuta nici o echipa. Nici macar nu se stie daca se mai deschide in martie sau se amana inca un an. Nu mai inventati baliverne. Cat despre salariu : ei iti propun un salariu, tu accepti sau nu. E simplu.
ionut Duminica, 14 Iulie 2013
La mine semnarea contractului a durat in jur de doua saptamani. Totul se face legal . Protectia muncii conform normelor doua zile, pauzele de masa se iau la 4 ore de la intrarea in program. Se mai iau inca doua pauze de 10 minute pentru fumat. Una inainte de masa una dupa pauza de masa este de o ora. Sedinte cu seful de raion si seful de departament una pe luna. Formari se facdestul de multe. Cursuri , formari destul de multe. Pentru detalii puteti sa ma mai intrebati
eu Joi, 25 Iulie 2013
ionut ce salarii se dau ? pt toata posturile.
Mihaela Vineri, 26 Iulie 2013
Buna,
Stie cineva salariile pentru manager produs? Multumesc!
sunteu Luni, 26 August 2013
Buna, am fost la interviu pt postul de manager de produs, prima faza cu o fata de la resurse umane. A mai participat cineva la un astfel de interviu la Leroy? Mi se pare cam aiurea sa nu comunice sub nicio forma nivelul salarial. Aveti idee care este nivelul salarial in aceasta firma?
Adrian Marti, 17 Septembrie 2013
Salut,
Poate cineva spune cam care sunt salariile pe toate posturile...de la casier la Manager de clienti,,,Manager de magazin?
Multumesc!
fost-angajat Sambata, 23 Noiembrie 2013

salarii casiere: 700-750 ron net + bonuri
salarii consilieri de vanzare: 800 - 900 ron +bonuri
salarii responsabil raion angajat din extern: 1900 - 2500 ron + bonuri
salarii responsabil raion promovat din consilier: 1200 - 1600 ron + bonuri
salarii sef sector: 3000 - 4500 ron + bonuri
salarii asistent manager de produs: 2000 - 2700 ron + bonuri
salarii manager de produs: 4500 - 7000 ron (in functie de experienta) + bonuri
salarii asistent HR: 1600 - 2000 ron + bonuri
Cursurile sunt ok..ai ce sa inveti...integrarea noilor angajati in colectiv este foarte importanta pentru ei si se face ca la carte..
Pro Leroy - cursurile, colectivul, concursurile motivante si premiate intre departamente.
Contra Leroy - salarii mici la casiere si consilieri comparativ cu nivelul de munca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?